Menu
 

Topic:

dieren en vuurwerk

Made  schreef op: 31-12-2014 12:49:53
Hoe reageren jullie dieren op vuurwerk?
Hier zijn ze al een paar dagen aan het knallen. Wel minder dan vorig jaar gelukkig.
onze kat laat zich al een paar dagen niet echt zien. Heeft boven onder demi dr bed een plekje gevonden en komt alleen naar beneden om te eten en op de bak te gaan. Als ze wel bij me op de bank ligt en er komt een knal dan kijkt ze wel even op maar schiet niet weg gelukkig.

nu zijn wij vanavond niet thuis en om 12uur gaat het hier altijd flink los. Wat is het beste. Gewoon alle deuren open laten zodat ze zich kan verstoppen als ze dat wil? Of juist de ruimtes kleiner maken zodat ze niet uit paniek het hele huis door kan sjezen?maar bv de gangkast onder de trap openlaten zodat ze in ieder geval wel 1 verstopplek heeft?
 
Quote
Navigatie
RE: dieren en vuurwerk
Lisje  schreef op: 01-01-2015 09:44:47
Grappig dat het zo verschillend is. Heb 1 kat gehad die zat op de schutting al het vuurwerk te bekijken, maar heb er nu 1 die zat 30 december al bang te wezen en vonden haar gisteren bij thuiskomst achter het tv kastje, heel de dag niets kunnen eten. Maar vanochtend was alles op en wilde ze nog meer, is het allemaal al weer vergeten...
 
Quote
RE: dieren en vuurwerk
Harleysmama  schreef op: 01-01-2015 10:47:36
Hier 2 katten, die gewoon lagen te slapen. Bij hele harde knallen zag je ze wel ff schrikken. Maar echt bang zijn ze niet geweest.
 
Quote
RE: dieren en vuurwerk
Dani  schreef op: 01-01-2015 19:54:11
wij hadden nu de 1e nieuwjaar hier in dit huis dus het was afwachten hoeveel ze zouden knallen hier.
nou knallen kunnen ze hier.
dus ik had 1 doodsbange hond die de hele dag onder het bureau heeft gezeten. ze begint nu pas weer onze beau te worden.
1 kat (timo) die de hele tijd aan het miauwen was en aan het schuilen.
en 1 oude doos (kat poemba) die het allemaal geen onder uit maakte. ze staken voor de deur een knal mat af , en mevrouw zat aan de raam naar de mat te kijken.
 
Quote
Navigatie


Reageren op dieren en vuurwerk
Naam
Bericht