Menu
 

Topic:

Inky69  schreef op: 09-02-2012 14:27:18
Ik ben vandaag 38 weken zwanger en ben gisteren voor de 2de x naar het ziekenhuis geweest omdat de baby in stuit lag. De eerste x was niet zo heel erg pijnlijk, gisteren werd ik iets meer gemarteld...

Nu moest ik vandaag op controle naar de gyn en omdat ik medicijnen slik tegen hoge bloeddruk en prik voor suiker ( gebruik sinds halverwege de zwangerschap geen insuline meer maar ik moet het nog wel bijhouden), hadden ze al tegen mij gezegd dat ze mij niet over de 40 weken lieten lopen.

Er moesten nieuwe afspraken gemaakt worden en ik zei tegen de gyn, gaan we volgende week overleggen tot wannneer jullie mij laten lopen?

De gyn ( in opleiding) ging bellen met de arts en zij zei, nee hoor, we gaan inleiden......morgen.....

Huh, morgen, nee hoor zei ik....daar moet ik mij eerst even op voorbereiden ( heb graag de touwtjes zelf in handen)......

De gyn io vond dit ook niet nodig en nu gaan ze mij maandag inleiden.
Ze gaan eerst kijken of de vliezen zo kunnen doorprikken en anders een ballon of een ringetje.

Maar......mijn moeder is 31 jan overleden en we hebben haar afgelopen dinsdag begraven.....en nu voelt het zooooo dubbel, aan de ene kant ben je blij want je kindje komt ( eindelijk) maar aan de andere kant kan ik niet blij zijn omdat zij dit allemaal net niet heeft kunnen meemaken

Pfff, het is wel een ontzettende rollercoaster nu.
 
Quote
Navigatie
RE:
Happysinglemum  schreef op: 09-02-2012 14:30:23
Jeetje meid, dat is ook niet niks! Gecondoleerd met je moeder en oma van je kindje straks.

Lijkt me ook vreselijk moeilijk hoor, heel veel sterkte, misschien maakt ze het stiekem toch een beetje mee, van boven,

Heel veel sterkte.
 
Quote
RE:
Anmv3  schreef op: 09-02-2012 14:33:53
Sjonge, dat is ook niet niks hoor wat je meemaakt..maar ik weet zeker zodra je kindje geboren is je ontzettend verliefd zal zijn en je verdriet misschien een klein beetje minder zal zijn..probeer er in elk geval wel van te genieten, de eerste dagen zijn altijd zo bijzonder..anders vraag je je man extra veel fotootjes te nemen, als je de eerste dagen dan in een roes verkeerd heb je nog wel foto`s om op terug te kijken..wens je veel sterkte en succes met je bevalling
 
Quote
RE:
Anna28  schreef op: 09-02-2012 14:36:05
moeilijk zeg! Heel veel sterkte met de verwerking ervan. De ervaring is dat leven en dood heel dicht bij elkaar kunnen liggen, en dat is heel moeilijk vaak!

Veel succes aanstaande maandag!
 
Quote
RE:
Ivy  schreef op: 09-02-2012 14:50:49
Wat dubbel... Aan de ene kant zoveel verdriet om het overlijden van je moeder en dan aan de andere kant je kindje en de vreugde die dat met zich meebrengt.

Hopelijk zal het maandag allemaal heel goed verlopen en zul je toch volop kunnen genieten van je kleintje!!!

En sterkte met het verlies van je moeder.
 
Quote
RE:
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 09-02-2012 17:56:04
als eerst geconduleerd

og wat een dubbel gevoel voor je! probeer inderdaad tog te genieten, en wat ik net las hierboven laat anders iedereen maar heel veel foto's nemen zodat je er later nog kan terug kijken.
 
Quote
RE:
Lin79  schreef op: 10-02-2012 19:12:37
Dubbel he? zo dicht als leven en de dood bij elkaar ligt dan. Je bent nog in rouw maar je krijgt een kindje....heel moeilijk lijkt me dat. Maar denk maar zo....oma waakt over je baby...dan is ze diep van binnen toch nog bij je. maar kan me heel goed voorstellen dat je je heel raar moet voelen nu.

Heel veel succes maandag he.
 
Quote
RE:
Mieper  schreef op: 10-02-2012 19:54:12
Dat is zeker dubbel zeg! Ik heb het zelf ook meegemaakt, dus kan me er wel wat bij voorstellen.
Probeer je het komend weekend toch helemaal te richten op de komst van je kindje. Het is niet anders, je moeder komt niet terug en het kindje komt er toch aan. Probeer het verdriet om je moeder dit niet te laten overschaduwen. Ook al zal je het best nog wel zwaar krijgen met je kindje in je armen zonder je moeder.

Heel veel sterkte en ook heel veel succes. Geniet nog even zo goed mogelijk van die dikke buik, maak een mooie foto van je zwangere lijf en richt je op maandag!
 
Quote
RE:
Bepje  schreef op: 10-02-2012 23:37:26
Dat is inderdaad dubbel, je bent in een rouwproces wat net pas is begonnen en nog lang niet afgerond om een eide van een leven en maandag begint er juist een leven.
Allebei de gebeurtenissen brengen emoties met zich mee die heel tegenstrijdig zijn (en ook nog rondvliegende hormonen) en ik denk dat je die allemaal moet laten komen. Je MAG verdriet hebben en je MAG blij zijn met je kindje. Huil als je moet huilen en voel je niet schuldig als je blij bent, je moeder zou ook heel gelukkig geweest zijn met een nieuw kleinkind en wil waarschijnlijk dat jij dat ook bent.
Vertel het kraambureau dat je moeder net overleden is en dat jij het moeilijk hebt dan kunnen zij een kraamhulp organiseren die je goed kan begeleiden hierin.
Veel sterkte toegewenst en ik hoop dat je een voorspoedige bevalling krijgt en toch een fijne kraamtijd.
 
Quote
Navigatie


Reageren op
Naam
Bericht