Gewoon Ik schreef op: 03-05-2015 15:59:44 |
Vandaag voor het eerst een poging gedaan tot het maken van bamiballen. Hebben jullie dat ook wel eens gemaakt en hoelang heb je ze dan op welk temp in de vetvijver gedaan |
Quote |
Debbel79 schreef op: 03-05-2015 16:02:51 |
Bij mij verbrandde ze omdat de kern nog koud was. Ik zou het dus op een wat lagere temp doen. Zien er wel lekker uit! |
Quote |
Gewoon Ik schreef op: 03-05-2015 16:04:37 |
Dank je. Ik vrees ook dat ik ze nog een slag te groot gemaakt hebt. Maar we wachten af. |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 03-05-2015 16:06:59 |
Wat een leuk idee.. Hoe maak je die?? Misschien eerst frituren en daarna in de oven de kern warm laten worden onder het aluminium folie. |
Quote |
Gewoon Ik schreef op: 03-05-2015 16:09:33 |
Recept bami ballen. rest bami 50 gram
boter 50 gram bloem 1 liter bouillon paneermeel eieren. |
Quote |