Menu
 

Topic:

mijn verhaal in een ander topic, excuses

Snoepje023  schreef op: 05-08-2015 15:23:39
Hierbij mijn verhaal wat ik nu in een keer vertel. Zonder het in delen te zeggen, heb het in de verkeerde topic geplaatst dus nu maar ff zo dan. 












 Zat in een ongezonde relatie.

Ex liet de kinderen over zich heen lopen door de kinderen alles te geven wat ze maar wouden en toeliet wat ze maar wouden doen. Daarmee bedoel ik ook dat  als ze hem wouden slaan, schoppen of bijten hij helemaal niks deed. Ja tot hij op een kookpunt kwam, en de kids dan ook maar gelijk over de grond meesleepte tot ze onder de blauwe plekken zaten. Ook heeft hij mij en Harleysmama die ook op dit forum zit mishandelt om het zo maar ff te zeggen.  10 jaar lang heb ik hem geprobeerd te helpen en de koek was op maar kon nergens heen met mijn kinderen. 
Naar mijn moeder gaan kon ook al niet omdat mijn broer die bij haar inwoont drugs gebruikt. 

Inmiddels waren we al uit elkaar, maar nog waren we verplicht tot elkaar veroordeeld omdat hier in Amsterdam de regels aangescherpt zijn en een scheiding geen reden meer is tot een urgentieverklaring. 
Woning op mijn naam laten zetten kon ook niet, want moest loonstroken overleggen en een ib60 formulier, gaat moeilijk zonder baan.
Had ook geen recht op een uitkering omdat mijn ex daar net teveel voor verdiende

Huis zag er ook  niet uit, maar we konden het niet betalen omdat ik geen baan had en onze eerste dochter ernstig ziek was.
Vlak nadat mijn dochter gezond is verklaard kreeg ik een baan in december 2013. maar daar kom ik zo op terug. ff verder gaan met mijn verhaal

Dus ja wat doe ik mijn eigen leven leiden met de kinderen, en heb ik nu een 4e kind, maar ik ben daar heel eerlijk nu over die is niet van mijn ex. Hadden toen al 3 jaar geen relatie meer
Heb toen ook sterk zitten twijfelen over een abortus terwijl ik er tegen was. Ja het was op dat moment al zo moeilijk maar heb naar mijn hart geluisterd en toch besloten het kindje te houden. Ook omdat ik dacht wat zullen de mensen hier wel niet van denken. 
Bedoel hier uit de buurt dan, maar toen goed met mijn ex erover gesproken en gezegd dat ik het niet kon.
Afgesproken dat ik omdat ik die keuze had gemaakt om Jamie te houden, ik alles zelf betaalde met mijn baan die ik dus in december 2013 kreeg. 

Ik heb tig hulpinstanties ingeschakeld omdat ik wist dat er iets moest gebeuren, vanaf 2007 bezig geweest want ja waar ik ook aanklopte was het het zal allemaal wel meevallen, we kennen Mike zo niet blablabla En dan moet je denken aan Jeugdzorg, SPIRIT< Stichting Mee, Cordaan echt alles. 

Nu met mijn baan konden de kinderen 2 dagen in de week naar de opvang, alleen kon ik ze niet ophalen omdat ik de donderdagen moest werken van 12 uur tot 21. En vrijdagen van 9 tot 18.  Dus haalde mijn ex ze,wat gebeurt er Rafael ons oudste zoon was zo kwaad een keer dat hij schold met het woordje K. denk dat ik dat niet hoef te verwoorden hier.
Zijn vader stond daar maar  te kijken maar deed niks helemaal niks. Heeft hem niet eens aangesproken. Nu heeft mijn zoon autisme pdd/nos maar heeft zijn vader ook een stoornis. 
Alleen ja zijn vader wil niet geholpen worden, wilt niet eens horen dat die een stoornis heeft is in zijn ogen toch niet zo. 

Dankzij de kinderopvang zit ik nu met de kinderbescherming en heb ik eindelijk mijn gelijk gekregen. Ex moest weg kids mochten bij mij blijven.
 Nu omdat hij zelf ook hulp heeft mag hij de donderdagen hierheen komen, dan komt zijn hulp ook. 
Omdat zij niet naar Almere gaat waar mijn ex bij een collega van hem inwoont. 
Er is door de kinderbescherming en zijn hulp besloten dat de kids ieder afzonderlijk een dag in het weekend naar Almere gaan of dat hij naar Amsterdam komt en hier in de buurt blijft en wat gaat doen met ze. Ze mogen absoluut niet daar logeren. Hij heeft volgens hun geen ouderlijk inzicht omtrent gevaren als de kinderen er zijn. Dan moeten jullie denken aan gas aan laten staan en dan weglopen, douchen als de kinderen in de woonkamer zitten, frituurpan aan laten staan etc. 

