Menu
 

Topic:

Waar woon je het liefst ?

Bepje  schreef op: 08-01-2016 10:57:01
Naar het ideen van Dano met het topic "uit welke provincie kom je ?" . Woon jij in de plaats of omgeving waar je het liefst woont en waar zou je anders liever willen wonen of juist niet meer ? Afgezien van de villa met zwembad, die willen we allemaal denk ik wel  .



Wij wonen in de streek waar we vandaan komen, naast het dorp waar we allebei vandaan komen. We hebben een paar jaar elders in het land gewoond maar wilden toch graag terug omdat we het hier veel gezelliger vinden. In principe willen we niet meer weg, hooguit nog een wat ruimer huis maar zeker in dit dorp.
 
Quote
Navigatie
RE: Waar woon je het liefst ?
Eefje  schreef op: 08-01-2016 22:18:02
Wij wonen in de stad (Oldenzaal, Twente) waar mijn man en ik sinds onze kleutertijd hebben gewoond. Niet geboren, wel getogen. We vinden het heerlijk hier. We zijn 6 jaar geleden naar deze woning verhuisd omdat we met ons gezin uit de vorige woning groeiden. Alles hebben we hier: familie, goede vrienden, school, werk, sport, carnavalsvereniging. 
Oldenzaal is een bourgondische stad met het gevoel van een dorp. En Twente is prachtig! Als we bij ons, binnen 5 minuten, de wijk uitlopen, staan we tussen de boerderijen, koeien en weilanden. Fantastisch! 
 
Quote
RE: Waar woon je het liefst ?
Eefje  schreef op: 08-01-2016 22:20:20
Oh ja, als ik de loterij zou winnen,  zou ik graag in zo'n boerderijtje net buiten de wijk willen wonen. Paar kipjes, geitjes en een boomgaard. Wauw!!
 
Quote
RE: Waar woon je het liefst ?
Maya  schreef op: 08-01-2016 22:43:18
Ik woon niet ver van Schagen en ik ben een echte West Fries, ik voel me in dit deel van Nederland het meest op mijn gemak en dat komt ook door de gemoedelijke mensen, heel mijn familie woont ook hier in de buur. Ik woon nu in een dorp en zou ook het liefst in een dorp willen blijven wonen, maar het hoeft dan niet perse mijn huidige dorp te zijn, maar dus wel in deze omgeving.
Andere delen van Nederland vind ik ook mooi, ik hou ook erg van bos, de heide enz., maar hoe mooi ik dat ook vind, zodra ik weer in de buurt kom dan ben ik weer thuis voor mijn gevoel.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Waar woon je het liefst ?
Naam
Bericht