Menu
 

Topic:

Schoolarts! Extra gesprek..

Anno Niem  schreef op: 22-05-2015 15:13:47
Vooropgesteld; ik ben geen fan van consultatiebureau's en schoolartsen maar waar ik woon is het erg fijn (en nodig) dat er een schoolarts is..
Dus gaan mijn kinderen braaf naar de schoolarts. De discussie wel of niet is dan ook niet nodig in dit topic. Twijfelde even of ik hem in slap zou plaatsen, het is namelijk meer mijn eigen nieuwsgierigheid.

Oké, half jaartje geleden kwam er een brief van school mee naar huis. Zoonlief was gemeten, gewogen, had gehinkeld enzovoort. Eén punt van kritiek, hij is te klein voor zijn leeftijd. Wijzelf en grote zus zijn helemaal niet klein en grote zus is zelfs een kop groter dan gemiddeld (die is dan wel weer erg dun maar kwam vorig jaar wel door de keuring ). Dat hij klein is dat klopt. Te klein dat vinden wij zelf wel meevallen. Het is meer de combi met zijn babyface, hij oogt klein en schattig. Schattig is trouwens ook niet waar, dat lijkt maar zo.

Nu een nieuwe brief uit zijn tas gevist voor de vervolgafspraak en wat mij nou triggert is dat er terugkoppeling plaats vindt aan school. Heb ik bezwaar dan kan ik dat wel aangeven in het gesprek.

Wie heeft er wel eens zo'n vervolggesprek gehad? En wat willen ze dan weten? Ik ben nieuwsgierig naar de vragen juist omdat er expliciet staat dat er een terugkoppeling is.
Ik kan zelf natuurlijk wel bedenken dat ze willen weten wat hij eet, hoe hij slaapt enzo. Maar verder dan dat kom ik niet. Wie helpt!?



 
Quote
Navigatie
RE: Schoolarts! Extra gesprek..
Monica Mv 2  schreef op: 26-06-2015 09:33:38
Ik ga niet ééns naar de schoolarts. Laatste keer belde ze zelf al af.

Ik ben alleen geweest voor de entingen. Maar dan zie je niemand, das in een grote zaal
 
Quote
Navigatie


Reageren op Schoolarts! Extra gesprek..
Naam
Bericht