Menu
 

Topic:

Wat een K.U.T dag!!

Riviera_mv_1  schreef op: 08-02-2012 12:30:36
sorry maar moet even van me afschrijven.

ik heb ma en di gewerkt en nu dus vandaag mijn vrije dag en ons meisje is strontvervelend!!
ze krijst en krijst, wil niet eten pff word er gek van !
het is nu dus half 1 en ik heb nog maar vanaf half 6 1 bak koffie op en nu 1 beker water met een bolletje en verder is hethier nog een grote puinhoop en mik moet nog zoveel doen...

soms zijn kinderen niet leuk........
 
Quote
Navigatie
RE: Wat een K.U.T dag!!
Angelique  schreef op: 08-02-2012 12:35:30
oooooo vreselijk zeg word je ook niet vrolijk van hoor
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Karinmv3  schreef op: 08-02-2012 12:37:00
Oh zo erg zulke dagen. Kinderen zijn inderdaad niet leuk.
Mijn oudste heeft ook zo'n dag, de jongste sliep eindelijk een keer een nacht door, gaat zij om half 6 een disco houden met haar nachtlampje, haar zus wakker maken en naar mij sturen om te vragen of het al tijd is om naar school te gaan, terwijl ze weet dat haar lamp om half 8 automatisch aan gaat en het dan tijd is om uit bed te komen.
Om half 6 was dus het hele huis wakker en voor straf is ze vandaag niet naar school. Oke klinkt niet pedagogisch verantwoord, maar ze is niet leerplichtig en ze is gek op school en daardoor loopt ze 's ochtends vroeg al te klieren omdat ze zo graag wil, terwijl ze haar slaap nodig heeft, want 's middags stort ze in. In het weekend slaapt ze wel gewoon tot een uur of 7-8
Hopelijk leert ze ervan.

Sterkte vandaag, hopelijk krijgt jouw dochter haar goede humeur weer terug, want zo zijn ze inderdaad niet leuk!
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Karinmv3  schreef op: 08-02-2012 12:38:35
eh mijn eerste zin klopt niet, kinderen zijn wel leuk, maar niet met zo'n bui.
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Jolanda1974  schreef op: 08-02-2012 12:38:45
Ga even zitten, desnoods op de wc met de deur op slot, kom even bij en zie dan hoe de middag verder verloopt. Op zo'n dag moet je niets moeten willen doen want dat gaat toch niet lukken.
Ware het niet dat het gewoon vervelend is.
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Riviera_mv_1  schreef op: 08-02-2012 12:42:14
je hebt groot gelijk en dan is het maar even niet pedagogisch verantwoord! alleen het nadeel ervan is dat jij er nu wel mee zit!

het is hier vanaf het begin al moeilijk geweest eerst enorme darmkrampen en toen slecht drinken toen wilde ze helemaal geen flessen meer krijste al als ik ze ging maken en toen ben ik in overleg met het cb overgegaan op 4x pap met lepel te geven en uitbreiden met groente en fruit maar nu vertikt mevrouw het dus om pap te eten..

nu moet ik wel zeggen dat ze vandaag volledig over is op friso 2 misschien smaakt die anders?

het is dat het niet goed is voor mijn lijn maar anderts werd het hier frietdag haha
mmoet nog zoveel doen en dan ook nog eten koken bah!
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Riviera_mv_1  schreef op: 08-02-2012 12:43:57
jolanda ja is ook zo en daarom zit ik nu even achter de comp te eten want dat moet ook gewoon gebeuren

het is alleen wel balen dat het net op je vrije dag is en je nog boven en beneden moet stofzuigen, 2 wassen moet doen, de vaatwasser klaar is en de hond eruit moet enz haha
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Blauwtje  schreef op: 08-02-2012 12:48:19
Is er dan misschien niet iets waar je kindje last van heeft?
Omdat ze zo krijst..

Hoe oud is je kindje? Zo te lezen nog een baby?
Weet je ik denk als ze zo jong zijn, kunnen ze er niks aan doen. Ze huilen, krijsen, worden''vervelend'' omdat ze het niet anders kunnen uiten. Wij volwassen vinden het kind dan al gauw vervelend. Eigenlijk is dat best heel sneu.

Al wil ik niet zeggen dat het een gezellig dagje is zo hoor, natuurlijk had je liever een blij en vrolijk kindje gehad vandaag. Dus een voor vandaag!

