Menu
 

Topic:

En het is een.....

Melissa  schreef op: 25-01-2016 15:28:16
Vanmorgen wilde de verloskundige wel even kijken wat voor geslacht de baby is. Zien jullie het ook?



 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: En het is een.....
Dropje  schreef op: 26-01-2016 12:14:46

Quote Tijn:
Wat leuk een meisje!

Hier ook eerst 3 jongens en toen een meisje. Maar wat heb ik om moeten schakelen. Ineens zag ik overal roze haha. Heb echt even aan het idee moeten wennen dat we een meisje kregen en was dus ook blij dat we het met de 20 weken echo te horen kregen.
Ik merk hier nog geen verschil (ze is nu 16 maanden) tussen de jongens en haar. Misschien komt het nog.

Bereid je maar wel vast voor op allerlei vragen/opmerkingen van anderen. Was tenminste hier wel zo.
Je zult nu wel blij zijn nu het een meid is (ehh met een jongen was ik net zo blij), zie je wel jullie zijn doorgegaan tot je een meisje kregen ( nee hoor, wij wilden gewoon 4 kindjes) Nu zullen jullie wel stoppen hè omdat het een meisje is (als het een jongen was geweest waren we ook gestopt) 
Ik werd op een gegeven moment echt helemaal gek ( en opstandig) van alle "goed bedoelde" opmerkingen.

Maar geniet lekker van jullie kleine meisje, en ga lekker shoppen!!



kon ik wel geschreven hebben hahahaha.
was hier net zo. 
En ik merkte het verschil pas rond de 1,5 jaar. 
ze is gewoon wat pittiger. Ze weet gewoon heel goed wat ze wilt.

wij wilde ook graag 4 kindjes. Stond in de supermarkt met ons kleine meisje vraagt een vrouw hoeveelste kind is het? Ik zeg 4de. Wat heb je nog meer dan? Ik zeg 3 jongens. Zegt zij zo heb jij ook je zin he 
ik vertel zo op straat niet snel dat we een late miskraam met 16 weken hebben gehad wat een jongetje was en ook HEEL welkom maar tegen haar toen toch wel.

mensen menen alles te mogen zeggen tegenwoordig 
 
Quote
RE: En het is een.....
Xsara  schreef op: 26-01-2016 13:43:33
wat leuk! gefeliciteerd, leuk setje ook... super schattig...

ik zie jullie wel met een meisje dat `Lieve` heet....

komt vast wel goed.. hahaha
 
Quote
RE: En het is een.....
Rivieramvb  schreef op: 26-01-2016 14:17:58
Gefeliciteerd! Super leuk!!

Donate
karlijn
noralie
Ancora
rosalie
philine

 
Quote
RE: En het is een.....
Minnie Mouse  schreef op: 26-01-2016 15:05:09
Ik zag het ook niet op de foto's, maar gefeliciteerd met je meisje
 
Quote
RE: En het is een.....
Sapperdeflap  schreef op: 26-01-2016 18:07:11
Leuk! Een meisje!

Ik heb zelf ook vier kinderen. Drie jongens en de vierde werd een meisje. Net als bij jou! Tot een jaar of anderhalf was er geen verschil (behalve  met verschonen van een luiertje: al die plooitjes!), ,maar daarna begon ik wel te merken dat we een meisje hadden. Roze was (en is!) favoriet, Hello Kitty was (en is!) fantastisch, Disneyprinsessen waren (en zijn!) nog beter: alles wat ik vreselijk vind, vindt zij fantastisch. Broeken draagt ze niet (heeft ze misschien twee keer in haar leven aangehad) en ze weet goed wat ze met haar haar wil. Vlechtjes, staartje, knotje: elke dag is weer een verrassing waar ze zin in heeft. Make-up vindt ze prachtig, maar dat mag ze nog niet. Ze is pas vier!

Opmerkingen zoals hierboven heb ik ook allemaal gehad. Eerst werd ik er defensief van, maar uiteindelijk alleen maar sarcastisch. Vaak zeg ik dat ik direct was gestopt met kinderen krijgen als de eerste een meisje was geweest. Vooral de gezichten die mensen dan trekken zijn erg leuk! (overigens was ik niet direct gestopt na het krijgen van een meisje. Ik wilde gewoon een kind en het geslacht maakte me niet uit. Jongens zijn net zo leuk als meisjes en andersom!)

