Menu
 

Topic:

Zwangeren Clubje

Soesjaa  schreef op: 08-01-2015 18:18:06
Het is een ware babyboom op mama-life , dus ik dacht misschien is het leuk om een apart topic te maken waar alle zwangeren hun nieuwtjes en updates kunnen neer zetten en natuurlijk ook lekker kunnen klagen 

Ik vind het in ieder geval leuk om van alle preggo's de nieuwtjes te horen
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | Volgende
RE: Zwangeren Clubje
Sandra  schreef op: 11-01-2015 10:17:38
Wij krijgen een zoon!Onze vierde zoon.
Opzich heb ik nog wel het een en ander van mijn jongste zoon,maar kan me toch niet inhouden om weer veel nieuw te kopen.
Alleen bij ons eerste kindje wisten we niet wat het werd,al had ik toen ook een sterk jongensgevoel,dat heb ik alle keren zo gehad.
ik vind het fijner om te weten wat het is,ben te nieuwsgierig om het niet te weten..gelukkig kunnen ze dat tegenwoordig proberen om te kijken.

 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Soesjaa  schreef op: 11-01-2015 11:00:24

Quote Kim mv Sem:

Soesjaa, ik zou niet eens meer thuis durven bevallen met jouw verhaal


Lisette, dat lijkt me heel dubbel, blij omdat je nog zwanger bent van een kindje maar het gemis van het 2de kindje lijkt me zo zwaar!

Caatje, wij willen wel weten wat het is, al twijfel ik soms nog wel want het is natuurlijk ook een leuke verrassing als je bevalt en ze dan vertellen of het een jongen of meisje is....



Op het moment zelf heb ik er weinig van mee gekregen dus ik ben er nog steeds wel nuchter onder.. Maar mijn vriend heeft 2x echt even in de stress gezeten haha dus hij heeft er meer een trauma aan overgehouden dan ik

Maar natuurlijk moeten we wel iets besluiten waar we beide goed bij voelen. Ik wil eerst nog even de echo afwachten want als daar al uit komt dat ik sowieso niet thuis kan bevallen en misschien zelfs keizersnee dan hoef ik verder niet meer te kiezen..
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Soesjaa  schreef op: 11-01-2015 11:03:32
Wij krijgen een zoon!    En zoals bij alle keren is het een geheim van ons 2, voor de rest weet niemand het. We moeten daardoor wel zeggen dat we het zelf ook niet weten anders gaan mensen zo vissen..  Dus een klein leugentje..

Ik heb het altijd prettig gevonden om te weten wat het is zodat ik een beetje gericht kan kopen. Namen is bij ons ook altijd onzettend moeilijk geweest en ook deze keer zal de kleine ongetwijfeld de eerste dagen naamloos zijn
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Kim Mv Sem  schreef op: 11-01-2015 13:27:03
Ik ben nu 7 weken en 3 dagen en ik denk nu al over namen na
Gelukkig wisten we bij Sem al snel dat we hem Sem wilden gaan noemen....dat is wel het voordeel van het geslacht weten....hoef je alleen daar nog maar over te twijfelen.....

Ook gericht kopen is een voordeel....

Maar daarvoor zal ik nog sowieso 13 weken moeten wachten

Ik was bij babybadjes aan het kijken en kwam er 1 tegen waarin je je kindje ook kunt wegen, lijkt me ideaal aangezien Sem een enorme spuger was....zo kun je het makkelijk bijhouden.

 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Kim Mv Sem  schreef op: 12-01-2015 16:57:39
Joehoeeeeeee!!! Waar zijn jullie????
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Lisette  schreef op: 13-01-2015 02:01:19
Hey,, 

LEuk zeg een jongen, hier derde dochter. Ook leuk!

Gefeliciteerd KIm!

Wij zijn nog niet uit over derde naam,. LAstig haha
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Sandra  schreef op: 14-01-2015 09:10:09
Een derde dochter ook heel byzonder,lisette!