Ps ik zou patat halen hoor
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Karinmv3  schreef op: 08-02-2012 12:51:26
Joh als het zo erg is zou ik eens langs de huisarts gaan, mijn middelste en jongste deden dat ook en die hebben koemelkallergie. Andere voeding en het was voorbij en ze gingen ook weer drinken. Mijn jongste is zelfs sinds een paar weken weer over op weer zwaarder bewerkte voeding, omdat zijn allergie erger werd en hij weer heel onrustig was en moeilijk met eten en drinken.
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Jolanda1974  schreef op: 08-02-2012 12:55:06
Je moet niks meid..! Laat de boel gewoon even de boel oke de hond moet uitgelaten worden maar voor de rest kan ook het ook later, als je man thuis is bijvoorbeeld. Vlucht jij even naar boven voor de was en stofzuigen. Eten kan ook makkelijk. Soep met een broodje en de rest zie je morgen wel weer.
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Riviera_mv_1  schreef op: 08-02-2012 12:55:46
blauwtje dat weet ik ook hoor meid, ik doe ook heel lief tegen haar en ga er zelfs mee in bed liggen, zij merkt niets aan mij althans dat probeer ik
maar ik mag er wel van balen toch..? wat alle moeders die dit vaak mee maken kunnen zeggen, het is soms moeilijk vol te houden en het kost veel engergie juist omdat je er voor je kleintje moet zijn en liefde moet blijven geven.

 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Blauwtje  schreef op: 08-02-2012 12:57:21
tuurlijk mag je balen ! Zou ik ook doen. Vandaar mijn voor je
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Minou  schreef op: 08-02-2012 13:23:54
Paulien bedoelt het heel lief en ik sluit me aan. Ken het ook en idd leuk is anders! je wilt zoveel, maar het gaat dan gewoon niet, je wordt als het ware geremd in alles.

Idd lekker friet! ( zou ik ook doen hoor!!!)
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Riviera_mv_1  schreef op: 08-02-2012 13:45:44
ik heb haar nu in bed gelegd en ze ligt (nog) te spelen op haar manier, dus kan ik miss ff koffie pakken.

ik heb werkelijkwaar al 10 papjes gemaakt en weggegooid ze heeft alleen nog maar om half 7 150 pap op en een half fruithapje dat is toch niks..

Sis bij jou ook al z'on dag dus, hopelijk is Demi snel beter!!

mijn meisje huilt al weer dus helaas geen koffie voor mij en miss. weer pap maken, want ze heeft wel honger alleen ze wil niks ben echt blij als mijn man thuis is om kwart voor 5

thanks voor de lieve woorden.knuffel!
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Angelique  schreef op: 08-02-2012 13:46:52
is ze wel is getest op alergieen dan of is het geowon duw er pap in een klaar
wie weet ligt het helaal niet aan een fles maar gewoon omdat ze er pijn van heeft ?
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Riviera_mv_1  schreef op: 08-02-2012 13:56:39
nee ze is nooit getest, ik heb alles geprobeerd allerlei voedingen, flessen enz. heb een hele geboortewinkel hier thuis maar er zijn nooit testen gedaan.. hoort bij de leeftijd zeggen ze

ben net met haar in ons bed gaan liggen en ze slaapt nu op bed dus ga nu een fles maken en kijken of ik er die slapend in krijg...
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Angelique  schreef op: 08-02-2012 13:57:31
wat vermoeiend zeg maar dus ook gillen met koemelk vrije melk ??
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Riviera_mv_1  schreef op: 08-02-2012 14:14:50
ja, het maakt niets uit, ze zeggen dat het komt omdat ze een enorme eigen wil is en dat meisjes moeilijker zijn tja en wie ben ik om te zeggen dat dat niet zo is, het is onze eerste.

ze heeft net slapend in haar ledikantje een fles van 200 op dus nu kunnen we er weer even tegen aan.
ik hoor ze al wel weer dus ga ze maar eens halen
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Angelique  schreef op: 08-02-2012 14:47:09
pff heftig maar zou toch is verder kijken ken toch wel wat mensen met meiden maa dot gedrag klinkt mij niet bekend in mijn oren hoor
sterkte ermee
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Dan  schreef op: 08-02-2012 14:49:34
Kan me helemaal voorstellen hoe je je voelt! Een dikke knuffel voor jou! Onze zoon had veel van zulke dagen. Huilde de eerste weken van zijn leven 20 uur per dag. Het gebeurde hier geregeld dat ik om 17.00 uur nog in mijn pyjama zat. Echt om gek van te worden! Hoe moeilijk ook, laat de boel de boel.
Ik zou bij de huisarts echt een test eisen! Ook zou je bij de Etos eens een pot Nutrilon Pepti kunnen halen om te kijken hoe ze daar op regaeert. Succes vandaag!
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Marianne Mv8  schreef op: 08-02-2012 15:20:51
wat vervelend voor jou en je meisje!!