Banana, je zal het vast niet zo bedoelen, maar ik vind het nogal apart om je paar maanden oude baby een heks te noemen. Je noemt je zoon toch ook geen eikel?

Sowieso dat hele "meisjes zijn  kattig en schattig. Jongens zijn druk en stoer" vind ik vreselijk. Bah! Mijn kinderen zijn vooral zichelf en het geslacht is daar maar een klein onderdeel van hun persoon.
 
Quote
RE: En het is een.....
Soesjaa  schreef op: 26-01-2016 18:36:08
Gefeliciteerd! Hier ook een meisje na 3 jongens (daarna weer een jongen  )

En eerlijk is eerlijk, die meid kan echt een kreng zijn. Heeeel anders dan mijn knuffelboys die met alles gewoon heel simpel zijn.
Ze is mijn hartje hoor, maar afentoe 

Maar het is zeker leuk met al die jurkjes en staartjes en strikjes 
 
Quote
RE: En het is een.....
Tiesmv3jongens  schreef op: 26-01-2016 19:12:13
Gefeliciterrd
 
Quote
RE: En het is een.....
Tijn  schreef op: 26-01-2016 22:14:00

Quote Jessiemv3:
[...]

Heel herkenbaar, die opmerkingen kregen wij ook. Of we voor een derde gingen omdat we nog een meisje wilden...Vind ze alleen niet goed bedoeld maar ronduit onbeleefd....de mensen om ons heen waren meer bezig met het geslacht dan wij zelf.
Mijn vriendin heeft drie zonen en die kreeg bij de derde zoon gewoon kaartjes met: een jongen is toch ook wel leuk, of jammer weer geen meisje . Schandalig!



Hier zeiden ze idd ook bij onze 3e zoon, wat jammer, ik was echt heel boos toen. Ik zei al meteen voor jullie misschien maar wij zijn er super blij mee! Echt dat mensen dat durven zeggen snap ik echt niet.
 
Quote
RE: En het is een.....
Melissa  schreef op: 27-01-2016 07:59:05
Hier ook die opmerkingen hoor. Bij een tweede zoon al. En bij de derde van het  medelijdende blikken met opmerkingen vqn 'ach als het maar gezond is toch. Dat is het belangrijkste. ..' 


Nu op facebook zie ik de opmerkingen er soms ook tussen. Mijn nicht die zegt "zo nu is mama blij"  iets in die trant.

Ach  ik weet dat wij er èèn kindje bij wilde en geslacht was er niey een voorkeur voor. 4 jongens had ik ook heel bijzonder gevonden. Hadden we onze eigen tv-show begonnen haha
 
Quote
RE: En het is een.....
Cindy Mv F&f  schreef op: 27-01-2016 08:31:55
van harte gefeliciteerd...

hier twee meisjes, maar echt twee heel verschillende meisjes, dus gewoon heerlijk afwachten en lekker gaan genieten


 
Quote
RE: En het is een.....
Bepje  schreef op: 27-01-2016 09:42:29
Wij hebben we 2 en ze zijn van hetzelfde geslacht maar waarom maken mensen zich zo druk om jongen of meisje ?  Ik was al blij dat we een kind uitkwam en geen puppy. Nu wijk ik sowieso al af want ik wilde bij allebei niet weten wat het was dus pas bij de geboorte. Maar wat het zou zijn was mij om het even, wat ik wel leuk vond is dat ik al die leuke kleertjes nog eens kon gebruiken maar nu staat de jongste niet alles want dat is een heel ander type.
 
Quote
RE: En het is een.....
Ik  schreef op: 27-01-2016 09:48:34
Ach mensen moeten gewoon altijd wat zeggen.. ik denk overigens niet dat het altijd echt rot bedoeld is hoor maar het is gewoon echt iets Nederlands volgens mij dat directe..

Mijn eerste was een jongen,daarna kwam een meisje..toen kreeg ik al te horen nu zijn jullie zeker klaar omdat jullie een koningskoppel hebben. Daarna kwam er weer een jongen en als laatste nog een jongen..en toen ook de opmerkingen van oh jammer dat het nu niet weer een meisje was dan hadden jullie 2 van elk gehad.

