Myself schreef op: 24-12-2014 16:05:55 |
Welke ervaren bakster wil mij eens tips geven? Ik decoreer taarten en cupcakes, tot nu toe voornamelijk voor familie en vrienden. Nu ben ik een beetje aan het denken wat ik nog met een cupcake kan doen. Als je nou een cupcake met fondant decoreert, plak ik het fondant erop met botercrème of jam. Doen jullie buitenom dat ook vulling in de cupcake? De botercrème bijvoorbeeld? Of jam? Maak je dan een gaatje met een appelboor in de cake en doe je daar een smaak in? Of zit ik nu hele rare dingen te bedenken? Ik wil eens wat anders dan de standaard cupcake zeg maar. |
Quote |
Harleysmama schreef op: 24-12-2014 16:16:27 |
Botercreme is het beste om fondant op je cupcake te plakken. Ik meng altijd de niet gangbare
ingrediƫnten door het beslag, bij chocola of fruit. |
Quote |
Xsara schreef op: 24-12-2014 16:39:54 |
ik gebruik ook nutella op cupcakes die de kinderen versieren.. ik laat het wel eens doen met
vriendjes en vriendinnetjes en laat het nutella dan een beetje smelten in de magnetron, je kunt ook
een gaatje maken in de cupcake en er dan voorzichting wat in gieten. ik gebruikt altijd botercreme ter decoratie verder maar van binnen kun je alles doen, uiteraard ook jam, bewaar wel het uitgesneden stukje cake en stop die er dan weer in.. zo voorkom je lekken... |
Quote |
Angelique schreef op: 24-12-2014 18:31:50 |
ipv botercreme i choco pasta ook lekker om te bekleden en vullen kan met van alles je kan gaatje boren en vullen je kan ook door je beslag al ea doen om lekkerder te maken |
Quote |
Myself schreef op: 24-12-2014 20:28:48 |
Pasta...daar heb ik nog nooit aangedacht bij cupcakes Ook een goed om het stukje weer terug te stoppen Xsara Kijk, de eerste tips heb ik al binnen |
Quote |
Blauwtje schreef op: 25-12-2014 00:10:29 |
Ben niet zo goed in cupcakes, dus geen tips helaas Kan wel heul goed cakepops maken |
Quote |
Kyla schreef op: 25-12-2014 11:10:52 |
Je kan cupcakes prima vullen, geeft het net wat extra. Inderdaad met een appelboor gaatje
maken (uitkijken dat je niet door het papiertje gaat ) En dan
vulling naar keus. Heel simpel is om botercreme te maken en daar dan een smaakje doorheen te gooien.
Ik bestelde altijd die van de leukste taarten. Met botercreme is lekken ook geen probleem.
Natuurlijk kun je vullen met van alles wat je lekker lijkt. |
Quote |
Myself schreef op: 25-12-2014 14:19:37 |
Hoe heet dat dan Kyla, waaronder moet ik zoeken naar die smaakjes voor door botercrème? (volgens mij heb jij me wel vaker tips gegeven hier, thanx) |
Quote |
Minou schreef op: 27-12-2014 09:38:50 | ||
Ze zijn en blijven heeeeeul bijzonder | ||
Quote |
Myself schreef op: 27-12-2014 14:14:07 |
Durf je wel hè, Blauwtje uitdagen veilig vanachter je scherm |
Quote |
Blauwtje schreef op: 27-12-2014 15:00:40 |
yep ik zit
hier safe
whahaha Minou, cakeflops! die houden we erin |
Quote |
Minou schreef op: 27-12-2014 16:59:12 | ||
ze zijn ook te leuk die floppies | ||
Quote |
Myself schreef op: 30-12-2014 10:34:54 |
Bedankt nog voor de tip Kyla, heb natuurlijk smaakstoffen besteld nu net. Kunnen we eens uitproberen binnenkort. Voor nu een mengsel van botercrème monchou en aardbeienjam gemaakt, is ook lekker. |
Quote |