Menu
 

Topic:

Effe benieuwd naar jullie mening

Melanie  schreef op: 03-11-2014 14:42:12
Dames,

Ik heb hier een beste discussie gehad met ex en dochter over het volgende:
In Maart is er een Violetta concert in de Ahoy. Hartstikke leuk maar ook heeeeeeeeel duur. Kom op bijna 100 euro per kaartje . de goedkoopste plekken zijn namelijk allang weg.
Mijn dochter wil er graag heen met een vriendinnetje. Ze zijn beide 12. Ik heb dus gezegd dat ik het niet wil hebben.

a) ik vind ze te jong om er alleen heen te gaan
b) ik vind het te duur om zelf mee naar binnen te gaan. Dan kom ik gewoon op bijna 200 euro!

Ex vond dat ze wel zelf konden als een van ons ze bij de Ahoy af zou zetten en op zou halen. Ik ben het daar dus niet mee eens. Het is er ontzettend druk. Even bij de voordeur af zetten is er niet bij. Verder ben ik bang dat ze mekaar binnen kwijt raken, of erger nog er gebeurt wat.

Conclusie is dus dat ze niet gaat hoe sneu ik het ook vindt. Maar nu ben ik wel benieuwd naar wat jullie zouden doen. Wel of niet mee? Wel of niet alleen laten gaan?
 
Quote
Navigatie
RE: Effe benieuwd naar jullie mening
Mama2  schreef op: 03-11-2014 22:12:14
http://m.tickettribune.nl/shows/violetta-live/tickets/2015-03-11/81698

Hier zijn ze vanaf 59 euro p.p.


Vind 100 euro p.p belachelijk sorry.
 
Quote
RE: Effe benieuwd naar jullie mening
Harleysmama  schreef op: 04-11-2014 07:55:06
Mama2 dat zijn dus hele dure kaarten en niet de officiële site. Bij ticketmaster zijn ze vanaf 40.70 en is de officiële verkoopsite
 
Quote
RE: Effe benieuwd naar jullie mening
Ano  schreef op: 04-11-2014 08:21:36
Ik zou met haar mee gaan en haar wellicht een deel van haar kaartje zelf laten betalen.

Ik ben vanaf dat ik 8 jaar was fan van Bon Jovi. Op mijn 8ste voor het eerst met mijn ouders naar een concert van hen geweest. Daarna nog een aantal maal met hen samen. Dit zijn echt  1 van de mooiste herinneren die ik heb uit mijn jeugd!
 
Quote
RE: Effe benieuwd naar jullie mening
Mv5  schreef op: 04-11-2014 10:47:50
met 12 jaar alleen naar een concert? no way dat dat hier ging gebeuren. daar zijn ze dan nog gewoon te jong voor. althans, dat vind ik als ik naar mijn eigen kinderen kijk op die leeftijd. het is daar heel massaal, met vriendinnen naar de stad of de bios vind ik dan weer heel wat anders. vinden die ouders van dat andere meisje dat goed? sowieso vind ik 100 euro voor een kaartje belachelijk. zeker niet iets om 'zomaar' te geven. tuurlijk krijgen die van mij ook wel een zomaar iets, maar geen dingen van honderd euro (en dan maal vijf kinderen, ja doei).
ik vind dat ze er dan zelf maar voor moet sparen (als ze uberhaupt al mag gaan). dan leert ze ook dat leuke dingen in het leven nu eenmaal geld kosten en dat daarvoor gewerkt moet worden.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Effe benieuwd naar jullie mening
Naam
Bericht