Enige wat ik moest doen was de woning opknappen, want ja kids moeten ook in een fijn en leuk huis leven. Vind ik ook maar hadden op dat moment gewoon geen geld, nu ben ik bijna klaar en verwacht ik over 13 dagen de nieuwe vloer. De muren heb ik allemaal behangen.

Gelukkig tot nu toe alleen maar lovende reacties gekregen, dat ik het goed heb gedaan dus hoef ik in principe niet bang te zijn dat ze onder OTS komen te staan, maar toch je weet maar nooit.  Aan de ene kant denk ik onterecht want heb al die jaren voor mijn kinderen gevochten ben mezelf gebleven hoe ik vond dat ik als moeder moest zijn. En geloof me Harleysmama kan dat beamen, ze hebben mij nog nooit geslagen, geschopt of gebeten. Wel eens een grote mond gegeven maar direct aangepakt. Ik pik dat niet ben niet hun schoolvriendinnetje/ 

Nu mijn ex sinds een paar weken weg is is alles veel rustiger wel druk maar ja wat wil je zomervakantie, niet op vakantie kunnen gaan omdat mama het huisje moest opknappen maar heb wel dingen met ze gedaan. Dagjes uit etc/ 

Ik heb toen omdat ik toch wel blij was met de zwangerschap wel gereageerd op de topic zwanger was echt blij, en wist ik van mezelf dat alles wel goed zou komen. En Jamie het is een prachtvent, zo'n scheetje. Heb geen spijt van de keuze die ik gemaakt had, had ik het anders moeten aanpakken dat wel, maar nu komt hopelijk alles goed. 

Ik kan nu mezelf zijn en de kids zijn nu heel anders nu hun vader er niet meer is. 

Ik heb het gekopieerd dus als sis de mijne uit de andere wilt halen. Vind ik dat zoals net gezegd geen probleem. Hoe ik gisteren reageerde was echt uit pure boosheid over hoe mensen kunnen reageren als ze zulke liefdevolle berichten krijgen. Gaf niet het recht om dat dan van mijn kant zo te uiten. 


 
Quote
Navigatie
RE: mijn verhaal in een ander topic, excuses
Snoepje023  schreef op: 05-08-2015 15:47:30
Oja wbt de woningbouw kan ik ook goed nieuws melden. Ze hebben me gisteren gebeld dat de papieren worden opgestuurd die ik moet invullen om de woning over te nemen. De kinderbescherming heeft contact met ze opgenomen. Dus na jaren ben ik echt blij nu. Blij dat ik toch door ben blijven gaan en ook dankzij de kinderopvang. Ik ben na 31 augustus wel mijn baan kwijt, doordat ze besloten hebben mijn contract niet te verlengen, maar weet niet zo goed hoe ik me daar nou over moet voelen. Jammer omdat ik heel graag wil werken, maar ja wie wil dat niet en niet jammer omdat ze vaak te weinig geld overmaakten terwijl ik vaak genoeg voor ze klaar stond. Heb dan wel recht op 3 maanden ww, en dan kijken of ik een baan of een bijstands uitkering kan krijgen. 

Nu heb ik alle stukjes uit de andere topic verwijderd. Helaas zonder erbij na te denken om dan gelijk de naam van mijn ex maar ook weg te halen. Dat ik mijn zoon zijn naam heb genoemd vind ik niet zozeer een probleem, maar jullie mening is voor mij ook belangrijk. Als jullie zeggen eruit laten, dan hoop ik dat sis wat kan betekenen. 
 
Quote
RE: mijn verhaal in een ander topic, excuses
Snoepje023  schreef op: 05-08-2015 15:52:48
pffff bedoel gekopieerd. Snap wel dat jullie zo gereageerd hebben sorry
 
Quote
RE: mijn verhaal in een ander topic, excuses
Zijlijn  schreef op: 06-08-2015 01:06:00
ik weet niet zo goed of en hoe ik moet reageren op jouw verhaal, sorry.
Het is mij niet duidelijk of je gewoon je verhaal kwijt wil, bevestiging/goedkeuring zoekt of advies?

succes in elk geval met alles
 
Quote
RE: mijn verhaal in een ander topic, excuses
Harleysmama  schreef op: 06-08-2015 01:38:05
Denk niet dat ze nog advies nodig heeft. Maar gewoon even haar verhaal kwijt wil. Ken haar nu 5 jaar en ze heeft enorm moeten vechten. Ze is er nog lang niet, maar het komt allemaal wel goed. Ik ben er voor haar. 
 
Quote
Navigatie


Reageren op mijn verhaal in een ander topic, excuses
Naam
Bericht