Menu
 

Topic:

Kaarsjes voor Harleysmama

Snoepje023  schreef op: 30-11-2015 10:19:12
Hoi,

Ik ben buiten mama-life om bevriend met Harleysmama.
Nu ben ik de afgelopen dagen zelf ontzettend ziek geweest en heb ik harleysmama nauwelijks gesproken omdat ik bijna de hele dag kon slapen.
Nou ben ik gisteravond even op facebook messenger geweest en heb ik van harleysmama een bericht gehad wat mij behoorlijk liet doen schrikken.

Zij heeft haar heup gebroken en is naar het ziekenhuis gebracht, dus is mijn vraag of jullie wat kaarsjes voor harleysmama willen branden.
Hoop dat ze snel opknapt, ook al weet ik dat ze een lange weg tegemoet gaat.

Groetjes Snoepje023
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Kaarsjes voor Harleysmama
Snoepje023  schreef op: 24-11-2018 17:33:53
Dano, 

Klopt, ze woonde een paar straten bij mij vandaan vlakbij het AMC idd, 

Ik moet zeggen toen ik het hoorde voelde ik me ontzettend schuldig, gewoon het gevoel van waarom ben ik niet gewoon gaan kijken speelde toen ontzettend door mijn hoofd. Maar ook denkend aan haar vader en dat ik juist daarom dacht dat ze niet op whatsapp kwam. Terwijl ze dat echt iedere dag deed, liefst 24 uur per dag. 

Harley woont idd bij zijn vader, ze kon niet meer voor hem zorgen. En logisch  al haar aandacht ging naar haar werk en vader. En ze had me ooit vertelt dat zij en haar ex dat afgesproken hadden. 
Het ging idd niet goed met Harley, maar ze had geregeld dat alles in orde kwam. En uiteindelijk ging het toch weer goed met Harley

Wat ik wel merkte tijdens het winkelen met haar was dat Harley persoonlijk niet lang met zijn moeder wou praten, druk bezig met computeren, maar ja jongens he van die leeftijd. 
Ze vond dat niet erg. 

Maar als ik een ding weet, dan is dat Jacqueline een ontzettende doorzetter was. Ook al zat ze er vaak doorheen opgeven deed ze niet. Op dat vlak wou ik toch dat ik meer zoals haar was. 


 
Quote
RE: Kaarsjes voor Harleysmama
Dano  schreef op: 24-11-2018 19:05:03
Het is niet jouw schuld he?? Maar ik snap je wel hoor.
helaas kun je er niets meer mee.
sterkte verder.
 
Quote
RE: Kaarsjes voor Harleysmama
Heleenmv2  schreef op: 26-11-2018 14:13:03
Jeetje, wat een schrik. Vreselijk verdrietig nieuws...  ðŸ˜¥
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Kaarsjes voor Harleysmama
Naam
Bericht