Menu
 

Topic:

Stomme vraag, gb operatie

Worteltje  schreef op: 05-10-2014 20:42:02
Ik heb een domme vraag maar weet t echt niet
Na de operatie van de gastric bypass, moet ik vitamine slikken, maar moet ik die meenemen? Ik moet natuurlijk zeker 1 nacht blijven, maar zou je dat van het zhs krijgen, voor de duur van het verblijf, of moet je gewoon je eigen meenemen? Ben er echt benieuwd naar. Anders neem ik het gewoon mee natuurlijk.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Stomme vraag, gb operatie
Irma Mv T En B  schreef op: 09-10-2014 08:57:18
Een tip van mij drink met een rietje dit ging bij mij beter als uit een glas of flesje.
Lag de eerste dagen veel op bed maar als in naar toilet ging slopkje drinken terug in bed slokje drinken wakker slokje drinken.
Weet niet of je het in huis hebt maar vitamine water van de lidle kon ik beter weg krijgen als gewoon water.
Of bij je water een paar drupje siroop.
Boulion ging ook goed hebje wat hartigs in je buik voel je, je niet zo slapjes.

Heel veel sterkte de eerste dagen vallen niet mee pijn in je buik en tussen je schouderbladen.
Maar na een kleine week voel je, je al veel beter en zeker als je op de weegschaal gaat staan en je ziet de eerste verschillen.
Dikke knuffel
 
Quote
RE: Stomme vraag, gb operatie
Irma Mv T En B  schreef op: 10-10-2014 20:06:43
Worteltje Hoe gaat het met je?
 
Quote
RE: Stomme vraag, gb operatie
Worteltje  schreef op: 10-10-2014 20:14:37
Gaat wel. Merk dat het allemaal niet niks in. Slaap overdag nog, ontlasting komt niet echt lekker op gang, maar heb zo'n pijn in mijn darmen. Kan nog niet zonder pcm. Eten komt wel op gang. Drink idd bouillon, als maaltijd en heb ook idd klein drupje limo in mijn water gedaan, want ik kreeg het echt, echt niet weg. Pijn is echt heel erg wisselend. Heb wel stukje gewandeld en stukje gefietst. Om in beweging te blijven. Maar daarna lig ik thuis wel plat op bank. Kan wel eindelijk weer op mijn linkerzij liggen, wat een ellende was dat. Die wond is ook echt helemaal bont en blauw. En ik word beetje gek van vla, fruitmoes en bouillon. Wil graag aardappels met groenten gepureerd en liefst mijn stukkie vlees erbij hahahahha. Kan wel, maar staafmixer is stuk Zou blij zijn als het de 21e is
 
Quote
RE: Stomme vraag, gb operatie
Nicole_mv_tatum_en_r
enske
  schreef op: 10-10-2014 22:46:42
Fietsen??
Ik mag 2 a 3 weken niet fietsen. Wel lopen, maar langzaam opbouwen

Waarom probeer je niet heel voorzichtig vast voedsel? Als je het heel erg goed kauwt wordt het vloeibaar in je mond.
Ik eet al meer dan een week vast voedsel en is pas anderhalve week geleden dat ik geopereerd ben.
Wat een verschillende adviezen krijg je toch overal he.
 
Quote
RE: Stomme vraag, gb operatie
Worteltje  schreef op: 11-10-2014 08:14:15
Ik mag alles behalve zwaar tillen. Maar heb het echt in versnelling 1 gedaan hoor en heeeeeeel langzaam Ik moest er echt even uit, maar s'middags had ik wel spijt. Heb totaal geen kracht gezet met fietsen maar was kapotmoe, heb 2 uur op de bank liggen pitten hahaha.
Ik mag echt geen vast voedsel van de arts. Dus hou mij er maar aan Heb nu wel een blender van de buuf geleend, dus wil wel gewoon met de pot mee eten. Waar ik echt trek in heb is boerenkool hahahahah. Mijn oudste zoon is moslim, voor hem rul ik er altijd magere rundergehakt doorheen, dus voortaan eet ik met hem mee met stamppotten, ipv spekkies erdoorheen.
Ja echt elk ziekenhuis heeft weer andere regels. Is af en toe best rottig.
Hoe gaat het met jou nu dan na de operatie? Is ook maar zo kort geleden, zit maar 1 week verschil tussen bij ons. Ik ben in die paar dagen tijd gewoon al 5.5 kg afgevallen Vanaf nu ga ik wat minder wegen maar met die pijn wilde ik wel steeds even moed verzamelen zeg maar hahahhaha.
Vandaag nog geen pcm ingenomen, geen pijn heerlijk Alleen word ik steeds misselijk wakker, maar na de pantazol is dat weer snel weg steeds.
 
Quote
RE: Stomme vraag, gb operatie
Jolanda1974  schreef op: 11-10-2014 10:21:16
Ik mocht 6 weken niet tillen,fietsen of inspanning doen.. Gewoon wel in beweging blijven qua. wandelen maar verder niks. 2 weken vloeibaar, in mijn geval werd dat bijna 4 weken. Je bent echt heel snel op de been meid!! Maar vergeet niet dat je een hele zware operatie achter de rug hebt. Je hebt echt hrsteltijd nodig. Alles wat je nu teveel doet breekt je straks op.
 
Quote
RE: Stomme vraag, gb operatie
Worteltje  schreef op: 11-10-2014 10:41:58
Ja ik weet het, ga nu ook stapje terug doen. Vandaag lekker pyamadagje doen en morgen ook. Wel wat lopen natuurlijk, alleen gaat dat niet goed met mijn voet, vandaar dat ik voor de fiets koos. En voor de rest helemaal niks Weten jullie of ik een gekookt eitje mag pureren, beetje melk erin voor de blender?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Stomme vraag, gb operatie
Naam
Bericht