Menu
 

Topic:

Spiraal

Mama_lisa_daan  schreef op: 06-02-2012 12:49:28
Hoi !

ik heb vorige week een spiraal laten zetten.
nu blijf ik krampen houden alsof ik ongesteld ga worden.
zo weer last en dan weer niet
weet iemand of dit normaal is ??


miranda
 
Quote
Navigatie
RE: Spiraal
Baby2  schreef op: 06-02-2012 12:57:32
Ik heb dat ook een hele tijd gehad toen ik mijn spiraal liet plaatsen, bij elke menstruatie kreeg ik ook weer erg veel pijn en krampen. Ik heb hem op een gegeven moment ook laten verwijderen, toen een makkelijke keuze omdat ik ook graag zwanger wilde worden, maar uiteindelijk heb ik de spiraal ook nog iets eerder uit laten halen dan eigenlijk de bedoeling was mede door die pijn. Mij werd verteld dat je baarmoeder er een tijdje op de spiraal kan reageren, maar naar 1,5 jaar was ik er wel klaar mee. Geef het even de tijd nog, en als het blijft aanhouden dan zou ik eens contact opnemen met de huisarts die je dan weer kan doorsturen naar de gynaecoloog om te kijken of de spiraal goed zit. (weet trouwens niet waar je hem hebt laten plaatsen, ik kan het door de huisarts laten doen). Ik wil eigenlijk ook weer een spiraal laten zetten (mijn jongste is nu 5 maanden) maar ik zie er toch een beetje tegenop, en dat komt dus door bovenstaande. Maar ik vind de alternatieven ook niet echt geweldig.
Ik hoop dat de krampen voor jou snel stoppen, over het algemeen hoor ik altijd hele positieve verhalen over een spriaal.
 
Quote
RE: Spiraal
Mama_lisa_daan  schreef op: 06-02-2012 13:14:19
Ik heb hem bij mijn gyn laten zetten en heb over 5 weken een nacontrole omdat ze kunnen kantelen ofzo ??
Dus moet zoiezo naar haar terug.
maar 1,5 jaar last ... nee dat ga ik ook niet volhouden, heb nu al zoiets van ben der klaar mee.
Maar ik hou nog even vol want je hoort idd positieve verhalen.
Wij hebben net onze 2de gekregen 12 weken en besloten dat het voorlopig klaar is dus daarom dacht ik dan is een spiraal wel handig ( eerste door de pil heen )

Bedankt voor je reactie.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Spiraal
Naam
Bericht