Menu
 

Topic:

Geboekt! Zwitserland

Grietje  schreef op: 30-01-2012 11:23:04
We hebben een heel mooie plek in Zwitserland geboekt (http://www.sinestra.ch/ned/index-nl.html). Een verbouwd kuuroord in de bergen. Het is nog helemaal in oude stijl maar al jaren in gebruik als familiehotel. In de zomer komen er veel Nederlandse gezinnen. Het is er altijd erg gezellig en informeel (geen strakke hotelsfeer). Je moet wel van wandelen houden. We gaan voor het eerst sinds we kinderen hebben weer naar de bergen. Ik heb er zo'n zin in, de laatste keer is al weer 6 jaar geleden, toen gingen we naar het uiterste oosten van Turkije. Dat doen we maar niet met twee kleintjes .
 
Quote
Navigatie
RE: Geboekt! Zwitserland
Monica Mv 2  schreef op: 30-01-2012 11:33:16
Aaaaaah leuk hoor.

Wij zijn afgelopen jaar voor het eerst met het vliegtuig geweest en dat was ook Turkije. Is best goed bevallen maar dat kwam denk ik meer omdat we met z'n tienen waren. Als mijn schoonouders weer eens met z'n allen willen gaan, dan denk ik dat we het zo weer doen. Maar alleen met ons 4tjes zeker niet.

Dit jaar gaan we weer zoals ieder jaar naar Oostenrijk. Wij houden van de bergen, de mensen, de mentaliteit, de cultuur, naja alles. Mijn man en ik hebben steeds meer spijt dat mijn man 10 jaar geleden een baan daar niet heeft aangenomen.

Veel plezier en de voorpret is minstens net zo leuk
 
Quote
RE: Geboekt! Zwitserland
Mar80  schreef op: 30-01-2012 17:39:20
Leuk zeg!

Ik ben me ook aan het orienteren op een vakantie. Wij gaan waarschijnlijk in augustus naar de Ardennen. Ik wil me kinderen laten zien dat er ook echte bergen bestaan (en niet alleen op tv of bij ons de dijk haha).
 
Quote
Navigatie


Reageren op Geboekt! Zwitserland
Naam
Bericht