Menu
 

Topic:

voetwrat...

Nellemv2  schreef op: 06-03-2015 09:34:09
Hoi hoi

Ferron loopt al een tijdje met een wratje. En hij had er eerst geen last van. Maar sinds afgelopen maandag heeft hii ineens veel pijn. We zijn er mee naar de huisarts geweest om te bevestigen dat het echt een wrat is. Hij kan zijn schoen eigenlijk niet eens een en lopen doet hij op zijn hak..
Zo sneu! Sinds dinsdagavond begonnen met de wartner wrattenpen en nu net over de helft van het 'kuurtje'.

Maar het ziet er zo naar uit! Ik zal straks even een foto plaatsen...

Morgen hebben we zijn kinderfeestje en ik had een speurtocht bedacht, maar die kunnen we wel schrappen, hij kan dan niet meedoen!

Hebben jullie ervaringen met wratten en de behandeling? Ik vind het zo vervelend dat het zo lang duurt en hij zolang met pijn loopt...
 
Quote
Navigatie
RE: voetwrat...
Nellemv2  schreef op: 07-03-2015 00:39:49
Jeetje wat een middeltjes zijn er zeg .. likdoornpleisters zitten helaas net niet goed; de wrat is zeg maar net te groot en die pleisters zitten zo strak!

Gelukkig zitten de regenlaarsjes wat ruimer en kan hij daar aardig op lopen.. morgen nog 1x wartner erop en dan hopelijk binnen een week eraf..maar als ik lees hoe hardnekkig die krengen zijn moet ik die hoop wat bijstellen.....
 
Quote
RE: voetwrat...
Nina1  schreef op: 07-03-2015 00:54:40
Je kunt ook zelf uit een stukje schuim in het midden een rondje knippen en deze vervolgens net als een likdoornpleister op de wrat doen. Afplakken met pleister. Verlicht dexpijnlijke plek.

 
Quote
RE: voetwrat...
Nellemv2  schreef op: 10-03-2015 20:27:07
Even een update..

Vandaag is mijn man met Ferron bij de huisarts geweest en heeft hij de wrat verwijderd.
Hij zat al wel behoorlijk los. .dankzij de wartner pen .. maar het was helemaal gaan ontsteken en ferron kon nauwelijks meer lopen..

Nu zit er een gat in zijn voet en heeft hij er zalf voor.. hij heeft er nu al vrijwel geen pijn meer aan!
 
Quote
Navigatie


Reageren op voetwrat...
Naam
Bericht