Menu
 

Topic:

spionfeest idee meisjes

Mama  schreef op: 11-07-2016 13:31:57
Ik ben op zoek naar ideeen voor een spionnenfeest waar 1 of 2 jongens en 4 meisjes zullen zijn. Het is het feestje van de jongen. Hij wordt 9 en wil allemaal meisjes uitnodigen en misschien 1 jongen. De meisjes zijn niet super meisjesmeisjes. Toch zoek ik ideeen voor een spionnenfeestje met een tikkeltje roze. Low-budget, zelf in elkaar zet ideeen, thuis feestje voornamelijk binnen. Ik ben benieuwd naar jullie ideeen.
 
Quote
Navigatie
RE: spionfeest idee meisjes
Boterbloem  schreef op: 11-07-2016 13:51:24
Ik heb een keer een feestje gehouden waarbij de kinderen boeven waren maar waarbij je een aantal activiteiten kunt gebruiken.
Ik had een verhaal geschreven waarbij er van alles gebeurde. De situaties moesten de kinderen spelen. Ze moesten langs allemaal boobytraps (een circuitje uitgezet met springen en kruipen), ze moesten dominostenen met een nerfpistool omschieten anders zou de deur dichtklappen als dat niet was gelukt, ze moesten de sleutel met hun mond uit een bak water zien te krijgen, door een donkere ruimte lopen (blinddoek op) waarbij ze een gewicht (plak koek) moesten zien te vinden en op te eten waardoor een volgende deur open ging enzovoort.

Groot succes! En naar mijn idee hoeven er niet echt aanpassingen voor een meisje te komen. Die deden hier ook gewoon mee.
Je zou ze nog geblinddoekt kunnen laten camoufleren met lippenstift en oogschaduw ofzo 
 
Quote
RE: spionfeest idee meisjes
Me  schreef op: 11-07-2016 15:10:32
Foto's van (stukjes van) voorwerpen in huis en dat ze die voorwerpen moeten zoeken.
Een spionnen nepsnor en loep van de action
 
Quote
RE: spionfeest idee meisjes
Bepje  schreef op: 11-07-2016 23:50:54
Een verhaallijn door het hele feestje heen, an het eind lossen zij dan het raadsel op. Cluedo kan ook levend, even googlen. En googlen op het moordspel. 
 
Quote
Navigatie


Reageren op spionfeest idee meisjes
Naam
Bericht