Menu
 

Topic:

Bloedverlies

Ffzo  schreef op: 29-01-2015 11:46:03
IK heb nu  2 maanden bloed verlies met pauzes van dagen. Nu heb ik onlangs een echo gehad om te kijken als ik vleesbomen had. Dit was niet het geval. Geen bijzonderheden... Advies was om een Mirena spiraal te nemen.
Nu blijf ik ook last van mijn rug en buik houden. Het voelt niet prettig.
Nu moest ik na de echo terugkeren bij de HA. Die zal vast over de mirena spiraal beginnen (voor de zoveelste keer), lijkt wel een bonus op te staan. Maargoed ik wil graag weten waar het vandaan komt. Mocht het echt gewoon hormonaal zijn, dan wil ik mijn lichaam eigenlijk de rust geven om alles weer op orde te brengen.

Omdat het bloeden vrij heftig was. Heb ik hormonen geslikt om het te stopen en mijn baarmoeder te reinigen. Ik ben ontzettend beroerd geworden, dat ik vroegtijdig ben gestopt.

Ik ben nog onder de 30. Maar is het niet normaal om bij bloedverlies (zonder oorzaak) een uitstrijkje te maken? Of ben ik nu een betweter? En is het niet meer nodig omdat ik al een echo heb gehad?

 
Quote
Navigatie
RE: Bloedverlies
Caithy  schreef op: 29-01-2015 11:51:32
Ik zou idd om een uitstrijkje vragen en anders je laten doorverwijzen naar de GYN ipv zomaar een mirena laten plaatsen.
 
Quote
RE: Bloedverlies
Ffzo  schreef op: 29-01-2015 11:58:20
De GYN heeft de echo zelf gemaakt. Zag geen bijzonderheden. De huisarts had mij verwezen op verdenking van vleesbomen en dan houden zij het in eigen hand.

Normaal weet ik heel goed wat ik wil. Maar word er zo onzeker van.
 
Quote
RE: Bloedverlies
Spatje  schreef op: 29-01-2015 12:00:19
Idd uitstrijkje laten maken dan kun je bepaalde dingen uitsluiten.  Dokters denken vaak dat je onder de 30 niet iets kan hebben dus gooien ze alles op griep stress enz. Ik zou me ook geen mirena laten aansmeren en zou ook willen weten waar het vandaan komt
 
Quote
RE: Bloedverlies
Jen9  schreef op: 29-01-2015 23:14:29
uitstrijkje.. en tja, dan zou ik wel een mirena nemen...  9 van de 10 keer is er gewoon geen oorzaak aan te wijzen.. kan stress zijn, schommelingen, niet lekker in je vel zitten...
 
Quote
RE: Bloedverlies
Pip  schreef op: 30-01-2015 09:41:12
Hoi, ik heb exact hetzelfde probleem! Al maanden last van bloedverlies, te pas en te onpas. Heb je al een inwendig onderzoek gehad? En is je urine al gechecht op blaasontsteking? 

Ik zou zeker het verzoek indienen om een uitstrijkje te laten maken!
 
 
Quote
RE: Bloedverlies
Ffzo   schreef op: 30-01-2015 18:52:16
Had nu een vervangster. En zij vond mijn keuze van geen hormonen prima. Zodat mijn lichaam de tijd krijgt. Of ik moet teveel hinder krijgen van het vloeien... Uitstrijkje vond zij een prima keuze. Over 1,5 week mag ik bellen.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Bloedverlies
Naam
Bericht