Menu
 

Topic:

blunders met boodschappen

  schreef op: 05-02-2012 20:19:24
Tja heb ik weer op de zaterdag ochtend altijd in de winkel en met 3 meiden, tijdens het boodschappen doen zit mijn 2 jarige dochter maar niet stil haar bugy. En waarschuwen en waarschuwen, geef maar haar maar een broodje eindelijk stil maar zit eens normaal. Oke geen zin meer in ga maar scheef erin zitten.

Thuis dochter eruit en wat ligt achter haar rug, 1 met senseopadjes en 1 zak snoejes, daarom zat ze niet stil. En me dochter maar waarschuwen.

Maar ook tijdens het uitruimen, een vreemde sjaal onderin.

Van wie de sjaal is het is van een kindje, aan de kleuren te zien een meisje. Mijn meisjes weten het niet want hun hadden hun sjaal nog om. Vanmmidag naar de stad geweest en langs de supermarkt en daar de zak als nog af gerekend. Heb ook de sjaal afgegeven maar kreeg hem weer terug, ze wouden hem niet want die zal nooit opgehaald worden. Nou dan maar een briefje op het prikbord gehangen je weet maar nooit.
 
Quote
Navigatie
RE: blunders met boodschappen
Minou  schreef op: 05-02-2012 20:20:55
Goed opgelost meis!!

Hectisch af en toe he...kinderen en boodschappen!
 
Quote
RE: blunders met boodschappen
Miesje  schreef op: 06-02-2012 13:50:03
prima opgelost toch

hectisch he boodschappen doen met 3 kids...
bij mij staat zweet ook op me rug erna hahaha
doe het nu meestal woensdag ochtend,en dan hoeft alleen de jongste mee,andere 2 zitten dan op school.
 
Quote
RE: blunders met boodschappen
Baby2  schreef op: 06-02-2012 13:58:50
Ik heb dat een keer gehad met mijn oudste zoon, ze hebben hier in de supermarkt van die auto-karretjes, zoonlief zal heerlijk rustig in het karretje, later snapte ik pas waarom, ik was zo met mijn boodschappenlijstje bezig dat ik pas bij de auto erachter kwam dan mijn zoon ook ''boodschappen had gekocht'', het autootje lag vol met uiteenlopende dingen!!! Zoon zei heel trots: Kijk eens mama, ook boodschappen daan!!!! Ja schat, maar dat was niet helemaal de bedoeling. Ben snel weer naar binnen gegaan en heb de boodschappen van zoon terug gebracht en heb mijn excuses aangeboden. Ze konden er gelukkig wel om lachen!!!
 
Quote
RE: blunders met boodschappen
Lauw  schreef op: 06-02-2012 15:28:55
ik heb ooit eens meegemaakt.. me kleine zat in de wagen in de free record shop, daarna ging ik de dierewinkel in.. heeft ze op de schoot een hele stapen klege cd hoesjes ..

en de laaste keer een pen bij de yamin..
 
Quote
RE: blunders met boodschappen
  schreef op: 06-02-2012 16:46:31
Kreeg vanmiddag een telefoontje van een moeder, dat de sjaal die zaterdag opeens onderin onze bugy lag wel eens van haar dochter kon zijn.

Ze was net even langs geweest met haar dochter en zoontje, ze was zaterdag ook in de winkel met de kinderen. Mogelijk door dochters onopletendheid heeft ze per ongeluk gedacht dat onze bugy van haar moeder was. Tja blauwe bugy, dus van mama en niet even kijken wat erin de bugy zit een jongetje of meisje. Moeders ontdekte dat dochter geen sjaal omhad toen ze thuis waren, pas vandaag zag het briefje op het prikbord van de supermarkt. Heb het zelf niet gezien en de rest van de meiden ook niet, tja misschien in een vaag moment van onoplettendheid.

Maar ja gelukkig ook weer opgelost.
 
Quote
Navigatie


Reageren op blunders met boodschappen
Naam
Bericht