Menu
 

Topic:

met vrienden op vakantie??

Rosey  schreef op: 22-06-2015 11:10:12
Is het een nieuwe hit ofzo? Inmiddels al door 3 vriendenechtparen geaagd om samen op vakantie te gaan. De kids willen dolgag. Zijn ook gezinnen met vriendjes/kinderen van hun leeftijd. Maar ik zie het totaal niet zitten. Mijn man en ik hebben drukke levens. Misschien ouderwets maar ik zie vakantie als tijd met elkaar en ons gezin. Als we met vrienden gaan kletsen wij met de vrienden, spelen de kids met elkaar en zijn we niet echt als gezin. Ik wil tijd en aandacht voor mijn eigen gezin. Daarnaast vind ik het geen prettig idee dat ik rekening moet houden met de ander. Ik wil op vakantie doen wat ik zelf wil. Houd er niet van om te dicht op elkaars lip te zitten. Mijn man wil wel graag maar snapt mijn motieven ook. Onze vrienden echter niet. Ben ik nou zo ouderwets? Hoe zouden jullie hierin staan?
 
Quote
Navigatie
RE: met vrienden op vakantie??
Caithy  schreef op: 26-06-2015 13:08:55
Hier vorig jaar bij toeval (wij hadden slecht weer en zij mooi, dus wij zijn die kant op gegaan) en dit jaar gaan we met zijn allen, zo gezellig!! We hebben er allemaal zin in!!
We zijn totaal met 3 gezinnen met ieder 2 kids, allemaal in dezelfde leeftijd en we hebben ervoor gekozen om naast elkaar te staan, zodat de kids dit jaar om 21 uur naar bed kunnen en wij nog even verder kunnen borrelen!! (vorig jaar stonden we uit elkaar)
 
Quote
RE: met vrienden op vakantie??
Chloe  schreef op: 26-06-2015 15:39:49
Lijkt me verschrikkelijk! Een keertje een weekend zou ik me kunnen voorstellen, maar langer niet. Ik kan niet ontspannen als ik veel mensen om me heen heb.
 
Quote
Navigatie


Reageren op met vrienden op vakantie??
Naam
Bericht