Menu
 

Topic:

pap2

Ster  schreef op: 29-03-2016 12:22:32
Ik heb anderhalve week geleden een uitstrijkje gehad. Dit was extra tussendoor vanwege klachten. De klachten zijn steeds terugkerende schimmel en spontaan bloedverlies tussendoor.De vorige was zomer 2014 dit was een pap 0 Net de uitslag gekregen en nu pap 2. Volgens de ass. hoefthij pas over een half jaar over. Maar heb nog steeds klachten dus ze gaat overleggen voor het beleid maak me toch wel zorgen. Wie heeft dit ook gehad of herkent het verhaal.
 
Quote
Navigatie
RE: pap2
Deborah Mv..  schreef op: 29-03-2016 14:37:27
Vraag een doorverwijzing naar de gyn.
Het voelt voor jou niet prettig en je maakt je zorgen...  Dat is al reden genoeg! Ik zou niet gaan rommelen met een huisarts.

Eind 2014 bleef ik maar bloeden... Voelde niet prettig. Voordat de huisarts mij wilde doorsturen voor echo's of een uitstrijkje moest ik medicijnen gaan slikken. Nou ben zo ontzettend ziek geworden van de heftige bijwerkingen. Achteraf echt spijt gehad om niet eerst een echo en uitstrijkje te maken ipv troep te gaan slikken.
 
Quote
RE: pap2
Ster  schreef op: 30-03-2016 15:01:49
vandaag weer contact gehad met de huisarts. De ass. vertelde mij dat ze me meteen doorverwijzen naar de gyn, dus ook niet eerst een echo. De brief lag al klaar. Dus ik heen om de brief op te halen. Hebben ze eentje gemaakt voor het verkeerde zh ...... het streekziekenhuis, maar daar wil ik niet heen. Hadden ze zelf ook wel kunnen bedenken want mijn internist (ben diabeet) zit ook niet in dat zh, en hou graag alles in 1 zh.....dus nu moet de verwijzing over en krijg ik vanzelf een afspraak thuis gestuurd, kon wel langer duren dan het streekziekenhuis, maar dat neem ik wel voor lief........wil dood nog niet naar het streekziekenhuis...hoor er zulke rare verhalen over.....veel vreemde dingen, iemand die na een crosmotor ongeluk met gebroken rugwervels gewoon van de plank gehaald wordt en steeds van bed gesleept werd....iemand die knieklachten had in de ene knie en de arts dan zegt, we doen eerst wel een operatie in de goede knie, dan kunnen we zien hoe het moet zitten...allemaal van dat soort vreemde dingen.....nee ga dan wel meteen naar een ander ziekenhuis, en het is ook wel makkelijk alles in 1, stel dat het wel wat is.....

ben in elk geval blij dat ze me meteen doorverwijzen, maar maak me nog steeds wel zorgen
 
Quote
Navigatie


Reageren op pap2
Naam
Bericht