Menu
 

Topic:

stacaravan ,waar aan denken.

Bianca  schreef op: 02-02-2015 10:52:59
stel ,je wilt een stacaravan verhuren ,waar moet je aan denken ,waar moet je voor zorgen dat aanwezig is voor in en buiten de caravan. wat is een reele prijs. wie denkt met me mee.
het is een 6 persoons caravan en vooral ingericht op kinderen. de camping is een 5 sterren camping met heeel veel dingen te doen.
 
Quote
Navigatie
RE: stacaravan ,waar aan denken.
Smvn&d  schreef op: 02-02-2015 20:41:40
Ik ben het met angel eens, en wij hebben het er vanmiddag dan ook WEER met het 'team' over gehad.
Je blijft continu hele verschillende verhalen vertellen, hoelang is het ook al weer geleden dat je geen geld voor eten had? 
Je hebt misbruik gemaakt van een actie hier op ml voor mensen die het slecht hebben, het ene moment zeg je geen cent te hebben en bedel je nog net niet, een zeer korte tijd later heb je het over grote bedragen die je eigenlijk wel prima kan missen.
Het irriteerd ons enorm dat jou verhaal elke maand weer veranderd, als het al niet elke week is. Het is gewoon echt heel vervelend.

Ik ben te moe om er verder over na te denken, maar denk daar maar eens aan als je een moderator aanvalt omdat ze je wijst op het feit dat je het zo slecht heb... Wat je zelf continu verteld.

 
Quote
RE: stacaravan ,waar aan denken.
Ellen  schreef op: 03-02-2015 00:53:39
Wij hebben al 2x gebruik mogen maken vsn Bianca's gheid en die van har gezin, waardoor onze kinderen al 2 jaaf achter elkaar een geweldige vakantieweek hebben gehad! En wij hun enom dankbaar voor zijn.

Dit is toch geweldig van ze?? Huren op een camping kost een godsvermogen...is niet te betalen..wij hebben bijv weekbudget van 60 euro voor 6 perd, 2 honden en 2 katten..

Ik vind het super dat zij het mogelijk willen maken voor zulke gezinnen..zou sowieso wel eerst kennis maken , je trekt idd ook ander volk aan..maar goed dan is er nog een evt borg.

Lekker doen hoor, jullie gaan dan zoveel kinderen enorm blij maken!!
 
Quote
RE: stacaravan ,waar aan denken.
Debbel79  schreef op: 03-02-2015 07:14:08
Maar het gaat de modjes er ook niet om dat ze wel of niet iets goeds zouden doen.
Het gaat ze erom dat ze in het ene bericht voor doet komen dat ze nog geen nagel heeft om aan haar reet te krabben en een volgend bericht heeft ze ineens een flinke smak geld op de plank liggen.

Daarnaast heeft ze de laatste Sint actie misbruikt... Tja... Dan kun je nog zo aardig zijn als tegen jou bijvoorbeeld Ellen... Het klopt niet wat ze doet.

 
Quote
RE: stacaravan ,waar aan denken.
Debby1977  schreef op: 03-02-2015 07:26:55
Ellen, ik denk dat je dan niet alles mee krijgt.

Ze heeft misbruik gemaakt van de sint actie. Nog geen maand later wilde ze weten welke tablet ze moest kopen. Even later weer een topic dat ze op zwart zaad zitten. In december opent ze een topic over kleren voor een bruiloft en dat ze eigenlijk geen geld had om iets nieuws te kopen.

Maar stageld op een camping komt al gauw op een 1700 euro, als je het echt zo slecht hebt dat je je moet opgeven voor een sint actie dan heb je daar echt geen geld voor ook al betaal je dat met bijvoorbeeld vakantiegeld. Als je zo krap zit dan besteed je je vakantiegeld wel aan nuttigere dingen.

