Menu
 

Topic:

Apenheul

Kim  schreef op: 16-10-2014 14:53:05
Wij willen zondag naar de apenh eul gaan.
Wie kan mij vertellen of je veel 'last' hebt van de loslopende apen? Zijn dat veel apen die loslopen? Lopen die overal? Bijvoorbeeld ook in de speeltuintjes?
Onze meiden zijn niet zo'n helden met loslopende dieren
Een aapje op afstnad is nog wel leuk, maar ze moeten niet al te dicht bijkomen want dat raken ze lichtelijk in paniek.
Ik weet dat je in elk geval geen eten in de hand moet houden, maar dit goed moet wegstoppen. Zit er zelfs aan te denken om helemaal gaan eten mee te nemen maar gewoon daar iets te kopen.
Ik neem aan dat je daar wel ergens op een terrasje een frietje ofzo kunt eten? Zonder dat daar de apen om je heen rennen....
 
Quote
Navigatie
RE: Apenheul
Frama  schreef op: 16-10-2014 14:57:32
Volgens mij zitten die alleen in een bepaald stuk hoor.
Bij speeltuins en restaurant zeker niet.
Je kan zelf ook kiezen of je door dat stuk wilt of niet dacht ik. Is paar jaar geleden.
 
Quote
RE: Apenheul
Beetje  schreef op: 16-10-2014 15:10:08
In het speeltuintje en restaurant zijn ze niet, er zijn een aantal losloopgebieden!
Bij de ingang kun je een speciale tas krijgen om je spullen goed af te sluiten, wij had gewoon alles in een rugzak(belegde bolletjes en drinken)
de aapjes komen wel naar je toe, maar je mag ze zelf niet aanhalen
 
Quote
RE: Apenheul
Son  schreef op: 16-10-2014 15:24:50
Tis niet meer zoals vroeger, omdat ze zelfs agressief werden.
 
Quote
RE: Apenheul
Maya  schreef op: 16-10-2014 15:32:32
Wij zijn toevallig gisteren geweest en ze lopen alleen in bepaalde gebieden rond, het was best druk gisteren, dus de aapjes zaten meer in de bomen zeg maar. Je hebt er zeker geen last van en bij de speelplekken zie je ze niet, want in die gebieden zijn restaurantjes/eetgelegenheden en daar komen de apen niet.
 
Quote
RE: Apenheul
Angelique  schreef op: 16-10-2014 15:39:49
wij waren er van de zomer en viel mij erg tegen 
er word gezegt leuk en zie veel fotos maar niest van dat alles 
het was erg druk 
je loopt een route je kan niet anders dus je moetgewoon dat pad aan houden 
sommige stukken zijn ze los en kan er dus een naar je toe komen maar als het druk is (en dat verwacht ik best zondag en vakntie en lekker weer) dan zullen ze neit zo dichtbij komen 
misshcine een enkeling maar direct op je springen gebeurd niet 
gebieden war de aapjes los en erg actief zijn zijn ook altijd personeels leden om de boel beetje in de gaten te houden 
 
Quote
RE: Apenheul
Kim  schreef op: 16-10-2014 15:55:36
Oh, dat klinkt positief.
Dan kunnen wij er met onze meiden goed naar toe gaan!
Bedankt voor de reactie's!
 
Quote
RE: Apenheul
Minou  schreef op: 16-10-2014 16:12:24
Ik besprong alleen angelique


hihi


nee gekheid, valt echt reeuuuuuuuuuuuze mee
 
Quote
RE: Apenheul
Gewoon Ik  schreef op: 16-10-2014 17:37:05
Aankomende zondag zijn er als het goed is leuke dingen te doen voor de kinderen waaronder smincken. Mijn meiden hebben gister even bij de nieuwe apen moeten testen of ze er niet raar op reageerden.
 
Quote
RE: Apenheul
Dicha  schreef op: 17-10-2014 12:20:46
Vooral kinder en wandelwagens vinden de apen erg interessant.....en het is leuk..diverse speeltuinen met terrasjes... kinderboerderij...
 
Quote
RE: Apenheul
Mama Van Drie  schreef op: 17-10-2014 12:45:38
Voor mij nooit geen apenpark meer, ben er wel klaar mee.

Jaren terug hadden in Oostenrijk ook een aap die het op z'n heupen kreeg en en mij en mijn zoon te lijf wilde, de groep werd daardoor getriggerd en het was best even heel eng vond ik, wij waren toen met een gids dus die greep wel in maar vond het echt eng.

Vorig jaar dachten we leuk naar de apenheul te gaan met onze jongste dochter, toen 9 jaar, je loopt daar idd een route en gelijk aan het begin al veel aapjes los, klommen op rugzakken van mensen en buggy's idd, veel mensen staken hun arm uit zodat een aapje erop kon, mijn dochter steekt haar arm ook en zo'n aapje pakt haar hadn en bijt erin, het bloedde ook nog, niet heel erg maar we moesten het wel even laten ontsmetten, dit alles was binnen 10 minuten gebeurd, lekker dan.

Voor ons was dat dus echt de laatste keer.

Het werd ook afgedaan als aapjes die nog een beetje in de puberteit zitten en nog niet zo goed hun plek weten, zal best maar dan vind ik het nog best een risico aangezien ze ook op buggy's klimmen met kleintjes erin.

 
Quote
RE: Apenheul
Mamami  schreef op: 17-10-2014 15:10:47
Ja het zijn wilde dieren wat had je dan verwacht. Het betreden van het park is op eigen risico. Ze zijn niet zo heel groot dus een vinger eraf bijten zal niet gebeuren. Over het algemeen zijn ze best mak en bijten ze niet zo maar. Als je gewoon zit of loopt bijten ze echt niet, wel als je ze op je lijf laat klimmen door een arm uit te steken en willen aaien.

De aapjes in Apenheul hebben binnen notime door wie eten heeft waar ze bij kunnen en wie niet. Dat is eigenlijkj het enige wat ze interesseert, triest maar dat is wat mensen ervan gemaakt hebben. Regelmatig wordt er eten uit een buggy of rugzak gehaald, met veel herrie en gegil vliegen ze dan de bomen in met hun buit
Mijn zoon vond het geweldig, hij ging rustig zitten en er kwamen 3 apen bij hem zitten, eentje ging liggen slapen, twee waren hem aan het vlooien

Eigenlijk zijn het alleen de kleine aapjes aan het begin van het park die dat doen. Voor de rest blijven ze redelijk binnen hun omheining. De restaurants en speeltuinen zijn verboden apen gebied
 
Quote
Navigatie


Reageren op Apenheul
Naam
Bericht