Menu
 

Topic:

door de pil???

Jen9  schreef op: 22-06-2015 09:02:13
Ik ben bijna 2 jaar terug met de pil gestopt... Man is gesteriliseerd... Ging ongeveer een half jaar goed...  Daarna, om de 6 weken, om de 3 wkeen, om de 2 weken, tussendoor vloeien en tijdens de menstruatie heel vaak enorme stolsels verliezen.. Een pak maandverband per dag gaat er zo doorheen, verschoning mee naar mijn werk en me gewoon vaak echt vies voelen. Het hoort een beetje bij de leeftijd. 

Op vakantie heb ik daar geen zin in, dus ik ben nu met de pil begonnen.. sinds een week zeg maar.. Maar jemig, ik ben echt niet te genieten...  Ruzie, jankbuien,...  Nu was ik al wel aan vakantie toe zeg maar, maar heb t idee dat t door de pil  nog erger is geworden...

Ik ga over een maand weg... zal ik t nog even aanzien en deze strip afmaken (heb een 3-fasenpil trouwens, op anderen reageert mijn lijf slecht), of zal ik t doorlekken, en t 2 keer in de maand ongesteld maar op de koop toenemen???  Ik snap dat jullie geen antwoord hebben hoor, maar getver, baal er gewoon van...

(overigens ben ik goed onderzocht en is er verder niks aan de hand... ;-)  
 
Quote
Navigatie
RE: door de pil???
Jen9  schreef op: 22-06-2015 18:48:27
22 dagen. ..
 
Quote
RE: door de pil???
Banana  schreef op: 22-06-2015 19:01:12

Quote Cindy Mv F&F:
ik heb spiraaltje, maar ik heb wel nog de sjaggie buien




dat ligt  ook aan de spiraal met mirene heb je gewoon nog met hormonen te maken 

ik had koper en was beetje chaggo tijdens mijn menstruatie maar daarnaast nergens last van 
 
Quote
RE: door de pil???
Jen9  schreef op: 22-06-2015 19:16:55
T Klinkt misschien heel stom. .maar ondanks dat bloedverlies en onregelmatig gedoe. .voel ik me verder prima. .Dus heb nog geen behoefte aan spiraal ofzo. ..Vind t geloof ik ook wel een fijn idee dat ik de overgang een beetje in dw gaten kan houden. ..
 
Quote
RE: door de pil???
Juulmvjens  schreef op: 22-06-2015 19:27:48
Voor de vakantie wordt Primolut vaak voorgeschreven. Dat stelt dan uit, maar daarna vloei je vaak extra erg.

Ik kreeg het juist om mijn baarmoeder goed leeg te maken voor een ivf-behandeling.
 
Quote
RE: door de pil???
Jen9  schreef op: 22-06-2015 19:35:46
Ehmmm
..nee bedankt. .Ik ken het. Nog wel van vroegah
 
Quote
RE: door de pil???
Jen9  schreef op: 23-06-2015 20:26:47
Ik kap er vanaf vandaag mee... We waren net een eind wandelen, en mijn man zegt.. vorig jaar was er ook zo'n periode toen ik oddvoor de vakantie ook even de pil slikte.. stom zeg.. gewoon vergeten...  Dan maar maxi-verband en mega-tampons....   Dan ik maar een paar rotdagen als 3 man last van een chagrijinige moeder....
 
Quote
RE: door de pil???
Mama Van Drie.  schreef op: 23-06-2015 20:41:32
Ik werd het ook almaar erger en erger toen ik geen pil meer slikte, ook onregelmatig, soms 6 weken niks en dan weer na twee weken alweer, ik was het ook altijd zeker een dikke 7 dagen voor het echt echt helemaal weer weg was, dan baalde ik wel als ik dan na 2 weken alweer de klos was.
Mijn HB had er wel onder te lijden, was vaak aan de lage kant, ik was donor maar werd bijna altijd weg gestuurd dat ik geen bloed mocht geven, dan weer een ijzerkuurtje en dan ging het weer een keer goed.

Ik heb er geen tips voor, ik dacht dat het bij mij allemaal tekenen waren van de overgang ( ben nu 48) maar dat bleek later dus niet zo te zijn, ik kreeg BK en door de behandelingen ben ik in 1 klap in de overgang beland, het enige wat ik totaal niet mis is de menstruatie, wat een heerlijkheid dat dat in 1 klap weg is gebleven.

jammer dat je van de pil zo vreselijk chagrijnig wordt enzo, dat had ik dan weer niet, ik ben er toen mee gestopt omdat ik er steeds meer migraine van kreeg.

Weet je of dit van de overgang komt? Hebben ze dara bloedonderzoek naar gedaan of dat niet?

 
Quote
RE: door de pil???
Jen9  schreef op: 23-06-2015 21:10:12
Nee. .heb ik niet gedaan. De huisarts zei wel dat dit de jaren voor de overgang vrij algemeen voorkomt. Maar ik had t vroeger ook ak..voordat ik aan de pil ging. .Endometriose zou ook kunnen. .... Maar ik vind het wel even prima zo ..Misschien ba de vakantie vragen om een spiraal. .. Het is bij mij en dag of 2 heel hevig en 3  dagen weinig. .Dw laatste paar keer om de 3, 3 weken. .dys dat is wel te doen. .Hopen dat t niet om de 2 weken terug komt. ..We zien t wel. ...
 
Quote
RE: door de pil???
Tamaramvc&f  schreef op: 24-06-2015 10:27:17
Jeetje watnaar voor je zeg die bloedingen. Is wel heel heftig. Heeft de HA geen idee wat je kan doen ertegen? Wbt de pil, sinds ik gestopt ben met de pil voelde ik me zoveel beter, niet meer zo mat qua gevoel, had meer zin, was vrolijker. Kan je nagaan hoeveel zooi erin zit. Denk dat ik na mn zwangerschap voor een spiraal ga.
 
Quote
RE: door de pil???
Jen9  schreef op: 24-06-2015 13:25:07
ach, zooi.. t zijn hormonen..  it was overigens de oplossing hoor, veel meer is er niet tegen te doen.. Volgende optie is een spiraal, maar dat doe ik pas na de vakantie..
Als dat niet gaat goed wil ik wel naar mijn eigen arts... ;-)


 
Quote
Navigatie


Reageren op door de pil???
Naam
Bericht