Menu
 

Topic:

Politie waarschuwt: kinderlokker actief

Sammy  schreef op: 10-08-2015 12:56:18

Gisteren werd een groepje spelende kinderen in Leiden aangesproken door een kinderlokker. De onbekende man vroeg of de kinderen met hem meegingen in ruil voor een snoepje. De politie zoekt hem en waarschuwt mensen hun kinderen hierop te wijzen.



De kinderen waren rond 12:00 uur aan het spelen op de Flevoweg en de Ridderspoortunnel in Leiden toen de man hen benaderde. Ze zijn niet ingegaan op zijn verzoek om met hem mee te gaan, zegt de politie.


ZIE OOK: Voorkom dat je kind slachtoffer wordt van een kinderlokker


Ze gingen naar huis en lichtten hun ouders in. Die hebben weer de politie gebeld. Vervolgens is gezocht in de omgeving van Merenwijk, maar is de kinderlokker 'helaas niet aangetroffen'.


De politie zoekt nog steeds naar de man. Hij is ongeveer 30 jaar, heeft kort, zwart, krullend haar en draagt een bril. Hij droeg gisteren een zwart T-shirt met korte mouwen en een bruine korte broek. Mensen die hem signaleren, kunnen 112 bellen.

 
Quote
Navigatie
RE: Politie waarschuwt: kinderlokker actief
Anne  schreef op: 10-08-2015 13:00:05
Brrr
 
Quote
RE: Politie waarschuwt: kinderlokker actief
Smvn&d  schreef op: 10-08-2015 21:14:28
Ze maken er flinke heisa van.. 
3 weken geleden heb ik ze nog gebeld voor een 'kinderlokker', die in de bosjes zat te gluren en kinderen aan sprak, ze hebben de man zelfs gevonden waar ik zei, maar er niets mee gedaan. 
En nu wel een hele hoop berichten, snap niet waarom als ze er toch niets mee gaan doen als ze hem wel vinden.

En het zou nog wel eens dezelde kunnen zijn ook. Notabene een bekende van de politie omdat er al veel vaker meldingen over geweest zijn...
 
Quote
RE: Politie waarschuwt: kinderlokker actief
Jo  schreef op: 10-08-2015 21:45:55
Wij hadden vorig jaar een jongen/ man die op de stoep stond (niet thuis de stoep maar openbare stoep) die haalde bij kinderen zijn jonge heer uit de broek. Toen is de politie gebeld en ze stonden in no time met een wagen en motor erbij.
Deze man bleek een man met een verstandelijke beperking die nog thuis woonde. Hij heeft van zijn ouders zijn excuses moeten aanbieden aan de ouders van deze kinderen en de kinderen zelf, de ouders van deze jongen /man schaamden zich vreselijk.

 
Quote
Navigatie


Reageren op Politie waarschuwt: kinderlokker actief
Naam
Bericht