Menu
 

Topic:

Gevulde eieren

Heleen  schreef op: 13-05-2015 13:03:38
Morgen krijgen we 's middags en 's avonds visite en wil ik o.a. gevulde eieren en partjes ei in rookvlees serveren.
Hoe lang van te voren kan ik dat klaarmaken?

Zou dat vanavond ook al kunnen of is 20-24 uur van te voren echt te lang. Moet namelijk nog weg morgenochtend...
 
Quote
Navigatie
RE: Gevulde eieren
Bepje  schreef op: 13-05-2015 13:10:36
Het kan wel als je het in een goed afsluitbare doos doet. Korter van tevoren gemaakt is wel lekkerder maar dat is altijd met eieren.
 
Quote
RE: Gevulde eieren
Eefje  schreef op: 13-05-2015 13:28:52
Wat ik denk ik zou doen is de eieren alvast koken, schillen, snijden en de vulling klaarmaken.
De eieren en de vulling in 2 bakken in de koelkast bewaren. Dan hoef je ze morgen alleen nog maar even te vullen.
Zelfde voor de eieren met rookvlees, zodat je morgen alleen maar even het rookvlees er omheen hoeft te doen.
 
Quote
RE: Gevulde eieren
Banana  schreef op: 13-05-2015 13:29:02
ka prima jayden heeft eieren getrakteerd heb ik de avond ervoor ook al klaar gemaakt goed in folie gepakt ging prima 
 
Quote
RE: Gevulde eieren
Banana  schreef op: 13-05-2015 13:29:41
o en in de koelkast natuurlijk
 
Quote
RE: Gevulde eieren
Xxx  schreef op: 13-05-2015 14:15:46
Zelf zou ik de eieren alvast koken, maar nog niet vullen.
zelf lijkt me dat niet lekker.
maar is toch ook zo gebeurd?
 
Quote
RE: Gevulde eieren
Heleen  schreef op: 13-05-2015 14:34:59
Bedankt! Goed idee! Ik bereid de helft vast voor en doe de rest op het laatste moment.
 
Quote
RE: Gevulde eieren
Isabelle  schreef op: 13-05-2015 17:04:41
Ik zou de eieren alleen nog niet in partjes snijden. Dan wordt je eigeel hard.
Dus idd alleen koken.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Gevulde eieren
Naam
Bericht