Menu
 

Topic:

cadeautje voor vriendinnetje na operatie

Mv5  schreef op: 01-07-2015 08:43:19
Een vriendinnetje van mijn jongste dochter wordt in de zomervakantie twee keer geopereerd en omdat ze dus zo ongeveer de hele zomervakantie niet veel kan gaan doen, wil mijn dochter haar iets geven om haar een hart onder de riem te steken. Maar ze weet niet zo goed wat. Mijn dochter en  het vriendinnetje vinden het normaal altijd erg leuk om samen dingen te ondernemen. Dus als ze jarig is krijgt ze vaak een bioscoopbon of een tegoedbon voor het zwembad of iets dergelijks zodat ze daar samen een keer heen kunnen. Heel leuk, maar het is maar de vraag of zoiets gaat lukken. De eerste operatie is een kaakoperatie waarbij een stuk bot uit haar heup in haar kaak wordt gezet (meisje heeft een schisis). Dus naast pijn aan haar mond, heeft ze waarschijnlijk ook last van haar heup en ik weet niet of ze dan kan lopen. Iets eetbaars is dan ook niet al te handig lijkt me zo. In de periode na de eerste operatie gaan wij ook een weekje op vakantie. De tweede operatie, ongeveer een week of drie/vier later, is een scheelzienscorrectie. Dus dan is iets om te lezen weer niet zo heel praktisch denk ik.
Wie heeft er nog leuke ideetjes om een meisje van 12 te geven op ziekenbezoek?
 
Quote
Navigatie
RE: cadeautje voor vriendinnetje na operatie
Onsjanneke  schreef op: 01-07-2015 08:48:01
Tijdschrift
puzzelboek
 
Quote
RE: cadeautje voor vriendinnetje na operatie
Proestie  schreef op: 01-07-2015 09:05:05
Een I-tunes kaart of iets dergelijks?
 
Quote
RE: cadeautje voor vriendinnetje na operatie
Heleenmv2  schreef op: 01-07-2015 10:04:03

Lastig inderdaad. Hoe oud is het meisje?

Je hebt nu leuke luisterboeken, via het AD loopt er nu een actie van Disney verhalen.
Ik ben zelf ooit geopereerd aan scheelzien en volgens mij was kijken na 1 à 2 dagen geen probleem meer. Net na de operatie was ik bereord van de narcose en had daarom ook niet willen lezen. Zonlicht deed zeer weet ik nog. Ogen zagen nog wel een tijd rood en er omgeen eerst bont en blauw. Ik mocht een tijd niet zwemmen. Maar denk dat ze na die operatie wel snel weer een leuk vakantie Doe Boek ofzo kan gebruiken.


 


 

 
Quote
RE: cadeautje voor vriendinnetje na operatie
Heleenmv2  schreef op: 01-07-2015 10:05:47

O sorry, ik heb er overheen gelezen. Ze is al 12. Dan zit ze niet meer te wachten op een Frozen lusiterboek   maar er zijn misschien ook luisterboeken voor grotere meiden?


En een vakantieDoeboek heb je ook van Violetta bijvoorbeeld.

 
Quote
RE: cadeautje voor vriendinnetje na operatie
Mv5  schreef op: 01-07-2015 11:13:43
I-tunes kaart is zeker een leuk idee. Daar had ik nog niet aan gedacht. Heb zelf geen ervaring met deze operaties dus ik weet er niet zo veel van  hoe dat dan voelt en wat wel en niet mogelijk is. Als ze na een dag of twee alweer kan lezen, dan is een tijdschrift of puzzelboek ook wel leuk. En natuurlijk wil mijn dochter regelmatig langsgaan. Alleen als we op vakantie zijn gaat dat even niet.
 
Quote
RE: cadeautje voor vriendinnetje na operatie
Bepje  schreef op: 01-07-2015 14:35:56
Iets om te knutselen zodat ze dat samen een middag kunnen doen. 
 
Quote
RE: cadeautje voor vriendinnetje na operatie
Baby2  schreef op: 01-07-2015 19:57:04
Een leuke dvd, knutselpakket om zelf sieraden te maken, een leuk spel, een boek of tijdschriften (misschien is dat na de tweede operatie minder geschikt).
 
Quote
Navigatie


Reageren op cadeautje voor vriendinnetje na operatie
Naam
Bericht