onze meiden zijn volgens mij ongeveer even oud.. mijn dochter is van 15-7 van dit jaar. En ze heeft een koemelkallergie, dit is nog nooit getest, maar moest van de huisarts speciale melk proberen, en na een week zag ik echt verschil, ze werd veel rustiger, en sliep beter. Ook mijn dochter heeft een pittig karakter, maar mijn ervaring is dat als kinderen zo huilen er wel degelijk wat aan de hand kan zijn. Dat ze echt niet zomaar een hele dag huilen.

Mijn dochter heeft ook een verborgen reflux, dan komt er zuur en melk omhoog dit zie je niet omdat ze het weer inslikt, maar dat zuur zorgt voor irritatie van de slijmvliezen van de slokdarm en kan heel erg pijn doen, wie weet heeft jou dochter ook wel zo iets.. Ookal zie je het niet er kan wel degelijk iets aan de hand zijn. Ik zou als ik jou was toch op korte termijn naar de huisarts gaan en je anders proberen of hij je niet door wilt sturen naar een kinderarts.

Ik zou echt op m'n strepen staan.

Als mijn dochter zo'n dag heeft dan geef ik haar een zetpilletje en als ze dan kalmeert dan is het mij duidelijk dat er toch iets is, ik laat haar als ze een paar van deze dagen heeft door de huisarts nakijken en meestal is er dan toch iets aan de hand. Zo heeft ze al 4x ooronsteking gehad en een blaasontsteking terwijl ze pas net een halfjaar oud is

Heel veel sterkte meid, ik weet hoe zwaar het is, mijn kinderen mankeren vaak wat, en heb ook een paar huilbaby's gehad (die hadden echt wat waarom ze huilde)

 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Riviera_mv_1  schreef op: 08-02-2012 15:50:00
Dan, mijn dochter zit nu op friso comfort is voor spugen en krampen dat is toch hetzelfde als die nutrilon?

en kan ik zomaar van friso ovetr naar nurtilon? ik moet nu ook over op 2 he want ze is 6mnd


Marianne, mijn dochter is 6mnd van augustus.

Wat zielig hee van je meisje!! ik zelf heb reflux heb er medicijnen voor en weet hoe erg het is, ik heb er regelmatig slokdarmonstekingen van en ik kan je zeggen dat is een hel..

ik heb daar ook al aangedacht maar denk niet dat ze dat heeft, ik zelf denk dat het haar buikje is ook omdat ze nu met 6 mnd nog niet op haar buik wil liggen en als ik het toch doe begint ze gle3ijk te krijsen!! heb geeist voor een echo bij cb en huisarts maar ze zeggen dat je nu nog niks kunt zien.

ik wil even zeggen dat ik je een kei vind want ik zie dat je 8 kindjes hebt en je zegt dat je veel huilbaby's hebt, nou petje af hoor!! ik wilde ook graag een aantal kids en vind het geweldig om zwanger te zijn en de rest maar dit vergt veel engergie!!

zit jou dochter ook al op opvolgmelk en zo ja welke?
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Dan  schreef op: 08-02-2012 16:04:55
Nutrilon Pepti is melk voor kindjes met koemelkallergie en zonder recept te kopen bij de Etos. Onze zoon had koemelkallergie. Hij heeft vanaf 6 weken tot ongeveer 1,5 jaar Nutramigen gedronken. Daarna zijn we zelf overgestapt op Nutrilon Pepti (hij dronk toen nog graag 2 flessen per dag en reageerde nog steeds op dreumesmelk en gewone melk).
De dingen die jij beschrijft doen mij denken aan koemelkallergie.
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Dan  schreef op: 08-02-2012 16:06:00
Je hebt Pepti 1 en Pepti 2. Pepti 2 is vanaf 6 maanden.
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Dan  schreef op: 08-02-2012 16:08:04
Je zou even het CB kunnen bellen en kunnen navragen of het kwaad kan als je het probeert.
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Blauwtje  schreef op: 08-02-2012 20:27:58
Hoe ging het vandaag verder meis? Ik herken de buikkrampen, mijn zoontje had het ook ontzettend erg, buiten proporties.

