Menu
 

Topic:

Wat zou jij doen

Ano  schreef op: 02-10-2014 19:48:15
Ik ben even benieuwd naar jullie acties. 
Je haalt je kind op van de Bso. Het komt strompelend naar je toe en begint meteen te huilen dat haar enkel pijn doet. De bso leidster vertelt dat de juf mee was gelopen om te zeggen dat het kind pijn in de enkel had en dat wij niet op de hoogte zijn gebracht. kind vertelt dat het gevallen was in de ochtendpauze. ik heb de enkel bekeken en er zit een ei op. navragen bij kind blijkt dat er niet gekeken is naar de enkel en ook niet gekoeld. In de middag mocht het kind niet binnen blijven maar moest het met de klas mee naar buiten waar het alleen op een bankje heeft gezeten.

wat zou jij nu doen?
 
Quote
Navigatie
RE: Wat zou jij doen
Jolanda1974  schreef op: 02-10-2014 19:49:56
Navraag doen waarom alles niet gebeurd is zoals jij beschrijft. 
 
Quote
RE: Wat zou jij doen
Angelique  schreef op: 02-10-2014 20:02:35
eerst maar is zelf geod bekijken en evt langs de HA 
en uiteraard bij leerkracht vragen waarom er helemaaal niet nar gekeken is en gekoeld 
 
Quote
RE: Wat zou jij doen
Mamajenti  schreef op: 02-10-2014 20:19:19
Ik zou eerst mijn focus leggen op het kind. Dus inzwachtelen of langs een arts. De enkel heeft sowieso een opdonder gehad.

Daarnaast zou ik morgen bij de juf navraag doen hoe het gegaan is en of het verhaal van kind klopt. Zo ja, mijn zegje doen en volgende x koelen en mama bellen als dat nodig is. Ook bij bso aangeven dat je graag de volgende x wil dat ze jou bellen, zodat je op de hoogte bent en eventueel alsnog naar een arts kan gaan. 
 
Quote
RE: Wat zou jij doen
Mamajenti  schreef op: 02-10-2014 20:20:05
En een dikke knuffel voor je kindje. Volgens mij heeft ze best pijn gehad vandaag
 
Quote
RE: Wat zou jij doen
Ano  schreef op: 02-10-2014 20:31:02
Mijn meisje ligt nu lekker in bed met pcm. Bij ons op de kamer want zij ligt normaal een verdieping hoger. Zij was mijn eerste prioriteit. Ik was te laat voor de huisarts en vond het geen hap ding. Morgen maar even aankijken.
ik ben blij om te lezen dat jullie ook de juf zouden aanspreken. Deze juf heeft meerdere van dit soort acties al gehad dit schooljaar dus ben er eigenlijk wel klaar mee. (Dochter durft al niets meer aan haar te vragen, ze is 6 en zit in groep 4, maar heeft een ernstige leerstoornis en heeft juist veel hulp nodig. As dinsdag heb ik hiervoor al een afspraak staan.
Ik heb juf een mailtje gestuurd dat ik graag morgen uitleg wil over deze actie. Nu maar afwachten wat haar verhaal is.
 
Quote
RE: Wat zou jij doen
Mamavanr  schreef op: 02-10-2014 23:06:37
aan je meisje, ocharme
 
Quote
Navigatie


Reageren op Wat zou jij doen
Naam
Bericht