Ik merk wel verschil tussen mijn dochter en de jongens maar of dat persé ligt aan dat zij een meisje is en de rest jongens weet ik niet.. qua karakter lijkt zij juist erg op mijn man hihi
 
Quote
RE: En het is een.....
Kmvs&m  schreef op: 27-01-2016 10:24:20
Leuk! Gefeliciteerd. 
 
Quote
RE: En het is een.....
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 27-01-2016 10:42:41
Maar waarom zou je je Zowiezo storen aan de onwetendheid van sommige mensen? Ik heb ook wel opmerkingen gehad maar dat deed mij echt niets sterker nog ik gaf er gewoon antwoord op. Er zijn gewoon mensen die zo denken, vooral ook oudere mensen.

En zeg nou zelf het is ook wel een beetje extra leuk dat het een meisje is toch, dat je daar blij mee bent zegt niet dat je teleurgesteld zou zijn als het een jongetje was.
 
Quote
RE: En het is een.....
Duifje  schreef op: 27-01-2016 13:06:57
Hoewel ik nooit zoiets zou zeggen, is het wel zo dat veel vrouwen een voorkeur hebben voor een meisje. Hoevaak heb ik het niet voorbij zien komen op bb dat vrouwen na een paar jongens toch stiekem heel erg hoopte op een meisje? Dus zo'n rare gedachte vind ik het niet. Alleen het daadwerkelijk zeggen vind ik wel lomp.
 
Quote
RE: En het is een.....
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 27-01-2016 14:54:08
Dus het heeft er eigenlijk mee te maken dat het taboe is om het zelf te zeggen maar ook om aan een ander te vragen. 
 
Quote
RE: En het is een.....
Ma Dalton  schreef op: 27-01-2016 15:18:54
Ik vind het ook niet zo gek hoor. Mensen hebben mij al zo vaak gevraagd. Dat gaat met 4 jongens altijd door.  En eerlijk. Ik had het OOK echt wel heel erg leuk gevonden om ook een meisjes te hebben tussen mijn boys. Het is me niet gegegeven en ik hou verschrikkelijk veel van mijn knullen, maar ik vind het niet zo raar dat mensen zo reageren. 


 
Quote
RE: En het is een.....
Kees  schreef op: 27-01-2016 15:22:38
Je bent een mens dus je mag zeker je voorkeuren hebben toch?

4 jongens zou mijn droom zijn maar nubij Melis een meisje na 3 jochies....wat een bescherming heeft ze nu al!

Ik ga er ook altijd van uit dat andere mensen ook ren voorkeur hebben maar als je die blikken soms ziet hahahhaha
 
Quote
RE: En het is een.....
Kees  schreef op: 27-01-2016 15:23:39
Josephine is trouwens ook leuk, beetje naar papa vernoemen
 
Quote
RE: En het is een.....
Melissa  schreef op: 27-01-2016 15:37:24
Haar grote broers zijn al helemaal aan het fantaseren. Dominiek wil met haar wandelen en wil haar in de doek dragen. Valentijn wil op de bank paw patrol kijken terwijl ze op zijn buik slaapt en dan gaat hij haar in haar haartjes friemelen ... Olivier wil samen met de brandweerwagen spelen
 
Quote
RE: En het is een.....
Sneeuwwitje  schreef op: 28-01-2016 15:57:25
Een tijd niet hier geweest. Wat gaaf dat jullie nu een dochter verwachten!! Helemaal leuk. Gefeliciteerd! 
 
Quote
RE: En het is een.....
Selina Mv R & D  schreef op: 28-01-2016 20:44:13

Wat geweldig Melissa!!


Ik had toch wel vermoeden dat je nu na 3 jongens een meisje zou krijgen


Een jongen had zeker ook net zo leuk weer geweest


Maar echt geniet er van zeg! Dit word zo een leuke nieuwe ervaring


Ik vind het echt zelf een heel verschil... maar dat ga je zelf ervaren


Veel plezier met namen kiezen en girly kleertjes kopen 


 

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op En het is een.....
Naam
Bericht