Menu
 

Topic:

kinderen en ijs

  schreef op: 06-02-2012 16:58:04
Hoe vinden jullie kinderen op het ijs staan.

Mijn meiden vinden het geweldig, al gaat de jongste natuurlijk met de slee. Vandaag zijn ze met hun klas naar het ijs gegaan, zelf als extra begeleidster meegeweest. De meiden pikken het schaatsen snel op dat verbaasd mij wel, Juno mijn dochter van 5 jaar had nooit geschaatst maar na een middagje met oudste zus Nuria lijkt ze of ze het jaren doet.

Zelf ben ik geen held op het ijs, ga meestal met de jongste erop al proberen de oudste meiden mij wel tot schaatsen te dwingen, zucht. Morgen weer spierpijn dat weet ik wel, maar gelukkig geen kussen nodig om te zitten.

Het heeft wel wat mooie foto plaatsjes opgeleverd voor mijn digitale fotolijstje van de kinderen.
 
Quote
Navigatie
RE: kinderen en ijs
Caatje  schreef op: 06-02-2012 17:29:54
Leuk he?! Onze oudste is dit jaar voor het eerst op ijshockeyschaatsen en z'n kleine zusje heeft nu de dubbele ijzertjes. Ik had er een hard hoofd in, omdat zijn motoriek wat langzaam is, maar ik ben toch aangenaam verrast door hem. We hebben een half uurtje geschaatst en hij kan het nu zelf. Oke, het gaat erg schutterig en hij valt veel, maar ik vind het knap dat hij al zo ver is. Morgen gaan we weer oefenen en dan kan hij woensdag ook z'n schaatsen mee naar school.
 
Quote
Navigatie


Reageren op kinderen en ijs
Naam
Bericht