Menu
 

Topic:

Vriendin als oppas

Vanity  schreef op: 11-09-2014 21:23:50
Hoi dames!

Ik heb even een vraag, we komen er niet uit. Ik zit op school op maandag en dinsdag. Mijn kinderen ( zoon en dochter ) zijn dan na school bij oma. Vorig jaar liep ik 1 dag per week stage en nam mijn dochtertje gewoon mee. Nu ga ik weer aan de slag 1 ochtend per week per eind september en heb dan wel oppas nodig. Nu kan ik mijn dochtertje natuurlijk inschrijven bij een kdv of iets dergelijks ( mijn zoontje zit gewoon op school ) maar, vanaf eind september is mijn vriendin haar baan kwijt. Zij is tevens de vriendin van mijn ex en dus de stiefmoeder van mijn zoontje (dochtertje van huidige partner) en eigenlijk dacht ik direct aan haar. We hebben behoorlijk nauw contact, mijn dochtertje is gek op haar en hun zoontje en andersom is hij ook weleens hier.

In eerste instantie wilde ze er niks voor hebben, maar ze raakt natuurlijk haar baan kwijt en ik ben er erg mee geholpen. Ook is zij officieel gastouder. Ik wil dus wel er voor betalen maar weet echt niet wat reeel is. Normaal zou ik gezien het zwart is ( en tijdelijk, tot januari ) natuurlijk onderbieden   , maar ik wil haar niet te kort doen. Aan de andere kant wil zij niet dat ik betaal wat ik voor een kdv zou betalen. Ik heb op Nibud gekeken maar we vinden het echt heel moeilijk een bedrag te noemen! Het is van half 9 tot ongeveer half 1, ze eet dus ook een boterhammetje mee. 

Roept u maar

 
Quote
Navigatie
RE: Vriendin als oppas
Vanity  schreef op: 14-09-2014 13:15:50
Ja, het was ook moeilijk, ze wilde in het begin ook niks, maar ik zei toen dat ik haar wel wat wilde geven omdat ik wel haar ochtend "bezet" hou en ze die ook aan solliciteren of ander werk had kunnen besteden! Zij verdient wat extra, en ik kan het prima missen en ben uit de brand. We zijn er inmiddels uit, ik heb voorgesteld van de 15 per keer en dat vond ze prima. Ik heb het aan heeeeeeeeeeeel veel mensen gevraagd en de meesten riepen dat
 
Quote
Navigatie


Reageren op Vriendin als oppas
Naam
Bericht