Menu
 

Topic:

Zoontje met enorme stinkvoeten

Miramare  schreef op: 12-07-2015 22:09:29
mijn zoon van bijna 8 heeft echt last van stinkvoeten, zo sinds een paar weken, soms had hij er wel eens last van maar zoals het nu is,echt niet te harden,hij waSt zijn voeten nu 2 keer per dag maar helpt niet.

Vanavond had hij beneden zijn schoenen uitgetrokken en liep naar zijn slaapkamer en daarna door naar de badkamer om te douchen, ik liep daarna naar zijn kamer toe om iets te pakken en heel zijn kamer stonk al, en daarna beneden ook nog.
is toch erg op deze leeftijd al?
wie heeft er goede tips?
 
Quote
Navigatie
RE: Zoontje met enorme stinkvoeten
Bepje  schreef op: 12-07-2015 22:14:35
Er zijn middeltjes voor maar of deze allemaal goed werken weet ik niet. ik spuit in de schoenen van mijn man wel eens iets van hansaplast daarvoor, in een groen flesje. Kan niet meer kijken hoe het heet want het was leeg en weggegooid, metalicgroen was het busje.
het maakt wel veel uit wat voor soort schoenen en sokken hij draagt. Nu heeft hij een werksok waarbij het minder is maar met sportsokken en sportschoenen is het een ramp. Hij draagt meestal van die zweedse klompen, dat lucht wat, scheelt ook. Verder dragen we in huis nooit schoenen dus dan wast hij ze eerst en doet schone sokken aan.
 
Quote
RE: Zoontje met enorme stinkvoeten
Marjolein852  schreef op: 12-07-2015 22:38:30
Mijn dochter had het ook zo erg. Nu gebbruikt ze pedispray en het is over. 

De eerste week elke dag gebruiken, daarna 1 keer per week. (en nu 1 keer in de 2 weken?)

Echt, werkt super!

 
Quote
RE: Zoontje met enorme stinkvoeten
Emilie  schreef op: 13-07-2015 09:09:04
Mijn zoon had ook verschrikkelijke stinkvoeten (zelfs in de winter). Hij is geholpen met 'Silver active' van hansaplast. Ik heb het gewoon in het grootwarenhuis gekocht (in België Bij jullie misschien bij de drogist? Normaal gezien moet je om de 48 uur even spuiten op je voeten. Maar na een paar weken was hij er gewoon vanaf. Heerlijk!
Emilie
 
Quote
RE: Zoontje met enorme stinkvoeten
Bepje  schreef op: 14-07-2015 20:59:22
Dat was dat groene busje : silverspray van hansaplast.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Zoontje met enorme stinkvoeten
Naam
Bericht