Menu
 

Topic:

Babbelen over scheiden

F Mv T En M  schreef op: 24-01-2012 16:46:53
Zijn er hier meiden die ook net in scheiding liggen en daar over willen praten, net als ik?
 
Quote
Navigatie
RE: Babbelen over scheiden
Suus Mv Danique  schreef op: 24-01-2012 21:18:35
Ik lig niet in scheiding, maar wil je wel even sterkte wensen
 
Quote
RE: Babbelen over scheiden
Made  schreef op: 24-01-2012 21:20:56
Ik ben wel alleenstaand nu anderhalf jaar, dus de emotioniele en praktische kant wel meegemaakt, alleen het letterlijk scheiden (was niet getrouwd) niet.
Wil je wel heel veel sterkte wensen!
 
Quote
RE: Babbelen over scheiden
Anoniem  schreef op: 25-01-2012 08:41:30
Hoi,

Ook ik ben nu net officieel gescheiden, maar er moeten nog een hoop dingen geregeld worden. Onder andere een huis, de urgentie heb ik al en ik heb net gereageerd op een huis hier vlakbij. en nu maar duimen. Hoe is jou situatie nu, gaat het allemaal een beetje met je?

We hebben drie kinderen, en jij?
 
Quote
RE: Babbelen over scheiden
C@th  schreef op: 26-01-2012 16:54:06
ik lig al een lange tijd in scheiding. we hebben net deze week het ouderschapsplan rond en die gaan we maandag bij de mediator onder tekenen.

Ik zelf heb al een eigen huis. alles voor elkaar.. alleen mijn as ex houd het telkens tegen.

voor mijn kinderen is het wel zwaar ik probeer ze zoveel mogelijk te behoeden voor allerlei vreselijke zaken. maar ik kan niet alles tegenhouden. zelf ben ik er redelijk onder, ook omdat het mijn keuze was om te scheiden.
ik heb 2 kinderen. en jij?
 
Quote
RE: Babbelen over scheiden
F Mv T En M  schreef op: 26-01-2012 19:28:26
Bij mij is het net vers, wij hebben vrijdag pas uitgesproken dat we gaan scheiden, en het hoeft ook allemaal niet zo snel, het gaat prima, wij hebben de laatste dagen ondekt dat we tot nu toe prima vrienden zijn, alleen zijn de vlinders er niet meer, en we gaan allebei liever alleen met onze kinderen verder.

Hoi C@th,

Dat is wel fijn dat je al een huisje hebt, gelukkig is jullie ouderschapsplan af, wij staan allemala pas aan het begin, maar weet zeker dat het goed komt

Wij hebben 2 kinderen, en eigenlijk ook geen ruzie, het gaat goed, heb het vandaag op mijn hyves en facebook verteld, gewoon in mijn woorden, ik zal het hier ook wel even copieen.

Na 16 jaar samen, waarvan 8 jaar getrouwd hebben Rob en ik vrijdag in goed overleg besloten om te gaan scheiden. Gisteren hebben we net als 8 jaar geleden(toen we onze trouwringen samen om deden), Onze trouwringen weer samen afgedaan Het waren 16 geweldige jaren waar ik helemaal niks aan zou willen veranderen, van onze ontmoeting, Rob zijn marine jaren, onze motor, ons huisje in Barendrecht, ons huis hier in Steenbergen, onze honden, alle leuke dingen en zelfs alle minder leuke dingen, het waren jaren met een goude randje. en onze 2 kersen op onze taart, Tobias en Mathijs zijn helemaal geweldig, en voor hun gaan we als vrienden uit elkaar en voor hun willen we het aller aller beste, Onze liefde gaan we proberen om te zetten naar vriendschap en zo voor onze lieve schatten proberen een hele fijne jeugd te geven, ik hoop dat we over een paar jaar kunnen zeggen dat we alle 4 erg gelukkig zijn, alleen niet als gezin maar wel als de ouders van Tobias en Mathijs. En met wat hulp van familie en vrienden zie ik dat wel goed komen.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Babbelen over scheiden
Naam
Bericht