Menu
 

Topic:

kleding action

-claudia-  schreef op: 10-10-2014 08:08:03
Even onder slap gekletst, want heel belangrijk is het ook niet.

Ik koop wel eens kleding bij de action, zowel voor mijzelf als voor mijn dochter, maar het valt mij op dat kleding zo ontzettend verschillend valt. Ik heb normaal een M, maar bijv gister een paar shirtjes meegenomen waarmee ik weer terug kon want ik kwam er niet eens in. Heb maar een XL meegenomen en die zit vrij goed, alleen dan weer iets over op de rug.

Zelfs dezelfde maten vallen wel eens anders uit, hebben jullie dat ook gehad?

Met kinderkleding ook wel eens dat ik 2maten groter moet meenemen  voor dochter. Eigenlijk zouden ze een paskamer moeten hebben!
 
Quote
Navigatie
RE: kleding action
Kim Mv Sem  schreef op: 10-10-2014 08:32:17
Als ik kleding voor mijn zoon daar haal neem ik kleding mee van huis die hem goed past en dan leg ik dat op elkaar omdat ik dat probleem ook weleens had
 
Quote
RE: kleding action
Worteltje  schreef op: 10-10-2014 08:45:39
Ja klopt! Valt daar sowieso klein, heb wel een paar rokken gehaald, 3 stuks, allemaal dezelfde maar dan andere kleuren en dezelfde maat, maar alles viel anders. Ene was gewoon korter dan de andere. Ze hadden tijd terug spijkertregging voor mijn dochtertje, omdat het de laatste waren, waren ze een euro, dus had er 5 mee genomen, maar elke zat weer anders in elkaar Toch ben ik er blij mee hoor, want je kan goedkoop kleding kopen, vooral voor de kleine meid, die is overal zo weer uit. Alleen ik kan er niet zo veel kopen maar dat is binnenkort hoor ik verleden tijd Ook mijn puberdochter van 18 koopt er graag! Is onderhand haar favoriete winkel, op primark na
 
Quote
RE: kleding action
-claudia-  schreef op: 10-10-2014 09:09:58
ja precies, misschien is het ook daarom zo goedkoop. Maar ik vind het ook fijn voor de portomonee. Ik heb nu bijv 3 truien gekocht met zo'n grote hangkraag, die kosten 5,99 (moet je bij de C&A of H&M kijken wat je betaald voor 1). Heb nu 3 voor de prijs  van 1 bij wijze van.
Basic vestjes voor 4,99 en had nog 2 glitervestjes (grijze en een zwarte) op de kop getikt voor 3,99 per stuk ipv 7,99.
Zelf had ik er ook mijn zomerjas gehaald, 10,00

Voor dochter had ik een poos geleden hele leuke leggings en rokjes gekocht, de rokjes waren 0,99!! Heb wel grotere maat meegenomen anders vond ik ze erg kort.

Wel een goed idee om kleding van thuis even mee te nemen en om het te vergelijken.
 
Quote
RE: kleding action
-claudia-  schreef op: 10-10-2014 09:10:43
primark ben ik nog nooit geweest, maar staat in de planning, misschien in de herfst of anders de kerstvakantie, ga ik lekker met mijn mams een dag winkelen
 
Quote
RE: kleding action
Jo  schreef op: 10-10-2014 09:18:17
Ja viel me ook al op, kleding koop ik er wel eens voor mijn dochter, een tijdje terug waren t-shirtjes 99 cent, denk mooi inslaan.
Van de 5 die ik had gekocht waren allemaal verschillend van grootte terwijl alles dezelfde maat was.
Ik vind de treggings voor meiden zo heerlijk, dochter heeft een hekel aan ritsen
Maar omdat ie vorige keer zo klein viel had ik een maat groter genomen, viel deze dus wel groot, nou ja op de groei dan maar
 
Quote
RE: kleding action
Angelique  schreef op: 10-10-2014 09:20:33
is een kwestie van goed kijken en vergelijken 
in geval van kleding is hoooe goedkoper hoe raarder de maten vallen 
vroeger verkochten mijn ouders altijd kleding op markten enz ook daar zag je de rare maatvoeringen 
maar op zich vind ik niets mis met de kleren 
is echt geod kijken en passen en vergelijken 
ik kan ene keer wel shirts aan in xl en de andere keer is alles te klein 
voor de jongens heb ik bijna altijd 1a2 maten groter omdat anders gewoon krap aan word 
maar goed ik ben wel iemand die in de winkel alles open trekt en kijkt hoe het valt ik kan op het oog redelijk een inschatting maken 
overegens doe ik t daarna wel ntjes terug in de verpakking 
 
Quote
RE: kleding action
Indy2  schreef op: 10-10-2014 09:29:47
maar dat het anders valt, is niet typisch iets voor de action. Dat vind ik bij de meeste winkels zo!
 
