Menu
 

Topic:

Vrouw betrapt rokende echtgenoot op Stre

Boterbloem  schreef op: 22-07-2015 08:51:24

Vrouw betrapt rokende echtgenoot op Streetview










9
 




Bonne Kerstens 
21/07/15 - 15u32
Ronald op een van de foto's gemaakt door Google © Google's Street view.

Hij had haar gezworen dat ie was gestopt met roken én met het eten van grote hoeveelheden koekjes. Maar Julie Ryding uit Leasowe, Engeland, vertrouwde haar 58-jarige man voor geen cent en besloot op onderzoek uit te gaan. Via Google Streetview ontdekte ze dat haar man zijn ongezonde gewoontes nog lang niet vaarwel had gezegd.


Toen Julie van vrienden uit de buurt hoorde dat er laatst een auto van Google Streetview door de buurt had gereden, wist ze meteen waar ze bewijs kon vinden voor zijn ongezonde gedrag. 

Julie had haar man Donald snel gespot op het pad voor hun huis. Hij was geblurred door Google, maar het was onmiskenbaar Donald. De rookwolk boven zijn hoofd - die te zien is op verschillende foto's - verklapte ook wat hij op dat moment aan het doen was: genieten van een 'verboden' sigaret. 

"Zoals je misschien wel beseft zat hij zwaar in de problemen die dag", vertelt Julie Ryding tegen The Telegraph. "Hij moet van de dokter op een speciaal regime: drie uur wandelen per dag, gezond eten en niet roken". Om haar man te stimuleren meer te bewegen, kocht mevrouw Ryding zelfs drie honden voor hem, zodat hij geen excuus meer om niet naar buiten te moeten.

Koekjes
Julie had al langer het vermoeden dat haar man er een ongezond leven op nahield. In zijn auto had ze de verpakkingen gevonden van koekjes en andere ongezonde snacks. 

Ronald heeft zijn vrouw inmiddels beloofd zijn leven te beteren.


 
Quote
Navigatie
RE: Vrouw betrapt rokende echtgenoot op Stre
Boterbloem  schreef op: 22-07-2015 08:51:52
Haha kwam laatst die auto ook tegen, snel naar binnen! Je zult er maar raar opkomen LOL
 
Quote
RE: Vrouw betrapt rokende echtgenoot op Stre
Banana  schreef op: 22-07-2015 11:08:31
vind het wel erg apart dat als je een relatie hebt of zelfs getrouwd bent dat je dan hier over moet liegen 

mijn  zwager was toen de tijd ook voor haar gestopt met roken maar als we met de auto weg ging moest hij altijd onderweg passen 
hij kwam met ene mega rookwolk en pepermuntwolk wc uit altijd met de woorden wat zijn dei wc's toch ranzig 
ook vaak als hij buitenw as geweest vieze rookwolken om hem heen maar blijven ontkennen dat hij rookte 
snap dat gewoon helemaal niet zo goed 


en idd met die autos maar beter ff weglopen 
 
Quote
RE: Vrouw betrapt rokende echtgenoot op Stre
Marli  schreef op: 23-07-2015 09:08:59
En toch snap ik het wel. Mijn man is ZEER tegen roken, maar ik rook(te) toen hij me leerde kennen. Dat is ook iets waar hij mee moet dealen.
Maar toch, als je elke dag gezeik krijgt over je gewoonte, dan is het soms gewoon rustiger om het stiekem te doen. Mijn man heeft geen idee wat een verslaving in houdt, alhoewel, zonder zijn bakkie koffie op een dag kan hij ook niet.
Dat is dan weer niet hetzelfde vind hij, want koffie is niet schadelijk. Mij ging het om het principe...
 
Quote
RE: Vrouw betrapt rokende echtgenoot op Stre
Krumelke  schreef op: 23-07-2015 09:12:30
gek dat ze mogen fotograferen voor streetview zonder uitdrukkelijke toestemming. ok ze maken hem "onherkenbaar" en toch is hij voor iedereen herkenbaar. overal moet je vooral duidelijk aangeven dat je iets wil filmen of fotograferen en dit mag zomaar online gegooid worden.

en dan nog....als die man toch zijn roken niet wil opgeven is dat toch zijn ding. dat je dat als vrouw niet prettig vind ook prima. praat er samen over en laat hem zijn leven (ook al zou dat verkort worden door roken en koekjes eten) met plezier leven en niet volgens jouw maatstaven als vrouw.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Vrouw betrapt rokende echtgenoot op Stre
Naam
Bericht