Menu
 

Topic:

eindelijk neusamandel verwijderen

Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 05-12-2014 07:34:01
Eindelijk eindelijk eindelijk.

Liza (nu 14 mind) krijgt woensdag dr neusamandel verwijderd! 
Het heeft wat geduurd maar eindelijk een arts die het kind dr welzijn boven zijn mening zet!

Nog in de kraamtijd konden we bij Liza al uien op dr kamertje zetten en al snel zat ze ook aan de ventolin ivm luchtweginfecties. Al snel hadden we de hele rambam in huis.. Luuf, zetpillen, ventolin, neusspray. Met 5 mind werd ze na al 3 keer na de EHBO gestuurd te zijn touch opgenomen ivm te lage saturatie. Ik had toen al een klacht ingediend in het zh tegen dr kinderarts, deze had info voor me verzwegen. Namelijk dat liza een hele smalle neus heeft en te grote neusamandelen, dit in combi met dr luchtweginfecties zorgt ervoor dat ze gewoon bijna geen licht krijgt.. Huisarts zag dat in dr dossier terwijl mij verteld was dat er niets a an de hand was.. Saturatie bleek dus te laag en ze moest aan de zuurstof. Daarna kwam de kno, onderzocht en verteld dat ze voor 12 mnd niets doen . prima maar we wisten wat het problem was...
Na dr opname nog 2 keer bij kinderarts op controle geweest. Eerste keer: volgende keer kijken we verder... Keer daarna: nee ik stuur u niet door want ze heeft nog geen oorontsteking gehad!
Vorige maand volgde een uitnodiging voor een controle hij de kinderarts, die ik moest verzetten. Nou mevrouw, dan heeft u dit jaar pech!!! Sorry??? 
Waarvoor komt u eigenlijk? Nou voor een verwijzing voor de kno! In uw kinderarts heb ik toch geen vertrouwen meer en hulp bij het toedienen van de ventolin hoef ik niet!!!
Daar kan ik niet bij helpen... 
Heb de huisarts gebeld en kon een uur later verwijzing ophalen!
Kind krijgt om de haverklap xylometazoline neusspray en daar Ben ik geen voorstander van en huisarts ook niet. Ik kan de groene korsten van dr gezicht krabben, ze snurkt nog harder als dr Vader, en eet minder als dr zusje...
Ben nog geen 5 min bij de kno binnen geweest, en besloten were om zodra er plaats was te opereren....
Eindelijk eindelijk eindelijk... Geen garantie dat de klachten wegblijven, maar er wordt nu wat gedaan!!!!
De kinderarts ga ik niet meer verblijden met een bezoekje, want meerwaarde heeft dat niet meer!

Sorry erg lang verhaal geworden!

 
Quote
Navigatie
RE: eindelijk neusamandel verwijderen
Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 05-12-2014 07:35:47
Sorry voor de spelfouten. Tablet met engelse taal..
 
Quote
RE: eindelijk neusamandel verwijderen
Mama Van Drie  schreef op: 05-12-2014 08:08:23
Nou, je tobt al lang genoeg zo te lezen, wat zal dat een verschil geven zeg!!!!
En neusamandelen kunnen wel weer aangroeien, zal misschien nog wel eens een keer nodig zijn maar ze hebben het minste last van de ingreep, keel is erger.

Succes ermee.

Toen mijn 5 jarige eindelijk neus en keel amandelen had verwijderd ging hij pas een beetje groeien, met zijn 5.5 jaar was hij 1.4 lang, niet echt heel groot voor een jongen, die tobde altijd met kroephoest, hele winters verkouden en vaak benauwd, puffers idd en drankjes etc.....toen hij was geholpen was het klaar met dat alles.
 
Quote
RE: eindelijk neusamandel verwijderen
Mamaangela37  schreef op: 05-12-2014 08:16:02
Heel veel succes voor je kleine. Jammer dat het zo lang duurt voor er ingegrepen wordt. Bij mijn oudste is na 4x oorontsteking
de keel en neus amandelen verwijderd. Toen de jongste al in de eerste 6 maanden oorontsteking had, kreeg ik gelijk een doorverwijzing voor het verwijderen van de amandelen. Ik had ook aangegeven bij de huisarts dat ik niet meer zolang wilde tobben als met de oudste. Gelukkig had ik een huisarts die dat begreep en ook daarin het feit meenam dat zowel mijn ex als ik ook altijd veel oorproblemen hebben gehad.
Dat resulteerde dat de jongste nog geen 1 was toen hij geopereerd werd.
 
Quote
RE: eindelijk neusamandel verwijderen
Mama_anja  schreef op: 05-12-2014 11:09:06
onze 3 jarige is voor de 2e keer geweest het lijkt goed geweest te zijn ik vermoed omdat de amandelen niet heel erg groot waren haar nueus smal is van binnen 
hoop dat dit de laatste keer is 
onze dochter is binnen 3 wkeen geholpen na dat kno haar op de lijst heeft gezet

 
Quote
RE: eindelijk neusamandel verwijderen
Beetje  schreef op: 05-12-2014 11:20:50
Niet voor 12 maanden?? Onze jongste is geholpen toen hij nog geen 10 maanden oud was, toen hij bijna 2 jaar was is hij nog een keer geholpen!
Hij is nu 5 jaar en ik denk dat nadat hij de laatste keer geholpen is, misschien 1 of 2x ziek is geweest!

Veel succes
 
Quote
Navigatie


Reageren op eindelijk neusamandel verwijderen
Naam
Bericht