Menu
 

Topic:

Hoe meer inkomen?

Ff Anno  schreef op: 12-11-2014 14:37:54
Ik zit in een scheiding, onze 3 kinderen blijven bij mij, hun vader ziet ze om het weekend en de woensdagmiddag. Ik ben de financieën aan het berekenen voor na de scheiding als ik een eigen huisje heb (hebben nu nog een koophuis) de vaste lasten heb ik een beetje geschat, maar ik zou dan uitkomen dat ik na alle vasten lasten 10,- rood sta (huurtoeslag, zorgtoeslag en kot meegeteld) dan heb ik nog geen boodschappen, kapper verjaardagen etc. meegeteld. kgb heb ik niet meegeteld omdat hun vader graag wil dat dat op een aparte rekening voor de kinderen komt om daar kosten van de kinderen mee te betalen, de allimentatieberekening heb ik nog niet, daar is de advocaat nog mee bezig, maar ik verwacht niet dat het heel veel zal zijn. Ik heb gekeken om 40 uur te gaan werken (werk nu 26 uur) maar dan krijg ik minder toeslagen, en moet ik 2 dgn extra kinderopvang opnemen, wat er op neerkomt dat ik ruim 450,- tekort kom na aftrek van alle vaste lasten. Hebben jullie nog tips? Want ik zie het somber in op het moment.
 
Quote
Navigatie
RE: Hoe meer inkomen?
Laura  schreef op: 13-11-2014 21:28:40
Hmm prima kb alimentatie apart en voor de kinderen, maar dan zou ik ook alle kosten die voor de kinderen zijn daarmee betalen.bso, overblijven, scouting, kleding, deel van het eten, deel van gas water licht etc... Het geld is danwaarschijnlijk te weinig, vul maar aan meneer..sorry hoor, maar wat denkt hij wel nieT, mafketel.
 
Quote
RE: Hoe meer inkomen?
Mel  schreef op: 14-11-2014 13:08:35

Geld voor de kinderen op een aparte rekening? 


Dan is het toch zeker wel de bedoeling dat daarvoor eten, bso, water, elektriciteit etc. die je kinderen gebruiken vsan word betaald. of verwacht je ex dat je daar alleen voor moet opdraaien. De kinderalimentatie is toch echt hoofdzakelijk bedoelt om mee te betalen in de alledaagse kosten voor de kinderen. En niet alleen voor kleding, speelgoed etc. 

 
Quote
RE: Hoe meer inkomen?
Samira  schreef op: 14-11-2014 13:49:46
Tjee wat een sukkel zeg. Sorry dat ik het zeg.
Hij kan niet bepalen wat jij met het kindgebonden budget en alimentatie doet. Dat is een bijdrage om voor je kinderen te zorgen, dus ook gas, water, licht, huur, kleding boodschappen, clubjes etc. 

Krijg jij de kinderbijslag op je rekening? Zo nee, gelijk gaan regelen. Moet je beide voor tekenen, maar anders krijg jij geen kindgebonden budget. 
 
Quote
Navigatie


Reageren op Hoe meer inkomen?
Naam
Bericht