Menu
 

Topic:

broeken voor stevige kids?

Pup78  schreef op: 02-08-2015 23:24:35
Mijn zoon van 8 is een stevige knul. Ik heb echt moeite leuke broeken voor hem te vinden. Hij heeft voornamelijk een dikke buik en ik moet broeken op het moment echt 2 maten groter kopen, wil het goed zitten. Maar ja, die zijn dan veel te lang. Moet ik ze of omslaan of korter maken.
Welke merken vallen wijd? Ik weet dat er bij de C&A XXL jeans ofzo zijn, maar zijn er nog meer merken die geschikt zijn voor stevige kids? bovenkleding heb ik nog geen problemen mee, al valt het wel vaak wat langer omdat ik het groter moet kopen.
 
Quote
Navigatie
RE: broeken voor stevige kids?
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 04-08-2015 11:22:36
Ik vind de broeken van de H&M altijd breed vallen. Mijn zoon is normaal van postuur maar ik moet die broeken (ook de skinny) vaak flink insnoeren.
 
Quote
RE: broeken voor stevige kids?
Ils33  schreef op: 04-08-2015 12:04:05
nerise ga je lekker?
 
Quote
RE: broeken voor stevige kids?
Chantie  schreef op: 04-08-2015 12:42:56
Ik vind de broeken van primark ook wijd vallen. Tenminste bij mijn smalle meiden zijn ze zelfs met het knoopgatelastiek nog veel te wijd.
 
Quote
RE: broeken voor stevige kids?
Pup78  schreef op: 07-08-2015 23:21:39
Dank je wel voor alle reacties. Moet eerlijk zeggen dat ik echt met die opmerking zat! Ik vind het moeilijk dat mijn zzoon zwaarder is. Hij krijgt al zoveel opmerkingen nu al. Wt proberen er zeker aan te werken... hij staat ook onder controle nu. Hij eet echt niet veel maar ja
..
mijn dochter is het tegenovergestelde. Met haar vijf jaar is ze 14.5 kg en past qua breedte rokjes maat 74. Voor haar altijd de super skinnys va hennes.

Ik ga eens kijken olie en bij de we. De kik ken ik. Ga geregeld naar Kleve dus kan daar ook eens kijken.
 
Quote
RE: broeken voor stevige kids?
Pup78  schreef op: 07-08-2015 23:22:25
Ben op vakantie nu overigens dus vandaar late reactie
 
Quote
RE: broeken voor stevige kids?
Myself  schreef op: 08-08-2015 11:24:17
Snap je wel pup, misschien is het niet bot bedoelt, maar omdat je het al zo vervelend vind voor je kind en er al vooroordelen genoeg zijn, komt zoiets al snel hard binnen.

Mijn kinderen konden toen ze steviger waren allebei goed slagen bij C&A, leuke broeken, ruim genoeg en lekker betaalbaar.

Doorzetten en niet opgeven, er zullen momenten zijn waarop je weinig resultraat lijk te boeken met opletten, maar dan ineens, komt de periode dat ze de lucht inschieten en dan ogen ze toch ineens slanker en zie je uiteindelijk toch het resultaat.
Bij mijn oudste krijg ik tegenwoordig te horen dat hij nu toch wel mager wordt, nou......had je mij dan 4 jaar geleden voorspeld, had ik je compleet voor gek verklaard.
Opletten zal lang nodig zijn, altijd verstandig omgaan met eten, mara ook wel iets lekkers ongezonds gunnen, dat hoort er net zo goed bij.
Alles met mate.....het algemene bekende.
En misschien doe je dit allang, maar let ook eens op drinken, ongemerkt kunnen daarmee toch aardig wat suikers mee naar binnen gaan.
Hier drinken wij heel veel water, ze willen zelf bijna altijd water mee naar school, ze  zijn het gewend.

Succes!
 
