Menu
 

Topic:

serieuze slaapprobleem zoontje 1 jaar

Daantje1803  schreef op: 06-02-2012 22:28:38
Hoi hoi dames,

Even mijn verhaal kwijt:zo goed als dat ons jongste zoontje sliep sinds 5 weken is het echt tobben.2weken cb gebeld en adviseerden een nachtlampje het ging 2 nachten goed maar sinsdien weer drama.woensdag zijn we bij de huisarts geweest en die zag dat hij een middenoor ontsteking heeft gehad maar herstellende is gelukkig!vr toch nog maar even langs geweest maar zag er goed uit.maar goed het slechte slapen blijft en ziet er als volgt uit leggen hem op bed om 19.00/19.30 of hij valt gelijk in slaap waarna hih na 1 uurtje weer wakker is of hij wilt niet gaan slapen.en wat het meest gebeurt is dat hij om 1a2 uur in de nacht wakker word en wakker blijft tot 5 uur.we proberen als hij huilend wakker word hem eerst even te laten als het te lang duurt beetje melk geven in zijn bedje wat hij zelf drinkt maar daarna gaat hih dus weer huilen en dan gaan we om de 10 min naar hem toe aai over zijn bol slaap lekker en weer weg.maar dat werkt dus ook niet en na een uur toch maar uit zijn be bedje soms worden zijn broers ook wakker ervan en uiteindelijk valt hij dan om 5 uur ong in slaap.bij ons in bed helpt ook niet.en dit speelt dus alleen avond en nacht..ik hoop dat iemand dit herkent of tips heeft want ik weet het niet meer....gr danielle
 
Quote
Navigatie
RE: serieuze slaapprobleem zoontje 1 jaar
Tanja Mv J.m.n  schreef op: 06-02-2012 23:47:11
Dat is een lastig probleem .
Misschien heeft hij nog last van zijn oortjes oorpijn doet namelijk erg pijn en als je zoon ligt komt er meer druk op zijn oortjes en doet het meer pijn.
Misschien kan je zijn matras wat omhoog doen met een badlaken eronder

Hoe vaak slaapt je zoontje nog overdag misschien is hij gewoon niet moe genoeg .
Hier slaapt mijn jongste van bijna 11 maanden alleen van 13.00 tot 14.30 en dat is het , hij komt er tussen 7 en 8 uit s'morgens en ligt er sávonds rond 18.30 in.
Misschien ligt daar wel het probleem ?

Of kan hij eventueel honger hebben ?

Voor de rest zou ik het anders ook niet weten zelf heb ik hier gelukkig goede slapers
 
Quote
RE: serieuze slaapprobleem zoontje 1 jaar
Fruitsalade  schreef op: 07-02-2012 08:38:50
Misschien ietsje later naar bed?
 
Quote
RE: serieuze slaapprobleem zoontje 1 jaar
Daantje1803  schreef op: 07-02-2012 11:13:11
Hoi dames bedankt voor jullie reavties ga vandaag eerst eens zijn bedje wat schuiner zetten .verder slaapt hij in principe 1x van 12 tot 2 tenzih hij erg vroeg wakker is of de nacht slecht heeft geslapen.gisteravond ging hij om half 8 slapen en om kwart over 8 huilend wakker hem even laten huilen toen na 20 min onguit zijn bedje gehaald bij mamma gekroeld en toen weer terug hij heeft toen toch nog even gehuild en viel toen in slaap dit was ong 21.45.en vannacht door geslapen.ik weet dat het goed komt maar soms is het vermoeiend met nog2 broers
 
Quote
RE: serieuze slaapprobleem zoontje 1 jaar
Bianca  schreef op: 07-02-2012 11:33:11
Ja ik herken het, maar tips. Wij hebben alles geprobeerd waren op een gegeven moment ook echt wanhopig want inderdaad om 1.00 was onze dame uitgerust en wilde niet meer slapen ook niet tussen ons in.
Nu is ze ruim 3,5 en eindelijk heeft ze nu eens een paar nachtjes doorgeslapen we weten niet wat ons overkomt.

Ik ging zelf s'avonds ook vroeg mijn bed in zodat ik voordat zij wakker werd zelf ook een aantal uurtjes meegepakt had.

Helaas geen tips maar ik herken de wanhoop het nooit eens een nacht doorslapen terwijl je overal om je heen hoort van babytjes die allemaal met 6 maanden al doorslapen.
We hebben ook sleeppzz geprobeerd een drankje wat het slaperig worden zou stimuleren, nou ook daar was ze immuum voor.
Toen ze een jaar of 2 was hebben we haar een paar keer beneden gezet in een donkere woonkamer. Dan weigerde ze weer te slapen want ze was wakker en dan had ik zoiets van prima meid jij bent wakker nou ga maar lekker beneden spelen je hoeft niet te slapen maar mama gaat wel lekker slapen. Dit werkte toen even wel, maar goed daar is hij nog iets te jong voor. Ook die om de 10 min bij haar kijken werkte hier niet zelf lag je steeds op de klok te kijken en je rot te ergeren waarom ze nou niet eens ging slapen. Je word er ook super vergeetachtig van vanwege al dat slaapgebrek.
Nu slaapt ze sinds een week bij haar oudere zus nadat ze een jaar lang tussen ons in sliep en dit lijkt tot nu toe te werken hopelijk ook niet tijdelijk zoals heel veel dingen altijd maar tijdelijk werkte.

Misschien zou je eens naar een homeopaat kunnen gaan met hem, heel veel succes hoor het is echt slopend
 
Quote
RE: serieuze slaapprobleem zoontje 1 jaar
Daantje1803  schreef op: 07-02-2012 20:54:12
Bedankt bianca voor je verhaal vervelend hoor he...
Ik hoop nog steeds wanneer hij een nachtje goed slaapt dat het zo blijft maar helaas maar moet erbij zeggen waat ik nu over praat is laatste 5 wekendaarvoor ging het goed??vandaag weer bureau gebeld en zij adviseerden om hem toch maar te laten huilen want het is ook standaard om 2 uur s nachts...hij went er aan zo
 
Quote
Navigatie


Reageren op serieuze slaapprobleem zoontje 1 jaar
Naam
Bericht