Menu
 

Topic:

Toch geboekt, ooststappen de berckt

Spatje  schreef op: 07-09-2014 10:52:54
Ondanks de vele slechte verhalen en berichten toch een weekendje De Berckt geboekt, gewonnen op vakantieveilingen voor maar 40 euro.

We nemen een hond mee, anders zouden we nog onder de 100 euro hebben gezeten, dus ik ga het zelf eens ervaren of het echt allemaal zo vies en slecht is .

We zijn 5 jaar geleden een weekend op Prinsenmeer geweest in oktober en ondanks dat er weinig te doen was hebben we het heerlijk gehad, jongste was net geboren en ik was toe aan even weg.

We zitten in een comforthome, dus voor diegene die nog twijfelen, over 3 weken zijn we alweer terug en zal dan even verslag uitbrengen of het echt zo erg was

Ik heb maar 1 eis en dat is dat het schoon is en niks kapot , dat was vorig jaar in droomparken wel even een ander verhaal, dusssssssssssssssssssss, ik heb er zin in
 
Quote
Navigatie
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Cmvr  schreef op: 07-09-2014 11:11:24
Wij zijn in augustus op de berckt geweest en hebben het erg leuk gehad.wij hadden een schone caravan en vooral het zwembad was leuk.Wel klein,maar prima om een paar uurtjes te zwemmen.
1 tip koop niks in de campingwinkel is erg duur.Op 5 minuten rijden zit een grote lidl en een albert heijn.
 
Quote
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Spatje  schreef op: 07-09-2014 11:15:05
ok bedankt voor de tip, we wonen zelf in zuid-limburg, dus binnen een uur zijn we er, verder hebben we een toverland abo, dus daar gaan we een dagje naartoe, zal niet veel aan animatie zijn denk ik, ach we zullen zien
 
Quote
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Spatje  schreef op: 07-09-2014 11:16:05
ow weet iemand hoelang het duurt eer de bevestiging binnen is, heb een uur geleden gereserveerd en betaald via vakantieveilingen, maar nog geen bevestiging gehad, wel van betaling
 
Quote
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Cmvr  schreef op: 07-09-2014 11:19:23
Je mag trouwens op dag van aankomst al om 12 uur je zwembadpassen ophalen en het zwembad in.dit hebben wij ook gedaan en om 3 uur hoefden we alleen nog de sleutel op te halen.andere mensen stonden toen wel meer dan een halfuur in de rij.
Weet niet of er nog anmiatie is buiten de vakantie,maar mijn zoon is 1 keer geweest naar de animatie en vond er niet veel aan.
Wij zaten wel wat verder op het park en moesten ongeveer 10 minuten lopen om bij het zwembad te komen.Wij zaten op veld k in een berkerveld comfort home.
 
Quote
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Spatje  schreef op: 07-09-2014 11:33:12
wij zitten in een maadalhome

de dames moeten die dag gewoon naar school dus eer we vertrekken is het 15.15, we zullen rond 16.00 aankomen, ach hoeven we ook niet te wachten aan de receptie
 
Quote
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Monica Mv 2  schreef op: 07-09-2014 11:47:45
Op marktplaats staat het vol met tickets voor zoopark overloon. Das ook een aanrader als je in Baarlo zit
 
Quote
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Spatje  schreef op: 07-09-2014 11:52:14
daar was ik idd ook aan het denken, heb nog dagje uit kaartjes van een lieve mama hier gekregen, net gekeken en ben dan nog 34 euro kwijt, op mp staan ze voor 25 euro voor 4 personen, ga het eens in de groep gooien hier
 
Quote
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Sannie  schreef op: 07-09-2014 12:26:15
We xijn naar prinssenmeer geweest deze zomer .was erg leuk .schoonhuisje .totaal geen klachten .ik snap dus de negatieve verhalen niet .ook via vakantieveilingen .was erg goedkoop .
 
Quote
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Debbel79  schreef op: 07-09-2014 13:40:48
Ik ben benieuwd. Voor mij eens maar never nooit meer. Zelfs eerder naar huis gegaan. Was in prinsenmeer overigens.

Toch heel veel plezier gewenst!!
 
Quote
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Spatje  schreef op: 07-09-2014 13:44:57
Prinsenmeer hebben we het heerlijk gehad.  Dus ben benieuwd naar deze.  Als ik de recensies moet geloven komen we na een uur terug naar huis hahahaha
 
Quote
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Monica Mv 2  schreef op: 07-09-2014 15:00:45
Weet je wat ik vaak vind van recensies. Daar moet je doorheen prikken en met een korreltje zout nemen. De mensen die wat te zeiken hebben hoor je dan heel snel. De mensen die zich prima geamuseerd hebben zeggen niks.

Ik ben met Kirsten ooit eens via vv naar Elfenmeer geweest. Dacht ook, mijn hemel dat word niks. Maar ik vond het harstikke leuk en goed daar.
 
