Menu
 

Topic:

Minder gevoelig na bevalling

Belle  schreef op: 09-11-2014 19:24:14
Even een vraagje,

Ik ben een paar maanden geleden bevallen van onze zoon. Maar het vrijen lukt nog niet blijkbaar. Ik merk dat ik beneden minder gevoelig ben dan voordien. Vooral de clitoris is minder gevoelig. Hebben jullie dit ook gehad na jullie bevalling? 
 
Quote
Navigatie
RE: Minder gevoelig na bevalling
Jen9  schreef op: 09-11-2014 19:55:44
ehm.. ben nu 11 en bijna 9 jaar verder.. Maar ik ben er sindsien gewoon minder gevoelig voor, maar dat bedoel je vast niet ;-)
 
Quote
RE: Minder gevoelig na bevalling
Inky69  schreef op: 09-11-2014 20:35:50
Hmmm......als gast deze vraag stellen......sorry hoor, maar misschien ben je wel een enorme vieze kerel! brrr.....
 
Quote
RE: Minder gevoelig na bevalling
Jen9  schreef op: 09-11-2014 21:15:45
Ja.. dat had ik nou ook!!!  Zeker als gast zijnde...
 
Quote
RE: Minder gevoelig na bevalling
Ma Dalton  schreef op: 10-11-2014 11:52:23
wat wil je met je vraag? Ik denk niet dat je iets hebt aan onze (on) gevoeligheid, je hebt alleen je eigen lijf. Weet dus niet zo goed wat je met ander vrouws beleving moet? Gaat me ook een beetje ver. Zou anderen eigenlijk ook ontraden om hier inhoudelijk op jouw verzoek in te gaan.

En dan maar naïef gedacht dat je een vrouw bent die net bevallen is, en denkend data je vraag is, " blijft het zo, of gaat het over"
Als dit nu zo is.. Dan is het nu zo. Elke bevalling is anders, elk lijf is anders, de schade van een bevalling kan heel groot zijn en helemaal niets.. misschien moet je nog ontzwangeren, misschien ben je nu gewoon moe, misschien gaat het over, misschien blijft het zo. Ik denk niet dat iemand daar een antwoord op heeft voor jou. als je bang bent dat er lichamelijk iets niet goed zit zou ik het eens bespreken met je verloskundige, die kent jouw dossier, ik denk niet dat iemand hier iets zinnigs op te zeggen heeft.




 
Quote
Navigatie


Reageren op Minder gevoelig na bevalling
Naam
Bericht