Menu
 

Topic:

Zit er geloof ik doorheen

Gewoon Even Zo  schreef op: 28-11-2014 10:35:19
Ik open gewoon even een topic om van mij af te schrijven. Het is niet als klagen bedoeld.

Waarschijnlijk ben ik wel herkenbaar, maar voor nu gewoon even zonder naam.

Maar ik ben moe, op, leeg of hoe zal ik het noemen.

Ik volg sinds 1 jaar een opleiding. Deze duurt hierna nog 1 jaar.
Momenteel loop ik fulltime stage. Zodra ik thuiskom is het eten koken, kindjes naar bed en gelijk weer met mijn neus in de boeken. Naast mijn 40 urig werkweek studeer ik dus zo een 25 uur per week.

Gisteren 2 examens gehad die zoveel energie hebben geslurpt. Stond gewoon te janken toen ik de deur uitstapte op weg naar mijn examen (grote mate van examenvrees).

Mijn stage loopt ten einde. Nog een week of 6 en dan is het klaar daar. Hadden ze mij eerst gek gemaakt dat ik mocht blijven na mijn stage, is nu mijn droom kapot gegooid. Door bezuinigingen krijg ik geen contract daar. Wat een tegenvaller is dat.

Maar nu mijn stage ten einde loopt moet ik mijn stageverslagen nog maken. Ben er al volop mee bezig, maar het is vreselijk veel werk.

De laatste maanden lig ik niet voor 1 uur in de nacht in bed en om 6 uur gaat de wekker weer af.  In de nacht word ik ook regelmatig wakker door een van mijn kindjes. Afijn, gebroken nachten ben ik eigenlijk al gewend vanaf de eerste die is geboren. Dus daar moet ik niet over klagen. Maar 5 uurtjes op een nacht is zo kort.

het valt mij gewoon allemaal enorm zwaar de combinatie werken en studeren en dan nog mijn kindjes en mijn huishouden en alles eromheen.

Ik ben ondertussen leeg, op en ik kan niet meer. Maar........ ik weet waarvoor ik het uiteindelijk allemaal doe. Voor dat diploma om weer snel aan het werk te komen.
Want ook dat is een zorgenpunt. In augustus loopt mijn ww af. Heb al minstens 80 sollicitaties de deur uit gedaan. Een paar keer op gesprek geweest maar dan is het het net niet.

Sorry voor het onsamenvangend verhaal. Alles door elkaar geloof ik. Maar ik ben gewoon moe. En wat ik met dit verhaal wil.... geen idee. Misschien gewoon even een hart onder mijn riem krijgen.





 
Quote
Navigatie
RE: Zit er geloof ik doorheen
Mvi  schreef op: 01-12-2014 06:26:06
Overigens, wat jij voelde toen je het examen uitstapte had ik met mijn hele klas. Ik doe een opleiding met een groep collega's van het ziekenhuis waar ik werk. De jongste 33 de oudste 53. We waren allemaal kapot, emotioneel, gestresst. Het vreet energie. Maar doorzetten hoor!!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Zit er geloof ik doorheen
Naam
Bericht