Menu
 

Topic:

Diagnose koemelkallergie bij kinderen

Tamara Van Immerzeel  schreef op: 22-10-2015 11:27:22
Beste ouders,

Graag vraag ik uw hulp voor mijn onderzoek naar koemelkallergie bij kinderen tussen de 0 en 3 jaar. Ik doe dit onderzoek voor mijn opleiding Voeding en Dietetiek. Samen met de organisatie Allergieplatform zijn we erachter gekomen dat ouders vaak denken dat hun kindje last heeft van koemelkallergie, terwijl dit niet altijd door een arts kan worden bevestigd. Om te weten hoe vaak dit precies gebeurt in Nederland wil ik een enquête houden. De enquête is geheel anoniem, mocht u meer informatie willen over het onderwerp kunt u uw e-mailadres achterlaten in de enquête.

Bent u ouder van een kindje tussen de 0 en 3 jaar en laat uw kind symptomen zien van koemelkallergie, zou u dan de enquete willen invullen? Het kost slechts 3 minuten.
https://www.surveymonkey.com/s/CQ326GQ

Daarnaast ga ik onder vijf ouders met kinderen met een allergie het boek Alles over mijn allergie verspreiden. Het is een prentenboek met prachtige verhalen voor kinderen tot en jaar of 12. Hiermee kunnen ze duidelijk op school en bij vriendjes vertellen wat een voedselallergie inhoud. Wilt u hier kans op maken, laat dan uw mailadres achter op de enquête, dan neem ik contact met u op als u gewonnen heeft!
http://www.allergiekookboek.nl/product/alles-mijn-allergie/

Alvast heel erg bedankt!

Groeten,
Tamara

Dit bericht is goedgekeurd door het beheer van Mama-life.

 
Quote
Navigatie
RE: Diagnose koemelkallergie bij kinderen
Tamara Van Immerzeel  schreef op: 22-10-2015 11:38:35
U kunt het beste de link in uw browser plakken!

Groeten,
Tamara
 
Quote
Navigatie


Reageren op Diagnose koemelkallergie bij kinderen
Naam
Bericht