Heel fijn voor jou dat je in haar huis mocht, maar dat neemt niet weg dat bij ons ondertussen de nekharen omhoog gaan staan als ze een topic opent
 
Quote
RE: stacaravan ,waar aan denken.
Bianca29  schreef op: 03-02-2015 07:33:59
waar ,waar heb ik jullie het idee gegeven dat ik een smak geld heb .... dat hebben we nl NIET  ,absoluut niet , advies om een tablet heb ik bij mijn weten noooooit gevraagd . laat me a.u.b weten waar en wanneer ik dat gezegd zou hebben . kan het me werkelijk niet heugen.
over de laatste sint actie heb ik geen misbruik van gemaakt maar heb gezegd dat er mensen waren die het nog slechter hebben.
ben hier echt waar oprecht heel verdrietig over , zal jullie zorg zijn weet ik en kan en mag ,maar ik heb ook echt weinig geld ( 50,00 voor 6 man per week is niet veel). situatie hier is serieus onorm veranderd sinds mijn man sinds jan een andere baan heeft ( lees slechter) .
ellen bedankt voor reactie meid ,waardeer ik erg . 
situaties kunnen veranderen ... hoe stageld dan betaald word is iets tussen man en mij ... is goed geregeld ( nogmaals grote familie die er gebruik van maakt). eerlijk waar ,heb veel liggen malen vanacht over wat ik nu fout doe en ik probeer werkelijk waar anderen te helpen waar ik zelf kan en doe dat echt graag... ben ik nou echt zo slecht als jullie mij omschrijven..
 
Quote
RE: stacaravan ,waar aan denken.
Bianca29  schreef op: 03-02-2015 07:35:55
ik was niet diegene die vroeg welke tablet .. ik heb gereageerd op iemand die vroeg welke tablet ze moest kopen ,gezegd dat ik er 1 had gehad met bonnen bij de trekpleister en dat dat een rotding is die hier nu al een jaar niets staat te doen .
 
Quote
RE: stacaravan ,waar aan denken.
Bianca29  schreef op: 03-02-2015 07:36:52
stageld word betaald. maar hoef niet mijn hele familie gesprkken met jullie te delen. 
 
Quote
RE: stacaravan ,waar aan denken.
Debby1977  schreef op: 03-02-2015 07:38:18
Dit is niet iets van onlangs Bianca, dit speelt al langer. Dat van die tablet was net nadat jij een sint pakket hebt ontvangen. En dat was dus onze laatste sint actie, want afgelopen sint hebben we niks gedaan.

 
Quote
RE: stacaravan ,waar aan denken.
Bianca29  schreef op: 03-02-2015 07:39:00
hebben een aparte rekening waar mijn en mijn man,s familie geld op zet als ze erin gaan ,en schoonouders springen bij met kosten. zo doen we allemaal samen betalen en komt niet alles op onze schouders,
 
Quote
RE: stacaravan ,waar aan denken.
Banana  schreef op: 03-02-2015 20:13:29
maar ik spreek je gister aan kan je niet beter die tent verkopen en krijg een aanval van heb ik u daar 
een sta carvan kost gewoon veel geld hoe dan ook verhuur neemt vele prblemen met zich mee 
kan mij niet boeien wat en hoe je met je fam doen als ik van 50 in de week moest leven zou ik alle extra sin mijn gezin stoppen ipv in een bodemloze put te stoppen 
zo simpel is het 

wij hebben laatste veel uitgezocht ivm een sta carvan en hebben besloten ervanf te zien 
aanchaf is bak geld sta geld is een bak geld onderhoud kost genoeg ondanks dat j misshcine veel zelf doet 
hoe j het ook draaid of keert het is gewoon een heel kostbaar iets 
wij hebben het zeke rniet slecht en mij hoor je ook echt niet klagen maar vind dit echt onbegrijpenlijk 

en ja kan wel ff gaan zoeken naar verschillende topics waarop wij dachten HUH maar ook waarop wij van verschillende andere mensen berichten krijgen 

het is gewoon raar vaag niet te egrijpen en steeds als er iets gezegt word is het ja maar dit en j maar dat en nu hier zelfde want de fam betaald in eens mee terwijl je dit topic opent omdat je info wil ivm verhuur carvan aan voornamelijk fam en vrienden 
maar blijknbaar doe j dat dus al 

en 50 in de week maar geen 600 per week willen vragen is zo veel 
nou sorry het kan er bij mij niet in 
 
Quote
Navigatie


Reageren op stacaravan ,waar aan denken.
Naam
Bericht