Smvn&d schreef op: 23-05-2015 14:25:18 |
Ik ga zo tomaten soep maken, en meestel maak ik daar kaas uien broodjes bij. Alleen, heeft iemand een simpele manier? Eigenlijk mag ik nog niet eens zulke dingen doen ![]() Normaal doe ik het zo, ik maak brooddeeg, snijd uien, bak ze, na het rijssen enzo dan verdeel ik het in 8 stukken, met de deegroller rol ik ze uit enzo, daarna vul ik ze, maak ze dicht enzo.. Alleen dat ga ik nu echt niet redden. Dat kost me normaal al een uur, en nu kan ik dat gewoon echt niet, mag/kan geen eens kracht zetten. Iemand misschien een simpelere manier? |
Quote |
Banana schreef op: 23-05-2015 14:34:15 |
gewoon afbakstokbrood? in de lengte door midde op elke helft wat gebakke ui en kaas en dan in de oven |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 23-05-2015 14:36:26 |
met croissantdeeg? |
Quote |
Jacquelien schreef op: 23-05-2015 14:37:11 |
kant en klaar pizzadeeg als basis gebruiken? |
Quote |
Smvn&d schreef op: 23-05-2015 14:38:19 |
Nee het moet er wel in zitten. Zo op stokbrood is niet echt wat ik zoek haha. Moet ook wel met
brooddeeg zijn. Croissant deeg is niet echt geschikt, en trouwens ook gezoet. Zat te denken om te kijken of ze anders iets van pizza deeg hebben wat al plat gemaakt is ofzo? Dat is volgens mij gewoon brooddeeg. |
Quote |
Smvn&d schreef op: 23-05-2015 14:38:57 |
Ja dat dus jacq! Maar bestaat dat? En is het dan al plat enzo? |
Quote |
Banana schreef op: 23-05-2015 14:39:09 |
pizzadeeg heb je ook van danarol he is gewoon plat op rolletje |
Quote |
Jacquelien schreef op: 23-05-2015 14:40:18 |
behalve danerol heb je in de super ook dit in de koeling liggen. bij ons ligt het bij oa de af te
bakken kaas en uienbroodjes |
Quote |
Smvn&d schreef op: 23-05-2015 14:41:53 |
Oke dan ga ik dat proberen. Is dat een beetje groot? Groot genoeg om 8 dubbelgevouwen broodjes te
maken? Of anders maak ik wel een keer een groot plat kaasuien brood en snij ik het later wel in stukjes. |
Quote |
Jacquelien schreef op: 23-05-2015 14:42:42 |
inderdaad zoiets bedoelde ik ook! |
Quote |
Jacquelien schreef op: 23-05-2015 14:43:26 |
Geen idee Sis nog nooit gebruikt, alleen zien liggen in de winkel...... ![]() voor de zekerheid als het nog even houdbaar is 2 kopen? |
Quote |
Banana schreef op: 23-05-2015 14:45:18 |
i s vaak paar weken houdbaar is zo groot als een ruim bak blik hier past het net op mijn rooster in de over en heb gewoon gemiddele oven volgens mij o nee hier paste meer pizzas in als bij jou ![]() ik koop vaak alleen in de aanbieding dan is bijv 1,50 bij dirk danarol is wel duurste is 3 zoveel volgens mij die eigen merk van dirk is volgens mij net geen 3 euro |
Quote |
Smvn&d schreef op: 23-05-2015 15:10:41 |
Ik heb iets beters bedacht. Ik maak er gewoon soort van pizza van. Ik heb echt nog veel tomaten, dus ik heb genoeg om en een grote pan soep, en saus voor op pizza te maken. En ik heb nog paprika's, prei, uien.. Doe ik dat gewoon, en de bode m maak ik wel zelf. Had nog een doos pizza mix bodem, maar die was zwaar over datum ![]() Het enige wat dan moet is het plat maken, mag daan doen. Kneden doet herman voor me. |
Quote |
Marjolein852 schreef op: 23-05-2015 17:05:18 |
OlijvenbroodBrood/sandwiches, Bijgerecht, 6 personen, Voorbereidingstijd 20 minuten, Wachttijd 120 minuten, Bereidingstijd 40 minuten, Italiaans Laatst aangepast: 05 feb. 2015, 13:30 | 0 keer bewaard Ingrediënten
BereidenOlijven grof hakken, uien in de olie zacht bakken.
In kom de uien, olijven, bloem, zout, gist en peterselie mengen. 4,75 dl lauw water toevoegen.
Met een mes met een rond lemmet tot een deeg mengen (als het nodig is een beetje water toevoegen).
Deeg 10 minuten kneden op een met bloem bestoven werkblad. In een schone kom met folie erop het deeg in volume laten verdubbelen .
Oven voorverwarmen op 220 graden. 2 bakblikken licht invetten. Deeg verdelen in 2 bollen en op het bakblik leggen en afdekken met plastic folie wat licht ingevet is. Laten rusten tot het (weer) verdubbeld is in volume.
Bovenkant in kerven en 40 bakken tot ze hol klinken als je er op klopt. Af laten koelen op een rooster. |
Quote |
Marjolein852 schreef op: 23-05-2015 17:07:43 |
Dit recept kan vast ook met ui en kaas. Mixen met Herman denk ik ook wel. Zal het van de week eens
proberen met mijn Hrman. (normaal kneed ik het zelf) |
Quote |
Anne schreef op: 23-05-2015 17:59:41 |
Hoe maak jij tomatensoep Sis? Ik stuurde ons kind naar logopedie en die kwam thuis met anderhalve kg tomaten ![]() ![]() k Heb zelf nog een halve kg liggen dus helppp ![]() |
Quote |
Anne schreef op: 24-05-2015 09:32:39 |
Kreeg opeens een ingeving, op budget life staat dat recept al thanxx ![]() ![]() |
Quote |