Ik hem hem pepti gegeven en dat hielp hier binnen 2 dagen.
Had had KMA of een intolerantie, nooit getest maar het was overduidelijk.

Sterkte met je meisje!


(thanks Minou :hart lief!
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Riviera_mv_1(niet In
gelogd)
  schreef op: 08-02-2012 20:50:59
ze heeft gekrijst, mijn man is om kwart voor 5 thuis gekomen en toen ben ik even met de hond gaan lopen, ze heeft het tot half 7 vol gehouden en is toen in slaap gezakt ze heeft vandaag niet veel op

6:30 150 pap
9:30 paar lepeltjes fruit
14:00 200 melk
17:00 3 lepeltjes groente
18:00 half potje fruit
20:00 200 fles

dus dat is niet zo veel..

ik denk zelf dat het probleem nu komt van de overgang van friso 1 naar 2 dus heb 1 gehaald en ga rustig aan over

ik moet volgende wk naar het bureau en ga het zeker overleggen, bedankt allemaal!!

wat een dag zeg, we hebben zelf pas om half 8 gegeten voor sommige misschien ormaal maar wij eten altijd stipt om 5 uur dus dan is het wel laat, en ik ga zo heerlijk naar bed!!
hopelijk is het morgen beter maar die rot melk zit wel in haar lijfje dus kan ook nog drama worden..
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Karin Mv Naomi Amber
Chris
  schreef op: 08-02-2012 21:36:23
Hopelijk gaat het vannacht beter en morgen ook.
Ik zou zeker even overleggen met het bureau en anders naar de huisarts, want dit komt volgens mij echt niet omdat ze een pittig karakter heeft en een meisje is.

Zoals ik al zei deden mijn jongste twee ongeveer hetzelfde, al huilde amber elke dag 16-20 uur. Beide hadden koemelkallergie en Amber ook reflux. Amber is inderdaad een pittige dame, altijd geweest, maar met andere voeding en medicatie was dat krijsen voorbij, haar eigen wil niet, maar dat dat huilen stopte gaf zoveel rust.
Ik hoop dat jouw meisje ook snel wat meer rust heeft en zich beter voelt, dan voel jij je vast ook weer beter. Sterkte en ik hoop slaap lekker.
 
Quote
RE: Wat een K.U.T dag!!
Marianne Mv8  schreef op: 09-02-2012 14:35:02
hoi hoi

hoe is het vannacht gegaan? en hoe gaat het vandaag?

zou goed kunnen dat het de verandering van melk is, ze zijn nog zo klein, en als ze al gevoelige darmen heeft dan kan het net te veel zijn.

mijn dochter krijgt nutramigen nog geen opvolgmelk, heb net bij de apotheek nog een voorraad ingeslagen en moet deze eerst nog opmaken voor ik op 2 over kan, en dit ga ik ook stap voor stap doen.

Lief dat je dat zegt, dat je me een kei vind. je vergeet het ook weer snel, totdat je er weer voor staat.
Ik wist dat onze dochters kort scheelde qua leeftijd.

Hoe is haar ontlastingpatroon? is dat een beetje regelmatig? hier kunnen ze ook behoorlijk last van hebben.

Ik ga straks met mijn dochter naar de huisarts, ze krijst al vanaf gisterenavond en ik twijfel aan haar oortjes.

6:30 150 pap
9:30 paar lepeltjes fruit
14:00 200 melk
17:00 3 lepeltjes groente
18:00 half potje fruit
20:00 200 fles

dat is inderdaad niet zoveel, ik vind veel tijd zitten tussen de pap van 09:30 en de melk van 14:00 uur

zo is het wel erg weinig vocht wat ze binnen krijgt, misschien kun je tussendoor nog proberen haar iets van diksap of roosvicee te geven as ze melk niet zo graag lust.

Het drinken kun je ook met johannesbroodpitmeel verdikken en dan met een lepeltje geven.

Je zou ook kunnen proberen om haar iets minder melk te geven per keer en dan iets vaker, zodat ze meer binnen krijgt.

Dit is het schema ongeveer van onze dochter

07:00 uur 180 melk
10:00 uur bordje pap en paar slokjes diksap
12:00 uur 180 melk
14:00 uur fruit en roosvicee
17:00 uur 180 melk
20:00 uur 150 melk
23:00 uur 180 melk
04:00 uur 120 melk

Groente krijgt ze nog niet ben net begonnen met fruit, moet het langzaam op gaan bouwen.

Groetjes
 
Quote
Navigatie


Reageren op Wat een K.U.T dag!!
Naam
Bericht