Menu
 

Topic:

Twee tijgers ontsnapt uit opvang in Olde

Boterbloem  schreef op: 14-05-2016 14:05:24







Twee tijgers ontsnapt uit opvang in Oldeberkoop






 



Twee tijgers zijn zaterdag ontsnapt uit de opvang in de Friese plaats Oldeberkoop. De tijgers zijn inmiddels weer binnen de omheining van de opvang.
 








Dat meldt de politie op Twitter. De roofdieren lopen nu nog wel binnen de buitenste omheining maar die is niet volledig gesloten, meldt de politie. Ze zouden daaruit kunnen ontsnappen. 


Een dierenarts heeft een van de twee tijgers verdoofd met een verdovingsschot. Maar dat heeft nog niet de uitwerking die de dierenarts had gehoopt, laat de politie Friesland weten.







 

 




1 / 3








Helikopter


Er werd ook een politiehelikopter ingeschakeld bij de zoektocht. Omwonenden zijn op de hoogte gesteld door de politie. Hoe de dieren konden ontsnappen is nog niet duidelijk. Het lijkt erop dat er geen direct gevaar voor omwonenden is. Volgens de politie heeft er mogelijk een hek opengestaan.


Het gaat om roofdierenopvang Felida in de gemeente Ooststellingwerf. Hier worden grote katachtigen tijdelijk opgevangen en verzorgd. De dieren komen onder meer uit dierentuinen en circussen.




 
Quote
Navigatie
RE: Twee tijgers ontsnapt uit opvang in Olde
Boterbloem  schreef op: 14-05-2016 14:18:36
Ze zouden maar ineens in je achtertuin staan :-O
Gelukkig weer binnen een omheining nu, maar poeh!
 
Quote
RE: Twee tijgers ontsnapt uit opvang in Olde
Bepje  schreef op: 14-05-2016 15:14:50
Als je ernaast woont blijf je toch maar even binnen met z`n allen denk ik zo. Gelukkig zijn ze beiden verdoofd stond in de krant.
 
Quote
RE: Twee tijgers ontsnapt uit opvang in Olde
Boterbloem  schreef op: 14-05-2016 16:19:46
 
Quote
Navigatie


Reageren op Twee tijgers ontsnapt uit opvang in Olde
Naam
Bericht