Menu
 

Topic:

Baby producten - Ecuador

Ivy  schreef op: 28-01-2016 16:53:34

Hoi allemaal,

Geen idee hoeveel mensen mij hier nog kennen.  Een paar jaar geleden heb ik hier op het forum een tijd meegeschreven.  Na de eerste van mijn 4 miskramen ben ik hier niet echt meer geweest.  Onder andere omdat ik het gewoon erg druk had met onze 6 kinderen en het voorbereiden van onze emigratie naar Ecuador.  We hopen binnenkort (dit voorjaar) te vertrekken.


We willen dit jaar een bedrijf in Ecuador starten.  Het gaat om babyproducten: wasbare luiers, draagdoeken en luiertassen.  Met de opbrengst van het bedrijf willen we luiers doneren (1 per elke 15 verkochte luiers) en babydozen (zoals in Finland, gevuld met eerste benodigdheden als rompertjes, luiers, handdoeken etc, terwijl de doos ook als wiegje kan dienen).


Ik heb met heel veel plezier jarenlang van mijn eigen baby's mogen genieten.  Nu zijn ze al wat groter, want zelfs mijn jongste is al een kleuter.  De tijd is gekomen om te doen waar ik ook jaren van gedroomd heb: andere moeders en baby's helpen.  Ik had graag zelf nog een baby in de draagdoek meegenomen op dit avontuur, maar het mag niet zo zijn.  We gaan nu met ons gezin van 8 op pad en hopen dit bedrijf/project tot een daverend succes te maken, zodat heel veel moeders zelf voor hun baby's kunnen zorgen in een land waar nog veel te vaak baby's om financiële redenen worden afgestaan.

Ik wil heel graag onze facebookpagina met jullie delen: https://www.facebook.com/mevansbabyproducten1/   Je kunt hier de producten vinden die ik ontworpen heb.  De prototypes heb ik ook zelf gemaakt, dat was een heel avontuur, aangezien ik pas in september ontdekt heb hoe een naaimachine werkt   Ik zou het erg leuk vinden als hier mensen zijn die onze pagina leuk vinden.  Via de FB-pagina kun je ons ook volgen.


We hebben ook een website: http://www.mevansbabyproducts.com/


Op de website staat nog wat meer informatie, vooral over de projecten. 

 
Quote
Navigatie
RE: Baby producten - Ecuador
Spatje  schreef op: 28-01-2016 17:19:00
Tuurlijk ken ik je nog. De mama die de kinderen zelf les geeft

Maar zo heel lang ben je toch niet weggeweest? 

Ik heb geen fb,  maar als je Pagina openbaar is kan ik hem wel bekijken. 
 
Quote
RE: Baby producten - Ecuador
Ivy  schreef op: 28-01-2016 17:29:32

Ik weet eigenlijk niet precies meer hoe lang ik hier niet geweest ben.  Ik dacht nu toch alweer bijna 2 jaar.  Het lijkt best lang   En ja, ik geef idd zelf les(alhoewel niet meer aan de oudste, die volgt een online school en nr. 2 gaat daar ook al snel mee beginnen).


 


Ik hoop dat mijn FB pagina openbaar is.  Ik probeer nu op de links te klikken, maar dat lukt me niet...  Heb weer iets verkeerd gedaan. 


Het is dus www.facebook.com/mevansbabyproducten1/  Ik heb net zelf uitgelogd en dit geprobeerd en zag toen wel de hele pagina.


Onze website is: www.mevansbabyproducts.com

 
Quote
RE: Baby producten - Ecuador
Bepje  schreef op: 28-01-2016 18:01:04
Zo lang was het toch niet geleden ?  Maar leuk, ik heb niks meer nodig maar zal eens op je site kijken.
 
Quote
RE: Baby producten - Ecuador
Ivy  schreef op: 28-01-2016 18:48:45
Ik denk dat het toch wel zo lang geleden is dat ik hier echt actief was.  Precies weet ik het niet meer, maar heb echt niet zo heel veel op fora e.d. gepost de laatste tijd. 
 
Quote
RE: Baby producten - Ecuador
Banana  schreef op: 28-01-2016 18:51:00
ja ik ken je nog hoor heb je fb geliked wat een avontuur joh gaaf 
en zo kort een naaimachine ontdekt an dan zag ik al zon gave tas langs komen 
wauw 
 
Quote
RE: Baby producten - Ecuador
Banana  schreef op: 28-01-2016 18:54:29
ff verder gekeken ziet er goed uit draagdoek ook 
benieuwd naar de verschillende prijzen 
 
Quote
RE: Baby producten - Ecuador
Ivy  schreef op: 28-01-2016 18:56:17
Banana  Dank je!  Het heeft heel wat moeite gekost.  We hadden een echte tassenmaakster gevraagd om een tas voor ons te maken (een hele dure), maar die was zo lelijk dat ik uit teleurstelling/woede maar zelf begonnen ben.  Ik dacht toen, als ik maar iets duidelijker kan maken wat ik wil, maar hij is uiteindelijk wel goed gelukt
 
Quote
RE: Baby producten - Ecuador
Ivy  schreef op: 28-01-2016 19:02:00

Banana  We moeten straks eerst alles gaan produceren en dan kijken we of we zelf alles in NL, België, UK en USA kunnen verkopen of dat we een verkoopagent moeten inschakelen.  Daar zal de prijs van afhangen. 


Het zal niet heel low-budget gaan worden, omdat we het personeel niet uit zullen buiten en er een stukje voor het goede doel bij de prijs in zal zitten.  Tegen producten die in Turkije o.i.d. gemaakt worden, kunnen we niet op vanuit Ecuador.


Als alles goed gaat, zouden we over 2-3 maanden meer moeten weten over prijzen (of eerder, afhanakelijk van ons contact in Ecuador).

 
Quote
RE: Baby producten - Ecuador
Banana  schreef op: 28-01-2016 19:14:09
nou ik vind het super gelukt ben enthousiast 
 
Quote
RE: Baby producten - Ecuador
Spatje  schreef op: 28-01-2016 20:56:41
Ik vind die luiertas echt heel leuk.  Zou hem nog zo willen gebruiken. 
 
Quote
RE: Baby producten - Ecuador
Ivy  schreef op: 29-01-2016 07:20:34

Bedankt, Banana


Spatje, dan ben ik in elk geval al een beetje geslaagd.  Blij te lezen dat je de tas nog zo zou gebruiken.  Dat is ook eigenlijk de bedoeling.  Een tas waar je gewoon zo blij mee bent dat je hem zo ook draagt   Als je dan geen kleintje meer hebt, kun je de grote tas nog steeds gebruiken.

 
Quote
RE: Baby producten - Ecuador
Spatje  schreef op: 29-01-2016 08:07:57
Ja zag het al helemaal voor me. Zeker als je met kinderen weggaat.  Lekker groot.
 
Quote
RE: Baby producten - Ecuador
Ivy  schreef op: 29-01-2016 10:37:33

Ja, deze tas is echt groot genoeg om van alles en nog wat mee te nemen.  Ik ga nog meer tassen ontwerpen, ook iets kleinere, maar deze is echt handig als je kleine kinderen hebt.


Het is trouwens best leuk om zo'n tas te ontwerpen en maken

 
Quote
Navigatie


Reageren op Baby producten - Ecuador
Naam
Bericht