Iedereen hoopte voor ons op een meisje,nu moet ik elke keer uitleggen dat het een jongen is en we daar heel gelukkig mee zijn,sommige mensen lijken dat niet te snappen.Als meeste reactie hoor ik dan van oh ,nou ook leuk,als het maar gezond is...of jammer kun je geen roze shoppen..nou dat laatste boeit me dus echt niet hoor...zou door de bomen het bos niet meer zien in meisjeskleding land haha...heb nu al moeite met de kleding voor mijn jongens,ook zoveel leuks tegenwoordig.

wij zijn al uit de naam,en heb al een proefdruk van het kaartje ,alleen nog maar alles doorgeven tot...hoef ik daar geen zorgen meer over te maken.Straks nog ff shoppen,even kijken wat ze bij de primark en h&m aan babyspullen hebben..

fijne dag allemaal!
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Soesjaa  schreef op: 14-01-2015 09:43:17
Mensen kunnen echt heel bot zijn in hun reacties, denken daar gewoon niet overna.. Lekker laten lullen
Het maakte mij dit keer niet echt uit wat het zou worden. Ik heb al mijn dochter    Ja ik geef eerlijk toe, ik wilde echt heel graag een dochter en ik ben ook dolgelukkig met mijn kleine meisje    Daarom had ik het eigenlijk ook wel heel speciaal gevonden als mijn kleine meisje, mijn enige meisje zou blijven. En dat blijft ze nu ook. Dus misschien had ik toch wel een voorkeur voor een jongen?

Vandaag ben ik alweer 31 weken, wat gaat die tijd toch hard! Volgende week vrijdag heb ik de telefonische intake van de kraamzorg. Kraampakket heb ik al binnen en eigenlijk alle spulletjes heb ik wel al klaar. Moet alleen nog kijken wannr ik de suikertest ga doen.. Misschien volgende week even.. zooooo geen zin in..
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Sandra  schreef op: 14-01-2015 11:12:21
Een voorkeur hebben mag toch,heel menselijk hoor
ik heb ook wel eventjes gedacht wat als het een meisje is,vooral nadat iedereen zei dat het een meisje werd dit keer..maar mijn jongensgevoel bleef..enigszins wel opgelucht dat er hier geen roze poppenwagentjes enz in huis komen,maar de bakken met auto's en blokken kunnen blijven staan haha..

ben net weer terug van winkelen,had niet veel leuks gevonden...

het komt regent hier nu flink,onweer ...moet er zo uit,om de jongste van de psz te halen...brrr

vanmiddag lekker in makkelijke kleren op de bank,lekker niksen..heb geen energie vandaag
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Ff Anoniem  schreef op: 14-01-2015 12:37:54
 Mag ik mij aansluiten bij dit clubje? Want ook hier in verwachting van de 4e.
Bijna 20 weken en weet al dmv van de nubtheorie wat het (evt) wordt. Ja ben iemand wil het 100% zeker weten, dus binnenkort de 20 weken echo afwachten.
Deze zwangerschap verloopt in vergelijking met mijn eerdere zwangerschappen goed, wel last van erg veel maagzuur op dit moment. Maar dat gaat met Antagel heel snel weg.
Weet al sinds een paar weken dat het voor 95% zeker is wat het geslacht wordt, wil jullie alleen nog even in spanning laten.  Jullie horen het binnenkort
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Sandra  schreef op: 14-01-2015 16:54:07
gefeliciteerd ff anoniem!Altijd spannend weer die 20 weken echo!Hier had de nubtheorie ongelijk..ben benieuwd bij jou.

Maagzuur begint hier ook op te spelen,ik gebruik rennies,eentje vlak voor het slapen.


Welke datum zijn jullie uitgerekend?Ik op 23 mei 
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Kim Mv Sem  schreef op: 14-01-2015 17:50:48
Ik blijf straks als enige over in deze topic denk ik ....ben nu pas 7 weken en 6 dagen, ik ben volgens de eerste echo op 27-08-2015 uitgerekend, een dag voor de verjaardag van mijn man dus misschien heb ik al een cadeautje
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Soesjaa  schreef op: 14-01-2015 19:04:39
Ik ben 18 maart uitgerekend. Dus nog precies 9 weken te gaan

Ik word ook helemaal gek van het maagzuur, overdag nog wel te doen en ik drink regelmatig melk. Maar voor de nacht eet ik toch wel een rennie of 5 weg!

