Menu
 

Topic:

schijn zwanger?

Anouk Van Der Sterre
n
  schreef op: 08-01-2016 09:07:39
Hallo, 

Ik vroeg me af of er mensen zijn die ooit schijn zwanger zijn geweest of 1 van deze klachten herkent. 

Ik ben moeder van 2 meisjes van 1 en 2. Ik heb 4 maanden na de geboorte van mijn jongste een spiraal laten zetten. Dat werkt allemaal prima. Ik word niet ongesteld. Maar sinds 2 a 3 maanden heb ik het gevoel dat ik zwanger ben. Ik heb alle symptomen om maar te denken dat ik zwanger ben. Ik heb diverse test gedaan en krijg telkens te zien dat ik niet zwanger ben. 
Ik ben naar de h.a geweest en die bevestigde dat ook doormiddel van bloed onderzoek. Maar nu sinds 2 weken voel ik van alles in mijn buik wat lijkt op schopjes en plopjes . Het maakt mij een beetje gek. Ik voel me ook zwanger maar de test zegt dat het niet zo is. 
Ik heb last van men hormonen, last van bultjes in men gezicht wat ik alleen maar tijdens de zwangerschap kreeg, groter wordende borsten en buik en die schopjes natuurlijk. Ik moet vaker naar de wc en kan slecht slapen op men buik. 

Komt iemand dit bekend voor? Ik word een beetje gek hiervan en hoop dat iemamd mij nuttige info kan geven. 
 
Quote
Navigatie
RE: schijn zwanger?
Ma Dalton  schreef op: 08-01-2016 15:25:19
Rommelende darmen? Een urinetest is niet zo gevoelig, maar bij bloedonderzoek zou er HCG gevonden moeten worden, al was het maar heel weinig als je zwanger was.
Misschien reageer je erg sterk op de hormonen in het spiraaltje en als je er erg mee bezig bent haal je je van alles in je hoofd.
Kwa hormonen doet je eigen lijf misschien ook nog allemaal gekke ontzwanger dingen.

Misschien eerder eens naar de huisarts om te kijken of je niet beter over kunt stappen op een andere vorm van anti conceptie, want je voelt je hier niet happy onder.
 
Quote
RE: schijn zwanger?
Mama_anja  schreef op: 12-01-2016 11:39:54
effe langs de dokter dan kan het bevestigd en uitgesloten worden of je zwanger bent die schopjes voel ik na drie kids ook wel eens  maar zwanger ben ik niet 
 
Quote
RE: schijn zwanger?
Indy2  schreef op: 12-01-2016 12:06:21
die schopjes en plopjes kunnen heel goed je darmen zijn. Ik heb daar buiten een zwangerschap ook wel regelmatig last van
 
Quote
Navigatie


Reageren op schijn zwanger?
Naam
Bericht