Menu
 

Topic:

Zwemfeestje

Mamavan2  schreef op: 12-10-2015 17:42:49
De kinderen hebben binnenkort een zwemfeestje.
Onze oudste is 8 heeft A en B, maar zwemt veel te weinig.
De jongste is 6 en heeft geen diploma's

Ze gaan met 6 kinderen incl. die van ons, 2 begleiders

Geven jullie ze mee?
 
Quote
Navigatie
RE: Zwemfeestje
Bepje  schreef op: 14-10-2015 21:45:57
Ik zou de jongste mooi niet meedoen. Dat zij er zo makkelijk over denken zegt mij al genoeg dan. Nu ben ik geen voorstander van zwemfeestjes maar op die leeftijd al helemaal niet. Hier kun je een prive zwembadje afhuren en ben je echt het enige groepje, zelf ben je dan ook de badjuf zeg maar maar ik kijk toch echt met wie ze dan gaan. 
 
Quote
RE: Zwemfeestje
Mamami  schreef op: 15-10-2015 08:59:08
Ik heb regelmatig een zwemfeestjes gedaan met mijn kinderen, maar alleen kindjes met diploma, en verder altijd met minstens 2 volwassenen. Zoon heeft een pools vriendje van bijna 13 jaar maar zonder diploma, die was heel boos dat ie niet me mocht van mij, zijn moeder vond het overdreven want hij kon wel zwemmen, tja kan wel zijn maar ik neem die verantwoording niet, dus die moeder is zelf meegegaan.
 
Quote
RE: Zwemfeestje
Mamvan3  schreef op: 15-10-2015 15:05:10
Mamavan2, volg je gevoel! Maar dat komt wel goed zo te lezen
Hier kunnen ze ontzettend goed zwemmen, maar ze deden dan ook al op jonge leeftijd aan zeilen. Een onderdeel hiervan was reddend zwemmen. Het probleem was dan bij ons andersom, wij waren degene die het zwemfeestje organiseerden. Wel in goed overleg met de ouders van de kinderen die werden uitgenodigd. Verder zocht ik een tijdstip + zwembad wat goed overzichtelijk was. En ja, dan kreeg ik wel eens commentaar van mijn eigen kids dat het zo saai was...... Ik heb in die periode slechts 1 moeder gehad, die haar kind thuis hield. Anderen die er wel problemen mee hadden, gingen op hun eigen kosten mee, wanneer ze het toch te eng vonden en hun kind wel naar het feestje wilden laten gaan.

Wanneer ik in jouw schoenen zou staan... Ik liet de kinderen niet meegaan en zou dan zelf iets leuks ondernemen (omdat ze al weten van het feestje), niet de 1 wel en de ander niet. Maar dat is mijn mening.
 
Quote
RE: Zwemfeestje
Kittymv5  schreef op: 15-10-2015 19:53:33
Ik werk zelf in een zwembad en huur dat weleens af voor een zwemfeestje. Ik stel zelf als verplichting dat de kinderen die komen minimaal een A diploma hebben. Het is een gewoon zwembad (20 meter) en geen subtropisch zwemparadijs (want dan vind ik A al aan de krappe kant). 
Mijn oudste zoon heeft A, B, C en zwemvaardigheid 1; hem zou ik zonder problemen meegeven. Mijn zoon van 6 zit nu in niveau 3 voor het A diploma en hij zou niet meemogen (tenzij ik zelf meekan/mag). Dochter is 3,5 en haar kun je geen seconde uit het oog verliezen, want als het aan haar ligt springt ze zo het diepe in. Dus zij zou echt niet meemogen, maar goed, daar is de leeftijd ook naar. Zij krijgt geen uitnodigingen voor zwemfeestjes  
Het is misschien wat lastig, maar volg je gevoel hierin. Ik geloof dat Xsara het zei; bij twijfel niet doen  
 
Quote
RE: Zwemfeestje
Miramare  schreef op: 15-10-2015 21:21:42
volgende week geven wij zelf een zwemfeestje. Mijn zoon is 8. Ik heb express een klein groepje, in totaal, met mijn zoon erbij 4 kids.
we gaan naar een zwembad in de buurt,ik heb gegoogeld naar afbeeldingen.het is een klein overzichtelijk zwembad met een glijbaan erbij en wij zwemmen zelf ook mee!

ik denk dat ik wel zou willen weten of de ouders de kinderen goed in de gaten houden! Want andersom zou ik het ook spannend vinden.
we hebben dit ook aan de ouders doorgegeven!
 
Quote
RE: Zwemfeestje
Mamavan2  schreef op: 19-10-2015 13:51:05
Dank jullie wel!!

Na overleg hebben we besloten dat ze beiden niet mee gaan, ze gaan nu een keer op een woensdagmiddag daar spelen.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Zwemfeestje
Naam
Bericht