Dat vond/vind ik altijd het ergste van zwanger zijn..
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Kim Mv Sem  schreef op: 14-01-2015 19:19:14
Ik heb nog steeds erg last van brandend maagzuur sinds de zwangerschap van Sem....rennies werken goed bij mij.

ik vond lusteloze benen vreselijk....toen bij Sem ook gehad en zo nu en dan nu ook, geen idee of dat nu van de zwangerschap is maar normaal heb ik dat nooit.

De hele dag al zo bleh gevoel, nu ook nog eens migraine, zo mijn bedje in als de droger klaar is en hopen dat mijn zoon doorslaapt (laatste tijd komt hij weer erg vroeg, 4 a 5 uur)
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Soesjaa  schreef op: 16-01-2015 15:20:40
Sinds een paar dagen toch ook overdag weer ontzettend last van maagzuur.. bah.. Volgens mij is de kleine ook nog niet ingedaald, meestal wordt het dan weer een beetje minder bij mij..

Merk ook dat mijn beebje al behoorlijk sterk begint te worden, ik krijg afentoe van die porren dat mijn hele buik schudt en dat ze soms ook gewoon zeer doen.

Heb vorige week dan eindelijk de prenatal doos opgehaald, kwam er steeds niet aan toe en als ik er dan was waren ze op. Leuke doos toch wel weer dit keer!
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Kim Mv Sem  schreef op: 16-01-2015 15:41:04
Ik heb ook verschillende dozen aangevraagd, ben heeeeeel benieuwd wat er allemaal in zit
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Sandra  schreef op: 16-01-2015 15:53:11
Hopelijk daalt ie gauw in soesja,heb gehoord dat dat ook pas bij de geboorte kan,na meerdere bevallingen...

mijn tweede zoon kon ook zo verschrikkelijk hard trappen in mijn buik,en laat dat nu net de enige zijn die niet van voetballen houdt..
deze beeb begint ook aardig te bewegen inmiddels..

die dozen heb ik alleen bij de eerste aangevraagd,meestal doe ik niks met de spulletjes die erin zitten,welke doos is het leukst deze keer?
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Soesjaa  schreef op: 16-01-2015 17:35:30
Ik vond de dozen wel weer leuk deze keer! Ik weet dat ze vorige keer een stuk kariger waren.

Op deze site zie je welke dozen er zijn en wat er in zit ---> klik hier!




 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Kim Mv Sem  schreef op: 16-01-2015 17:50:59
Welke dozen hebben jullie aangevraagd?
De dozen van het voorbeeld zijn echt vooruit gegaan!!

Ik prenatal, etos en kruidvat.....is er nog iets wat ik mis?
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Caatje  schreef op: 17-01-2015 12:22:55
Wat vervelend dat maagzuur. Ik moet zeggen dat ik er bij geen van de zwangerschappen echt last van heb gehad. Maar bij deze kan het misschien nog wel gebeuren, ik wacht het maar af.

Wat de dozen betreft, ik heb de prenatal doos en de baby-dumpdoos. De baby-dumpdoos vond ik het leukst. Ook het kraampakket heb ik binnen, maar die van mijn verzekring is lang niet zo leuk als die van de FBTO als ik dat zo zie op die link van jou, Soesjaa. Alle praktische spullen zitten er in en daarnaast nog een speelkleed; groen/wit gestippeld. Niet echt bijzonder en speelkleden heb ik genoeg, dus deze gaat waarschijnlijk naar de kringloop of naar Polen.
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Soesjaa  schreef op: 18-01-2015 18:11:56
Maagzuur heb ik bij elke zwangerschap gehad, ik kan me ook heel goed herinneren dat het direct na de bevalling ook weer weg was, voelt zooooo heerlijk hihihi

Ik heb zelf mijn kraampakket gekocht, een Natalis luxe kraampakket. Zit in een soort tupperware bak met deksel met alle benodigdheden en daarbij ook de hele lijn van Natalis (shampoo, badschuim, haarlotion, bodymilk enz)

De babydump doos moet ik nog halen. Die van Prenatal vond ik ook erg leuk, alleen jammer dat de bibi speen ontbreekt.. De Plus doos die je met geboortekaartje kan halen is ook erg leuk.

