Menu
 

Topic:

schoonheidsspecialiste

Ff Zo  schreef op: 14-07-2015 09:43:18
MIjn gezicht is duidelijk mijn zwakke punt
Ik ben nog nooit bij een schoonheidsspecialiste geweest omdat ik het gewoon niet fijn vind als iemand van dichtbij naar mijn gezicht kijk...
Klinkt heel erg, maar over het algemeen heb ik er ook weer niet zo heel veel last van

Ik heb vroeger veel last van acne gehad, nu nog wel wat, daardoor een erg hobbelig gezicht. Het leifst zou ik nu een keer mijn wenkbrauwen willen laten epileren en gerstekorrels verwijderen.
Alleen nu zie ik op veel sites veel salons waar je eerst een huidananalyse etc. moet doen.
Nu weet ik al dat er bij mij heeeel veel te doen zal zijn, maar ik heb ook gewoon geen geld voor steeds terugkerende behandelingen (hoe goed ook) en allerlei dure flesjes...
Kan je ook eenmalig gaan?
Wie gaat er wel eens?
 
Quote
Navigatie
RE: schoonheidsspecialiste
Kim Mv Sem  schreef op: 14-07-2015 09:46:14
Vaak zoeken ze op scholen "modellen" om van te leren, klinkt raar natuurlijk maar er is goede begeleiding en vaak is het gratis.
Misschien is dat iets voor je?
 
Quote
RE: schoonheidsspecialiste
El64  schreef op: 14-07-2015 09:46:40
Ja hoor je kan gewoon 1 keer ik ga toevallig vanavond via wowdeal voor dehelft van de prijs misschien kan je daar eens bij kijken
 
Quote
RE: schoonheidsspecialiste
Ik  schreef op: 14-07-2015 10:36:33
Je kan altijd 1 keer gaan hoor, via Groupon zie je ook vaak aanbiedingen. Het scheelt wel naar wie je gaat..ik had er eerst eentje, hele fijne vrouw en totaal niet opdringerig met behandelingen en cremetjes aansmeren... vond later via een aanbieding een ander maar van haar werd ik echt gek.. ze bleef vanalles opdringen..heb het niet gedaan maar vond het wel vervelend en ga dus niet meer terug.

Microdermabrasie is lekker om te doen bij een onrustige huid.

Maar sowieso gewoon er niet op ingaan als ze je wat proberen aan te smeren..het is jouw portemonnee!
 
Quote
RE: schoonheidsspecialiste
Banana  schreef op: 14-07-2015 11:01:37
tuurlijk kan je een keer gaan die huidanalyse stelt ook neitsuper veel voor ze passen de crempjes eropaan 
ik kom er ook verder nooit maar mijn moeder nam me voor mijn bruiloft mee naartoe en ik heb genoten 
 
Quote
RE: schoonheidsspecialiste
Minou  schreef op: 14-07-2015 14:02:15
Ik lees ff mee, heb zo'n klotehuid..ben 39 en nog nou ja..

wil ook wel microd. maar ja dan heb je meerdere behandelingen nodig..kassa

ben er wel eens laaaang geleden geweest, was wel ff fijn, massage hoefde voor mij dan weer niet ( gezicht nek en decollete..no thanxxx)


 
Quote
RE: schoonheidsspecialiste
Chloe  schreef op: 14-07-2015 17:51:29
Ik ga ook veel te weinig. Misschien 2 keer per jaar. Neem me dan voor om om de 6 weken te gaan, maar komt er niet van. Heb geen probleemhuid, maar vind dat getut en masseren etc echt heerlijk.
 
Quote
RE: schoonheidsspecialiste
Marie8  schreef op: 14-07-2015 20:56:12
Als je aanvullend verzekerd bent zou ik eens een keer naar een huidtherapeut gaan ivm acne (verleden).

En bij veel salons kun je epileren gewoon los laten doen voor een klein bedrag.
Ik doe het zo nu en dan en als er enigszins model in is gemaakt kan ik het een hele tijd zelf bijplukken.
 
Quote
RE: schoonheidsspecialiste
Ff Zo  schreef op: 15-07-2015 20:00:01
Ik ga de stap toch maar wagen denk ik

Heb al bedacht dat ik niet in het eigen dorp ga (hoe kinderachtig kan je zijn )
Naar een huidtherapeut ben ik ooit geweest op doorverwijzing van de HA, helaas moest ik alle aparte behandelingen toch betalen. Heb bijv. een gsprongen adertje op het puntje van mijn neus, kost me 60,- per keer aanstippen en dan komt het steeds weer terug.
 
Quote
RE: schoonheidsspecialiste
Kate  schreef op: 15-07-2015 21:15:42
Ik houd ook niet zo van hele behandelingen en er is maar 1 specifiek merk cosmetica waar ik tegen kan. Ik heb een familielid met een eigen salon die mij behandelt met mijn eigen producten.

Maar als zij geen tijd heeft dan laat ik tussendoor epileren bij een salon bij een sauna/wellnessgebeuren. Daar ben je al wat anoniemer dan bij een salon aan huis zeg maar en is het gemakkelijker om afstand te houden. Als ik bel zeg ik heel duidelijk dat ik alleen wil epileren.

Tref ik een schoonheidsspecialiste die toch begint over mijn slechte huid, behandeling of producten dan zeg ik dat ik daar geen enkele behoefte aan heb en om medische redenen alleen mijn eigen producten gebruik. Dan zijn ze meestal wel stil. Ik vind het sowieso een slechte binnenkomer om meteen te beginnen over een probleemhuid (alsof ik dat zelf niet weet en alsof ik zelf niet al lang weet wat het beste werkt). S

Meestal sta ik na 10 minuten weer buiten met mooie wenkbrauwen en zonder producten die ik niet wil. Wel heel irritant hoor die mensen die je maar van alles aan willen smeren terwijl je dat niet wilt.  Schrok me laatst ook wezenloos bij de kapper van het bedrag voor knippen en kleuren (als ze me van te voren gezegd hadden hoe duur hun methode was dan had ik het nooit gedaan) en dan ook nog van alles erbij willen verkopen. Echt waardeloos. Succes, laat je niks aansmeren.
 
Quote
RE: schoonheidsspecialiste
Caatje  schreef op: 15-07-2015 22:34:24
Ik ga naar de schoonheidsspecialiste, maar ik gebruik thuis geen producten van haar. Ik vind het heerlijk om 2 x per jaar een basisbehandeling te krijgen, incl. epileren en massage, maar ik heb geen geld voor de producten die ze daar verkopen. En gelukkig probeert ze dat ook niet.
 
Quote
Navigatie


Reageren op schoonheidsspecialiste
Naam
Bericht