Quote
RE: kleding action
Worteltje  schreef op: 10-10-2014 09:39:56
Bij de action vind ik het wel rete irritant dat veel dingen in een gesloten verpakking zitten! Ik kan het ook altijd prima op het oog zien. Dus koop eigenlijk nooit echt wat te klein. Heb er veel zomerkleding vandaan, winterkleding met mijn maat past niet. Maar die verpakkingen. Tegenwoordig open ik ze ook hoor, moet toch kunnen zien of het past. Anders dan open je het thuis en moet je weer terug.
 
Quote
RE: kleding action
-claudia-  schreef op: 10-10-2014 09:43:10
ja ik doe ook altijd alles terug in verpakking..ik vind wel altijd dat het een enorm gezoek is in die bakken, liggen allemaal losse dingen in en andere kledingstukken. Vreselijk, dus ik moet er wel een bui voor hebben om echt even goed te gaan kijken, lees: zoeken!
Dus dat vind ik het enige irritante aan kleding bij de action: rommelbakken.

Treggings bij action voor kids zijn idd ook erg leuk! Leuke printjes enz.


Kennen jullie de winkel: kik? Daar valt ook veel kleding anders uit en ook kwa prijsklasse lekker laag, tikkie duurder dan action.

Heb de truien en vestjes gewoon gepast in de winkel over mijn shirt heen..maar een tshirt ga ik er niet passen haha, ga niet in mijn bh daar staan. Van de truien heb ik een M, van de vestjes een L, en de shirtjes met kant xl.
 
Quote
RE: kleding action
-claudia-  schreef op: 10-10-2014 09:44:01
ja ik open ze ook, zo netjes mogelijk..want ik wil zien wat ik koop en vaak ook: even voelen.
Maar wel altijd alles netjes terug in de verpakking ipv erboven op pleuren (wat vaak gebeurd zo te zien)
 
Quote
RE: kleding action
Krumelke  schreef op: 10-10-2014 21:27:13
wij halen er sinds kort en idd ook al gemerkt dat er mega verschil in zit. onderbroeken voor zoon (6) zijn wel altijd super en juiste maat. hij wil geen andere meer als die van de action lol.
sokken nu gekocht (meiden sokken voor mijn zoon want hij vind lange sokken prettig in zijn paardrijlaarzen maar die zijn er daar voor jongens niet en echte zijn ons veel te duur) en die zaten hem prima zei hij.
shirt voor dochter (2) (basic nu als nieuw in de winkel meen ik) gekocht en die viel klein. gelukkig maatje te groot gekocht maar die kan na het uitwassen gelijk in de kast, terwijl de korte broek van afgelopen zomer juist heel ruim viel waardoor ze hem dus niet aangehad heeft deze zomer.
ik maak zelf applicaties voor op shirten dus hoop dat de basic shirt wel lekker goed blijft in de was, dan ga ik er nog meer halen om te bewerken.
 
Quote
RE: kleding action
Krumelke  schreef op: 10-10-2014 21:31:02
kik gaan we heel vaak naar toe (duitsland). hebben beide kinderen heel wat babykleding vandaan. vooral in de opruiming is het echt een lachtertje en wij vinden dat de kwaliteit boven die van de zeeman zit en qua pasvorm is het ff kijken. tis origineel duits en daar hebben we vaker last van net maatje groter of kleiner. voor zoonlief (nu maat 134) heeft bij kik dat hij 128 soms nog net ff wel past en hier in nl absoluut niet. vooral de thuispakken (jogging broek en trui) voor de winter kosten nauwelijks iets als set en zitten heerlijk bij de kinderen en de regenjassen, super vrolijke kleurtjes en niet duur.

 
Quote
RE: kleding action
Bepje  schreef op: 10-10-2014 23:14:35
Sokken heb ik daar wel eens gekocht en 1 x long sleeves voor de kinderen. Mijn kinderen zijn echt superdun, er zit nergens ook maar een vetje aan. Die longsleeves hadden zulke smalle mouwen dat ze er net inkwamen maar het zat gewoon knellend strak. We hebben ze weggegooid.
 
Quote
RE: kleding action
Dani  schreef op: 10-10-2014 23:19:26
klopt , ik heb dat ook al aantal keer gehad , maar mijn voordeel , de action is mijn overbuur hahaha
 
Quote
RE: kleding action
Bepje  schreef op: 10-10-2014 23:25:21
 Dat is jouw voordeel idd haha. Nog steeds niet bij jou in de action geweest en dus ook nog niet gezwaaid.
 
Quote
RE: kleding action
Claudia  schreef op: 11-10-2014 11:49:14
ja kik is ook leuk he! Maar er zijn ook al een aantal winkels ervan in Nederland he, alleen vind ik ze toch weer net iets duurder dan in Duitsland. Ik heb een paar weken geleden alvast wat zomerkleding meegenomen voor dochter, 1,00 per stuk in de opruiming haha. Kan ik niet laten liggen dan..rokjes en shirtjes, leuk joh.
Kwaliteit is prima.
 
Quote
Navigatie


Reageren op kleding action
Naam
Bericht