Morgen wordt mijn jongste alweer 2    Tijd gaat echt zo vreselijk hard!
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Caatje  schreef op: 19-01-2015 09:07:24
Gefeliciteerd met je jongste, Soesjaa! 


Ik heb vandaag mijn dag niet helemaal. Ben verkouden geworden en dus kortademig. Aangezien ik dat ook al was door de zwangerschap doe ik alles maar heel rustig aan. En daar bovenop nog een koortslip ook, bleh! 
Ondertussen doet de kleine in mijn buik aan marathonzwemmen, geloof ik.  Hij is behoorlijk beweeglijk. Maar dat is toch ook wel weer fijn.
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Kim Mv Sem  schreef op: 19-01-2015 11:41:44
Gefeliciteerd Soesjaa!

Caatje, zelf neusdruppels maken? Misschien geeft dat verlichting?
Ik ben zelf ook weer verkouden maar gelukkig nog niks erbij nodig.....

Ik ben vandaag 8 weken en 4 dagen maar deze zwangerschap is heel anders als bij Sem....ik heb al een week een vreemd gevoel....honger en misselijk tegelijk....soms alsof ik binnenste buiten word gekeerd en nog steeds of er iets trekt binnenin....dat gevoel zat laatst ook erg hoog (daar kan de kleine toch nog niet zitten?)

Verder ben ik ontzettend moe....had ik bij Sem pas op het eind.....

Misschien komt het omdat het de 2de zwangerschap is? Dat alles wat ruimer is daarbinnen zeg maar?

Moet donderdag naar de vk voor intake gesprek en dan maar ff vragen, zal er allemaal wel bij horen maar ja toch maak je je dan zorgen he.....

Sem zit nu op het kdc, om half 3 de deur weer uit om hem op te halen, tot die tijd maar ff zo weinig mogelijk doen
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Kim Mv Sem  schreef op: 19-01-2015 12:38:24
Net de vk gebeld, de 1 zei: zwangerschapskwalen, de ander wilde toch een echo laten maken omdat ze zo niet wist wat er aan de hand was. Ze moest even kijken wanneer ik terecht kon voor een echo en ik werd net terug gebeld, om 1845 uur moet ik er zijn. Nu druk bezig met oppas voor Sem regelen en aangezien ik maar weinig mensen ken is heg hopen dat het lukt.

Ben nu toch wel zenuwachtig....al weet ik dat het waarschijnlijk gewoon de zwangerschapskwalen zijn.....

Duimen jullie dat alles goed is??
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Kim Mv Sem  schreef op: 19-01-2015 12:39:20
Oooo ja ik mag ook niks doen vandaag....totale rust voorgeschreven gekregen....geen idee hoe dat moet met een zoon van 3,5 jaar......
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Caatje  schreef op: 19-01-2015 19:43:12
HOe is het gegaan? ik hoop dat het inderdaad allemaal kwaaltjes zijn!
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Kim Mv Sem  schreef op: 19-01-2015 20:09:13
Alles gaat goed, hartje klopt goed, en ben zelfs 3 dagen vooruit gezet ben nu 9 weken, scheelt toch 3 dagen

Wel zit er een cyste in mijn eierstok en dat kan de pijn verklaren maar gelukkig is er niks aan de hand met de kleine
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Caatje  schreef op: 19-01-2015 20:19:57
Wat een opluchting voor je! En als bonus nog drie dagen verder ook.   
En die cyste kan gewoon blijven zitten? geeft dat niet meer pijn als je verder in je zwangerschap bent? Ik heb niet veel verstand van cystes, vandaar mijn vraag. 😉
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Kim Mv Sem  schreef op: 19-01-2015 20:44:52
Ja aan die cyste doen ze niks....ik heb ze weleens vaker gehad en gaat vanzelf "weg" komt een dag dat je dan ineens geen pijn meer hebt zonder dat je het door hebt
 
Quote
RE: Zwangeren Clubje
Soesjaa  schreef op: 19-01-2015 22:49:46
Dank voor de felicitaties!

Fijn dat de echo goed was en ook nog eens 3 dagen kadoo gekregen!

Morgenochtend ga ik naar het ziekenhuis voor de suikertest, zie er zo tegen op. Nu mijn bed opzoeken! Truste!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | Volgende


Reageren op Zwangeren Clubje
Naam
Bericht