Menu
 

Topic:

kortingscode

Vera  schreef op: 31-05-2015 11:32:05
Hallo dames,
Onze dochter van bijan 8 ontwikkeld zich tot de leeskoningin. Ze leest alles wat los en vast zit en boeken zijn niet aan te slepen. Omdat mama haar ereader neit steeds wil missen, wil ik voor haar ook een ereadertje kopen. Ik dacht een goedkopere te doen maar aan de reviews te lezen krijg ik daar spijt van. Dus het zal wel een Kobo Aura worden ofzo (met licht) en dan krijgt zij mijn sony (die maken ze dus niet meer)
Is er hier nog iemand die zijn ereader voor een leuke prijs aan mijn leeskoningin wil geven # durf te vragen en/of weten jullie toevlalig een kortingscode voor bol of wehkamp?
Oh en is er dan ook nog toevallig iemand die weet waar je leuke meisjes ehups op de kop kan tikken of heeft ze?

Ik schaam me wel voor deze vragen allemaal 
 
Quote
Navigatie
RE: kortingscode
Bepje  schreef op: 31-05-2015 14:24:32
Misschien moet je over die boeken even vragen op het boekentopic. Ik zou het zelf ook en mooie gelegenheid vinden om kind de sony te geven en zelf een nieuwe kobo   Ik ben heel blij met mijn sony maar de techniek gaat zo snel dat een nieuwe nog weer mooier leest en nog gebruiksvriendelijker is.
 
Quote
RE: kortingscode
Vera  schreef op: 31-05-2015 14:44:33
hahaha Voor de leifhebbers: BCC heeft nu een gerufished Kobo GLo voor 69 euro. En daad ben ik net omgeweest.

Ik zit te teifjelen of ik mini de nieuwe geef of die glo. Ik vind de Glo wel heel moeilijk qua configuratie ofzo. Ook de boeken lijken een stuk geregeld door een vriendin met een handig programma op de pc. Willen mensen nog boeken, geef maar een seintje 
 
Quote
Navigatie


Reageren op kortingscode
Naam
Bericht