Quote
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Kees  schreef op: 07-09-2014 15:53:16
2 jaar terug in prinsenmeer geweest, in een huurtent. wij vonden het geweldig.
we knepen hem ook wel, na het lezen van zoover, maar ja...gelukkig heb ik zelf ook een mening

veel plezier! het wordt vast gezellig, want dat moet je zelf maken
 
Quote
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Inky69  schreef op: 07-09-2014 16:48:44
Mijn zwager en schoonzusje zijn er van de zomer er een weekje geweest. Ze vonden het daar prima
 
Quote
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Mariska Mv Dcm  schreef op: 07-09-2014 19:57:05
Wij zijn er vorige jaar ook geweest prima camping hoor. Wij gingen wel met eigen caravan. Kinderen vermaakte zich prima. Enige min puntje is dat de muziek in de kantine erg hard stond en dat iedere avond. 
 
Quote
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Debbel79  schreef op: 07-09-2014 20:05:43
Ik denk dat ze wel geleerd hebben van hun "fouten"
Wij zijn er geweest toen was Nora net 1. Dus zo'n 7 maar terug alweer.
We hadden een stacaravan, die was ten eerste verschrikkelijk smerig. (Niet fijn met een kruipend kindje) ten tweede stond die niet goed gesteld, waardoor hij ontzettend kraakte bij elke stap die we zette, en hij wankelde zelfs af en toe.
En ten derde stonden die caravans belachelijk dicht tegen elkaar aan. Er zat ongeveer een meter tussen.
Je hoorde echt alles, had totaal geen privacy, personeel was ronduit onbeschoft toen we melding maakte van de vieze en wankele caravan.

Het was echt verschrikkelijk. We hadden een week geboekt maar zijn ma 5 dagen naar huis gegaan. En dat voor ruim 800 euro destijds.

Ik denk dat ze ervan geleerd hebben. Dat moet ook wel, want zoals het toen was dat kon echt niet.
 
Quote
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Annie  schreef op: 07-09-2014 22:16:44
Ik zeg ook altijd neem zoover e.d. met een flinke korrel zout MAAR bij Oostappen moet je het wel serieus nemen. Wij zijn er nu 2x geweest en nee wij zullen nooit meer Oostappen boeken. De 2e keer kregen weg, anders ware we na de 1e keer al nooit meer gegaan. Er komt ook een bepaald publiek bij Oostappen vinden wij en daar voelen wij ons niet prettig bij.
 
Quote
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Suusmv3  schreef op: 07-09-2014 22:28:03
zwager en schoonzus zijn dr 2 jaar terug geweest en vonden het zwaar tegen vallen, lag nog steeds glas int zand enzo... 
maar hun hadden ook de afl van red mijn vakantie niet gezien en ook niet op zoover gekeken.

wij zijn 2 jaar terug naar de hengelhoef geweest en dit jaar naar riviera beach.... 
hengelhoef is leuker voor wat oudere kinderen 
en voor riviera beach ben ik nu al aant kijken of ik volgend jaar niet terug kan   
die is echt super goed bevallen.

int begin was ik ook erg huiverig voor ooststappen ( vooral na red mijn vakantie) maar heb nog steeds een eigen mening en vind 9 v d 10 x dat ik het toch echt zelf moet ondervinden. 
en vind vooral plezier voor de kids erg belangrijk. 
 
Quote
RE: Toch geboekt, ooststappen de berckt
Spatje  schreef op: 29-09-2014 11:24:08
nou dames wil toch even een update geven

we zijn gisterenavond thuisgekomen en ik begrijp werkelijk niet de slechte verhalen, nu moet ik wel zeggen dat er op zoover ook veel positieve staan

we hadden een gloednieuwe comforthome/trailer, ze zagen er allemaal zo uit van buiten, dus neem aan dat ze allemaal nieuw waren, ik heb werkelijk nergens iets van viezigheid op de grond zien liggen, heel veel groen, geweldig leuk zwembad, ok de openingstijden van winkel enz was minder en er was geen animatie, maar dat is normaal in het laagseizoen, dus apart dat mensen daarover klagen

kan me voorstellen dat als je in de zomer gaat dat het ontzettend druk is aangezien het een heel groot park is, dus dan zou ik niet gaan, nu was het lekker rustig, en op een paar vervelende buren na die tot 3 uur in de nacht een feestje waren aan het bouwen is het super geweest, de 2e nacht waren ze stil ( heb wel een klacht ingediend en met mij meerdere mensen dus die lui kregen een waarschuwing)

de trailers staan een paar meter van elkaar af, maar je hoort als gelopen wordt bij de buren, maar dat zijn dingen die je vantevoren weet, mijn dames hebben heel veel buiten gespeeld

zaterdag zijn we naar zoopark overloon geweest, ook leuk, en we hadden geluk met het weer, al met al zou ik daar zeker weer teruggaan
 
Quote
Navigatie


Reageren op Toch geboekt, ooststappen de berckt
Naam
Bericht