Quote
RE: broeken voor stevige kids?
Jen9  schreef op: 08-08-2015 22:10:46
Niks van aantrekken.. dat is t niet waard.

Misschien de we? Daar slaag ik altijd voor mijn tengere maar ook stevigere knul...
 
Quote
RE: broeken voor stevige kids?
Pup78  schreef op: 12-08-2015 21:21:56
Op vakantie van LCKR een leuke jogjeans kunnen scoren. Hij vindt hem lekker zitten en toen hij hem aan ging passen smeekte hij of hij hem mocht hebben. Hij zit zoooo lekker mama. Oke, dat hij 50 euro kost zullen we dan maar even vergeten. En vandaag bij de C&A een broek gekocht. Een skinny met een extra wide waist. Kon hem niet passen, want mijn zoon is met opa en oma mee naar de camping, maar heb hem zojuist op een andere broek van hem gelegd. Nou... ik had hem wel een maatje kleiner kunnen nemen haha. Hopen dat deze netjes zit, dan kan ik hem in nog twee kleuren halen!
Dankjewel meiden voor jullie adviezen!!
 
Quote
RE: broeken voor stevige kids?
Frama  schreef op: 12-08-2015 21:41:19
Hier ook meisje met dikkere buik. Nadeel van de c en a wijdere waist is hier dat het bij de kont lager bij heupen ed ook veel wijder valt dus sit het daar niet mooi.
Ga eens op zoek naar jogjeans dan of zitten die rond de heupen en benen ook wijder ?
 
Quote
RE: broeken voor stevige kids?
Pup78  schreef op: 12-08-2015 21:43:22
De jogjeans die mijn zoon nu heeft zit heel mooi aangesloten. Geen slobberbroek.
Ik ben benieuwd of de broek van C&A bij hem wel mooi zit.... kan zondag pas passen. Dan is hij weer thuis.
 
Quote
RE: broeken voor stevige kids?
Tanja Mv J.m.n  schreef op: 13-08-2015 20:50:23
Ik had ook die van de c&a gekocht voor mijn zoon op de  gok maar de pijpen zitten onzettend strak dat klopt voor geen meter met elkaar het leek wel een legging en dan was de broek nog een maat te groot ook . Ben van  de week met hem wezen passen bij c&a maar er zat geen enkel knap model bij ze vielen allemaal veel te strak dat was echt geen gezicht en hij vond het uiteraard  ook niet lekker zitten wat ik helemaal  begrijp .
 
Quote
RE: broeken voor stevige kids?
Pup78  schreef op: 13-08-2015 21:41:21
Oh jee dat voorspelt niet veel goeds... mijn zoon heeft ook stevige benen namelijk.
 
Quote
RE: broeken voor stevige kids?
Frama  schreef op: 13-08-2015 21:52:53
Tanja heb je wel ipv van regular de extra wide genomen. Staat meestal op bovenkant kaartje tailleband.ik vind die ook bij de heupen en benen wijder dan normaal. Daarom heeft mijn dochter er niets aan die moet puur alleen de taille wijder hebben 
 
Quote
RE: broeken voor stevige kids?
Tanja Mv J.m.n  schreef op: 13-08-2015 22:52:18
Ja die had ik genomen  frama maar ze hebben bedacht dat boven extra wijd en de pijpen  slimfit en extra slimfit  wel bij elkaar pasten . Er zit totaal geen verhouding in de broeken dit seizoen ik heb ze wel eerder gekocht toen waren ze wel goed maar u slaan ze de plank behoorlijk mis bij c&a .
 
Quote
RE: broeken voor stevige kids?
Frama  schreef op: 11-09-2015 21:28:24
Misschien een tip hier voor de andere steviger meiden.
Van de week een leuke jogjeans bij de c en a gekocht voor de jongste. Met ingestikte naden bij de knie. Ze trok hem aan en vond hem geweldig zitten.
 
Quote
Navigatie


Reageren op broeken voor stevige kids?
Naam
Bericht