Menu
 

Topic:

Zo niet mijn week

Ma Dalton  schreef op: 19-12-2014 16:46:10
Gisteren had mijn 5 jarige een manneke van 6 op bezoek.. Helemaal geen aardig kind. Maar mijn zoon vindt hem geweldig. Moet hij zelf maar achterkomen. Maar yup, toen poepte hij ook nog in zijn broek.  Okay.hij kon het zelf niet oplossen. Hoera wat had ik toen een nobele taak .  Mijn 7 jarige maakt steeds ruzie met zijn vriendinnetje maar kan ook niet zonder haar.. Heerlijk die decembermaand..maar de topper was vandaag.
Vandaag had mijn oudste twee kereltjes op bezoek en daarvan heeft de een wat letters als diagnose. Nou val ik niet om van wat lettters. Ach laat maar komen. Nou je kunt letters hebben maar gewoon toch een schat van een kind zijn.. Vandaag dus de andere variant.. dit is de eerste keer dat ik letterlijk naar buiten heb moeten rennen om baldadig gedrag te stoppen en dat ik NOG een grote mond kreeg.    hij komt er bij mij niet meer in. Maar eigenlijk heb ik dan ook nog medelijden, zijn moeder leverde hem af en kon direct al niks met hem beginnen en ik kon hem alleen met de grootste moeite hanteren in huis. Maar wat komt er van zo'n kind? 

December er is nog niet voorbij.. zucht!



 
Quote
Navigatie
RE: Zo niet mijn week
Bepje  schreef op: 19-12-2014 16:50:13
Voor de meeste kinderen is deze periode ook niet de beste tijd. Eerst Sint en dat loopt op school al snel over in kerst met alle opwinding van dien. Gelukkig is het vakantie ! Lekker relaxen en daarna weer afspreken als iedereen uitgerust is.
 
Quote
RE: Zo niet mijn week
Sammy  schreef op: 19-12-2014 17:37:37
Ik leef met je mee. Zoonlief had ook een vriendje waar geen land mee te bezeilen was. Die is 1x hier komen spelen en daar hebben we het ook gelijk bij gelaten. Pffffff ik heb die middag aardig wat woorden bijgeleerd zal ik maar zeggen...

ik had met de kinderen de afspraak gemaakt dat we in de sint en kersttijd even niet aan speelafspraakjes deden. Vanaf januari was iedereen weer van harte welkom
 
Quote
RE: Zo niet mijn week
Queen@home  schreef op: 19-12-2014 19:43:36
poeh nou ze een heb ik er ook weleens thuis gehad. Die heb ik ook maar niet meer uitgenodigd. Hij had zelfs dingen meegenomen in zijn zak...

Fijne vakantie verder hopleijk..!!
 
Quote
RE: Zo niet mijn week
Fransje72  schreef op: 19-12-2014 21:31:02
Mijn dochter werd gisteren door haar "beste" vriendin vol met de vuist op haar oog geslagen. Nu dik oog en boven oog zitten zelfs korsten. Maar gelukkig ligt het allemaal aan mijn dochter, volgens moederlief. Ze is geen lieverd, verbaal sterk, maar ik weet zeker dat ze niet slaat. Maar goed. Mijn dochter is idolaat van dat kind.
 
Quote
RE: Zo niet mijn week
Satekroket  schreef op: 20-12-2014 17:08:32
@Fransje volgens die moeder ligt het aan je dochter??? Ik zou me dood schamen als moeder, wanneer mijn kind een ander kind zo op haar oog slaat. En ik zou het ook echt niet pikken wanneer die moeder dan ook nog mijn kind de schuld geeft. Z´on kind komt er bij mij niet meer in. En die moeder ook niet.
 
Quote
RE: Zo niet mijn week
Fransje72  schreef op: 20-12-2014 18:17:53
Ja, satekroket. Gisteren een sms gestuurd, want mijn dochter zou van dat grietje het kinderfeestje hebben. Hun reactie: ze weten niet wat mijn dochter heeft gedaan om die reactie uit te lokken. Maar ze hebben het goed gemaakt en snappen niet waar ik me druk om maak. Maar als we mekaar tegen komen moeten we het er maar eens over hebben, want hun dochter wil met onze dochter afspreken.
echt ik ben om te ploffen. Nu heeft de meester en een ander vriendinnetje gezien wat er gebeurd is, en weet ik zeker dat mijn dochter een ander vriendinnetje wilde helpen en daar was mevrouw niet van gediend. Maar dan nog, al zou mijn dochter het hebben uitgedaagd, niks rechtvaardigd geweld. Ze heeft nu echt een dik blauw ook en 3 wondjes boven de wenkbrauw.
van mijn man moet ik het laten gaan, maar dat vind ik zo moeilijk. Ja, wij en een heleboel anderen weten hoe het zit. Maar toch......
 
Quote
Navigatie


Reageren op Zo niet mijn week
Naam
Bericht